)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
daimuane, pai de mine zici... io m-am dus la slipi nani regulamentar shi la o ora decenta, shi voi atzi vb tuata nuaptea de-abie am citit
auleu abia tastez cu degetu asta faultat
auleu abia tastez cu degetu asta faultat
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
iubi scrie:insiropashi prajiturile alea
motanelule, deci pe aici ti-ai petrecut noaptea. sigur ca am insiropat prajiturica. daca asteptam dupa tine era deja murata. noroc cu vecinul ca a venit iara beat si a incurcat casele. si stii cat de ospitaliera e iubi a ta
...
uite, iubi: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=436269&postcount=10
shaki, te doare degetelul? tine-l departe de iubi si n-o sa mai ai probleme
mneata oameni buni. voi n-aveti somn?
............................
- sin ella
cata linijte... p'acilea parca ar fi toti nocturni:D si eu care credeam ca nocti e unica si singura...
-

Daimon - Mesaje: 5074
Cristy scrie:Hun radem noi acum
merluc. io mă ingrozesc. dacă voi sunteţi viitorul ţării, problema este cat se poate de gravă. aţi fi stare să frecaţi toată ziua calculatorul, iar la finalul anului şcolar să vină dirigentele acasă să vă aducă diploma. că ar fi un efort supraomenesc pentru voi să vă duceţi s-o luaţi personal.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

Daimon - Mesaje: 5074