)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ooooffff ... inca o seara trista de sweet november ...fara luna ... fara stele ... fara soare ... doar cu bussy, sconxi si bunny ...
iepuras ... de ce mi-ai disparut din bataia ochiului ?!?!
iepuras ... de ce mi-ai disparut din bataia ochiului ?!?!

Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-

Briatore - Junior Member
da, dar vrei sa spui ca pentru mine nu poti sa te transformi in superman si sa vii ca king kong sa ma rapesti si sa ma duci in empire state building unde sa stam sa privim toata panorama din acel binocul din Sleepless in Seattle ?! 

Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-

Briatore - Junior Member
briatore, uare de ce am io senzatia citindu-ti postu ca am intrat pe locomania?
chiar si io ma-ntristez la o "seara trista de sweet november ... fara soare"
chiar si io ma-ntristez la o "seara trista de sweet november ... fara soare"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ti se pare aiu ... locomania ... e un alt capitol din viata mea pe care acum sincera sa fiu nu vreau sa il dezbat ... si chiar nu vreau sa te intristezi ... Doamne nu mi-as ierta asa ceva o viata intreaga ...
auzi mai ala cu vaca pe care scrie be cool ..ochisorii aia 2 care clipesc mai repede ca viteza luminii nu ma incalzesti deloc si cat depsre we'll always have beer bine zicea aiu ... ca nu suntem pe un alt forum ... asa ca te rog iepuras sa iti revii si sa pui in lumina lunii calitatile tale de romantic incurabil ... ca deh cica macho don juan man nu esti ...
auzi mai ala cu vaca pe care scrie be cool ..ochisorii aia 2 care clipesc mai repede ca viteza luminii nu ma incalzesti deloc si cat depsre we'll always have beer bine zicea aiu ... ca nu suntem pe un alt forum ... asa ca te rog iepuras sa iti revii si sa pui in lumina lunii calitatile tale de romantic incurabil ... ca deh cica macho don juan man nu esti ...

-

Briatore - Junior Member
eye-ule...te-au ajuns blestemele mele 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
of la dreaq ... de unde o aparut ... astfel de miracole nu imi doresc ... la dreaq ... cu ce am gresit ... Doamne am spus seara fara soare ... in mod metaforic pentru ca soarele meu e iepuras care nu e aici ... dar asta nu inseamna aparitia care este ...
offf ... iar ne distruge viitorul ... ca pe alalalt forum nu ne=a lasat in pace ...are ceva cu relatia noastra ... nuuuuu
offf ... iar ne distruge viitorul ... ca pe alalalt forum nu ne=a lasat in pace ...are ceva cu relatia noastra ... nuuuuu

-

Briatore - Junior Member
miraculosule, daca nu-ti tii turma de lutze in frau pe loco iti dau ban , asa sa jtii
ce plm, le-ai scos la pascut pe fc? nu mai ai pashune pe loco?
ce plm, le-ai scos la pascut pe fc? nu mai ai pashune pe loco?
-

in loc sa-mi dai premiu ca iti aduc useri...si ai parte de multe posturi...tu imi dai ban ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

du-te-n p00la mea cu userii tai, ia-i inapoi si-ti mai dau io o lista stufuasa de useri pe care poti sa-i iei 

-

shaki, nanuka si fluf
iubi, accesele de jelozie nu-mi plac in public, discutam acasa pe-ndelete. apropos, insiropashi prajiturile alea sau iar ai frecat duda la telenovela aia cand de 189 de episuade incearca alonso sa i-o puna lu isidora precum sica lu titina?
-

ce sa fie ? locomania 

-

shepte menbri (la ora asta!) se holbeaza la treaba asta, ie problem?
iedit ca amus 10: "Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (10 membri si 2 vizitatori)
kant emir, Briatore, cubu, k@tzy, MiG29, Oribilul Mosh"
iedit ca amus 10: "Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (10 membri si 2 vizitatori)
kant emir, Briatore, cubu, k@tzy, MiG29, Oribilul Mosh"
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cei aicea bre uoamini?
matrimoniale online
miraculosule, tu de ce plm stai p-aici, tz-au fujit lutzele la mihai si gavril si te-au lasat cu buashele doldora?

-

ioi ma da' oare ce ne-om face ...
of of mai mai ... da pisoiash o sa fiu blanda cu tine ca deh la cei 15 anisori ai tai ... numai blanda pot sa fiu
of of mai mai ... da pisoiash o sa fiu blanda cu tine ca deh la cei 15 anisori ai tai ... numai blanda pot sa fiu

-

Briatore - Junior Member