La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
Bun. atunci inseamna ca trebuie sa ma astept la un val de plangeri ale "noi intratilor" cum ca pe forum e un user numit Love2Fly care se ia de mamele celorlaltzi forumisti.
Pana una alta, cel asupra caruia am indreptat cuvintele nu a interpretat cum ai interpretat tu deci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Ontopic: la multzi ani! ca tot nu ajunsesem si p'aci cu urarile!
Pana una alta, cel asupra caruia am indreptat cuvintele nu a interpretat cum ai interpretat tu deci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Ontopic: la multzi ani! ca tot nu ajunsesem si p'aci cu urarile!
-
Love2Fly - Junior Member
sa mor eu daca am inteles care e smecheria cu rieslingul de Jidvei si a sa eticheta
miraculosule, intreaba pe al tau batran tata cum ierea pe vremuri sticla de jidvei de 1 metru, 6 sau 7 fete de la capalna dansand in sir indian ca intr-un hip hop adevarat de bug mafia. p-orma mai vorbim

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
o sa-l intreb. dar acum e la Bicaz in delegatie la fabrica de ciment de acolo. cand o sa vina...il voi intreba negresit
pana una alta...am pipait tzatzele cangurului de pe eticheta de la Foster's. acum s-a terminat si am trecut pe bere romaneasca....in spetza Beck's.
pula mea...mi-am adus aminte de o intamplare. eram asta vara cu Hades in Rasinari si beam un Becks la bodega din sat. si vin niste localnici si zic : "aaaa....domnii bea bere saseasca"

pana una alta...am pipait tzatzele cangurului de pe eticheta de la Foster's. acum s-a terminat si am trecut pe bere romaneasca....in spetza Beck's.
pula mea...mi-am adus aminte de o intamplare. eram asta vara cu Hades in Rasinari si beam un Becks la bodega din sat. si vin niste localnici si zic : "aaaa....domnii bea bere saseasca"

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sandra scrie:La multi ani cui trebuie!
lu SCORPY...
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Adica atzi trecut prin zona unde am cabana si n-atzi dat un pm sa nentalnim la un vin de casa si vreo tocana de ciumperci?:DOribilul Mosh scrie:eram asta vara cu Hades in Rasinari si beam un Becks la bodega din sat. si vin niste localnici si zic : "aaaa....domnii bea bere saseasca"
Apropou de localnici, circula o poanta prin zona, ca cum goga si cioran o fost niste rasinereni foarte inteligenti, si conform cu legea compensatiei o ramas cam putina intelijenta pentru restu satenilor~p
Ps. La multi ani bre cu intarziere
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
la multi ani oribilul mosh, cu intarziere
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
la multi ani
tu esti scorpy

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
la mulţi ani lu Izabela
ANTI
-
La Multzi Ani, IZA... ramai sarea shi piperu da pa sex. Toate cele bune 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
la mulţi ani lu PreferatA şi lu ROXANA.
ANTI
-
la multi ani, blestemule! 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
Multumesc bey! Nu-sh cum v-ati adus aminte cine sunt, dar v-ati adus! 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma