Iata ca pentru prima ora Shakira este nominalizata si la Mtv European Music Awards.
Ea are doua nominalizari si anume pentru cea mai buna artista pop si cea mai buna artista a anului.
Deasemenea in cadrul showului va interpreta noul single de pe Oral Fixation vol.2 , Dont Bother.
Alti artisti care vor canta sunt: Madonna (noul single, Hung Up) Coldplay, Green Day etc.
Iata ce a declarat Shakira in legatura cu reprezentatia ei de la EMA:
"I can't wait to perform at the MTV Europe Music Awards. Get ready Lisbon - it's going to be a wild night!"
Showul va avea loc in 3 Noiembrie la Lisabona.
E foarte important sa votati pentru Shakira aici:
VOTEAZA PENTRU SHAKIRA CAT TE TINE MOUSEUL
Shakira este nominalizata de doua ori la EMA 2005
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Shakira este nominalizata de doua ori la EMA 2005
Este es un dÃÂa especial
Quiero creer en otra oportunidad
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
-
sand_o - Junior Member
Shakira a castigat BEST FEMALE !!!!!!!
a batut-o pe gwen si pe mariah carey!!! YEEPEPEPEPEEPPPPEEEEEEEEE
A CANTAT LIVE DON'T BOTHER...SUPER
a batut-o pe gwen si pe mariah carey!!! YEEPEPEPEPEEPPPPEEEEEEEEE
A CANTAT LIVE DON'T BOTHER...SUPER
Este es un dÃÂa especial
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
-
sand_o - Junior Member
Nu te mai obosi Ovi!:(
Vad ca nimeni nu mai raspunde pe aici!
Sper sa ma inshel!:(
Vad ca nimeni nu mai raspunde pe aici!

Sper sa ma inshel!:(
No, no intentes disculparte
No juegues a insistir
Las excusas ya existÃÂan antes de ti...
No juegues a insistir
Las excusas ya existÃÂan antes de ti...
-
Shakamanic - Junior Member
exact, irinuk, shakira este precum reclama cu petele shi cu vanished... nu se vede, nu se observa... 
tare bine shi frumos ar fi sa nu va mai datzi cu parerea k la clasa intai shi in necunoshtintza de cauza...
ma bucur pentru shakira, este o recunoashtere pe care o merita, mai ales k a muncit atat de mult in ultima vreme sa scuata doua albume
nu shtiu de ce te miri sand_o, mie cel putzin mariah mi se pare ofilita rau in ultima vreme, plusk niciodata n-a stralucit...

tare bine shi frumos ar fi sa nu va mai datzi cu parerea k la clasa intai shi in necunoshtintza de cauza...
ma bucur pentru shakira, este o recunoashtere pe care o merita, mai ales k a muncit atat de mult in ultima vreme sa scuata doua albume

nu shtiu de ce te miri sand_o, mie cel putzin mariah mi se pare ofilita rau in ultima vreme, plusk niciodata n-a stralucit...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Auzi dragutzo...Shakira nu e o artista care sa scota albume pe banda rulanta! Ea sta si munceste si e chiar talentata....caci isi scrie ea versurile si muzica...si intotdeauna aduce nou in muzica...si are o cariera ce incepe din 1991...
Te rog nu veni cu cometarii impertinente cat timp nu sti despre cine vorbesti
Anul acesta a scos un album dublu...sigur o sa ai timp sa te obisnuiesti cu ea...
Te rog nu veni cu cometarii impertinente cat timp nu sti despre cine vorbesti
Anul acesta a scos un album dublu...sigur o sa ai timp sa te obisnuiesti cu ea...
Este es un dÃÂa especial
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
-
sand_o - Junior Member
In primul rand sunt super fericit ca a castigat Best Female. Putea sa castige la fel de bine si Best Pop dupa parerea mea
In al dopilea rand, cred ca te inseli putin sand_o, no offense : Shakira a mai fost nominalizata din ce stiu eu si la MTV EMA Barcelona 2002 (sper sa nu ma insel eu si sa ma fac de...ras); atunci a avut chiar mai multe nominalizari din ce stiu eu, vreo 3 sau 4 ( nu mia stiu exact la ce categorii, dar majoritatea erau la UYC).
Ehhh, oricum acuma nu prea mai conteaza, important e ca a castigat GO SHAKIRA

In al dopilea rand, cred ca te inseli putin sand_o, no offense : Shakira a mai fost nominalizata din ce stiu eu si la MTV EMA Barcelona 2002 (sper sa nu ma insel eu si sa ma fac de...ras); atunci a avut chiar mai multe nominalizari din ce stiu eu, vreo 3 sau 4 ( nu mia stiu exact la ce categorii, dar majoritatea erau la UYC).
Ehhh, oricum acuma nu prea mai conteaza, important e ca a castigat GO SHAKIRA
- shak_shackled
- Junior Member
apoi da, Shakira a primit in sfarsit laurii pe care ii merita...YUPPYY si de unde a scos-o fatuca asta
ca numa acu am vazut si mi-a sarit mustarul..probabil o stie pe shakira de la "whenever, wherever" si apoi "La tortura", ca doar numai ce ne da tata MTVul iaste bun, sa punem mana si sa cautam un "donde estan los ladrones" sau "antologia" nu ne pasioneaza. Vbeste cu argumente, fata!.a aparaut asha dintr-o data...apoi a disparut...acu iar a venit..
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1