)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eye-ule....lasa-ma cu prostiile. s-a terminat si ultima bere. mai am doar o sticla de cabernet sauvignion de la Murfatlar. sa o incep ? ce imi poti spune despre vin dupa bere ?
cat despre lutzele mele...da tu o raita pe loco...sa vezi ca e activitate si acolo. ne jucam jocu ala cu duhu rau
apopos..cineva mi-a schimbat numele acolo in Gabriel. nu stiu daca eu sau altcineva...dar e bine..ca asa ma cheama pana la urma, nu ?
ps : aa...si ascult Neil Young ! mare cantaretz !!
cat despre lutzele mele...da tu o raita pe loco...sa vezi ca e activitate si acolo. ne jucam jocu ala cu duhu rau
apopos..cineva mi-a schimbat numele acolo in Gabriel. nu stiu daca eu sau altcineva...dar e bine..ca asa ma cheama pana la urma, nu ?
ps : aa...si ascult Neil Young ! mare cantaretz !!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nu. de Lance Armstrong 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

ne jucam jocu ala cu duhu rau
de aici si pana la piticot nu-i decat un pas
felicitari, sper ca cajtiji detasat, nu ?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da. si eu sper sa castig jocu cu duhu cel viclean
atasez o poza sa moara cubu de ciuda de am baut eu in seara asta. berile s-au terminat si mai e doar vinul care stau in dubiu daca sa il desfac sau nu. daca mai beau si ala nu ma mai duc maine la munca. ma da aia afara si ajung pe drumuri.
atasez o poza sa moara cubu de ciuda de am baut eu in seara asta. berile s-au terminat si mai e doar vinul care stau in dubiu daca sa il desfac sau nu. daca mai beau si ala nu ma mai duc maine la munca. ma da aia afara si ajung pe drumuri.
- Fişiere ataşate
-
- beri.jpg (162.49 KiB) Vizualizat de 1618 ori
-

pai am specificat eu ca m-am imbatat ? nici nu se pune problema de asa ceva ! parerea mea ca sunt foarte coerent si nu m-am imbatat absolut deloc. dar daca as mai bea si vinul m-as imbata. asa ca mai bine ma duc la culcare draq ca e tarziu deja.
-

ce plm ie aici.. credeam ca am deschis fc!!!!!!
daimone, a scapat duar miraculosu din lesa de pe locomania, ie zioa lui, tresa-l intelejem, lasa ca se trezejte si-si revine si iel si fc-ul

-

da. plec. un singur regret am in noaptea asta. ca n-a intrat Nanuka pe forum sa-mi spuna "boorsuky" 

-

probabil Noroc sau Neukmart 

-

ah.. pai nu-i vorba numa de Moshu, pe care il inteleg, si il si felicitez, desi de o ora nu prea mai e cazu'. ie vorba de fetili astea, shaki, nocti care a dat in mintea copiilor:D (nbm stiu ca esti aici, "a" iti e dedicat:D )
-

Daimon - Mesaje: 5074
iti multumesc, domnule Daimon 

-

eyewitness scrie:du-te-n p00la mea cu userii tai, ia-i inapoi si-ti mai dau io o lista stufuasa de useri pe care poti sa-i iei
daca se poate, as dori in acest mini-mercato sa fie transferati in echipa loco userii cubu,nocturna si mig58pejuma'. La schimb avem calitate deloc neglijabila de lutze ce vin in diverse sortimente, de preferat cele la punga deoarece cele varsate sunt fara stampila OPC.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Decret...corect ! pentru nocturna dau la schimb 3 lutze cu o varsta totala de 36 ani and a future draft pick ! (gluma asta cu draftul o intelegi doar daca urmaresti NBA sau NHL
)
)IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

in trei ore peste 40 de posturi?
ratzaidreac, ca nu am tinp a va citezc.
ratzaidreac, ca nu am tinp a va citezc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nu tu cubule. Jegurile de la ase care si-au facut balu in Kristal si m-au omorit cu hausul de am plecat acasa. Dupa ce ca-s biet student la automatica, mi-au rapit si sansa de a dansa un bluz cu o domnishoara viitor-economista.
Da moshule, stiu ce inseamna draft pick, avem si la resling d'astea. Dar nu vorbi lu' migu de draft ca iar se gandeste la br.
Da moshule, stiu ce inseamna draft pick, avem si la resling d'astea. Dar nu vorbi lu' migu de draft ca iar se gandeste la br.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
bre, io cu pijkej va oferim cu draga inima toti userii de pe forumu proconsul, voi ce dati? 

-