Foruml BUG mafia ...
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Foruml BUG mafia ...
direct din underground ....
- Administratori
Re: Foruml BUG mafia ...
Initial trimis de Administrator
direct din underground ....
Hai sa-ti spun de ce imi place BUG MAFIA: ca sa le mai dea peste bot la toti snobii si snoabele care vorbesc din varful buzelor si care, vezi Doamne, nu suporta limbajul de cartier.....pasa-mi-te ei&ele sunt prea sensibiloshi la cuvinte tari.....care oricum le vajaie prin creier, mai dihai decat apa la moara....Cum ne dam seama de asta? Pai violurile en gross si de rasunet de prin ziare au ca actori principali, tocmai pe ei, sarmanii boshi, cu pozitii sus puse...iar ele, dame bine, care te iau cu talente si ifose de Dame pe la TV, conduc ditamai casele de tolerantza...
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Foruml BUG mafia ...
Initial trimis de lebadutza
Hai sa-ti spun de ce imi place BUG MAFIA: ca sa le mai dea peste bot la toti snobii si snoabele care vorbesc din varful buzelor si care, vezi Doamne, nu suporta limbajul de cartier.....pasa-mi-te ei&ele sunt prea sensibiloshi la cuvinte tari.....care oricum le vajaie prin creier, mai dihai decat apa la moara....Cum ne dam seama de asta? Pai violurile en gross si de rasunet de prin ziare au ca actori principali, tocmai pe ei, sarmanii boshi, cu pozitii sus puse...iar ele, dame bine, care te iau cu talente si ifose de Dame pe la TV, conduc ditamai casele de tolerantza...
Nu cred ca Gigi Custura care venind de la discoteca de la caminul cultural din sat, beat fiind, a violat-o pe baba Leana vazand-o mai tanara cu vreo 60 de ani se poate numi un magnat al lumii moderne pierdut in snobismul lui

Cine gandeshte mult, are shanse sa moara repede. Mie imi place viatza 

- dragos
- Junior Member
Re: Re: Re: Foruml BUG mafia ...
Initial trimis de dragos
Nu cred ca Gigi Custura care venind de la discoteca de la caminul cultural din sat, beat fiind, a violat-o pe baba Leana vazand-o mai tanara cu vreo 60 de ani se poate numi un magnat al lumii moderne pierdut in snobismul lui. Din cate am vazut yo , mai mult deastea is prin ziare. Mai sunt shi cazuri mai spalate, dar care apartzin tot acelor Gigi Custura pe care poporul roman in inteligentza-i sclipitoare shi-i ia pus conducatori, sau acelor Gogu Macel care a facut pe dracu in patru sa simta ca traieshte in democratzie shi pentru curajul lui s-a ales cu o caciula de bani din buzunarul aceluiash popor roman. La romani oricum se aplica regula: cu cat ai facut rost (prin varii metode) de mai multzi bani, cu atat se subtziaza obrazul, shi inchisoarea nu e pentru obraze subtziri
. Cazi pe jos de ras cand auzi ca X director de banca de stat da o gaura de doua miliarde de dolari shi ia tot atat perioada de stat la gherla cat unu care a furat un porc sa aiba ce manca de Pashti
. Motto-ul Justitziei: Justitzia nu se razbuna .. justitizia face dreptate
![]()
K! poate nu am ales cele mai bune exemple, dar ideea pe care vroiam sa o emit e faptul ca ma enerveaza la culme snobii astia care se dau de oameni alesi si nu suporta stilul bug, pe cand ei sunt niste lepadaturi de prima clasa....in plus exista ceva adevar in ceea ce aud la bug mafia..am confirmarea asta de cand stau de vreo 2 zile pe acasa, la periferie...
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Foruml BUG mafia ...
Initial trimis de lebadutza
K! poate nu am ales cele mai bune exemple, dar ideea pe care vroiam sa o emit e faptul ca ma enerveaza la culme snobii astia care se dau de oameni alesi si nu suporta stilul bug, pe cand ei sunt niste lepadaturi de prima clasa....in plus exista ceva adevar in ceea ce aud la bug mafia..am confirmarea asta de cand stau de vreo 2 zile pe acasa, la periferie...
Bine, aici ai dreptate intr-un fel, auzi niste cuvinte, care totusi fac parte din aceeasi limba ca si astealalte..Da la capatu la 14 in Bucuresti nu vezi mercedesuri si bmw-uri mitraliindu-se de zor printre curve in timp ce drogurile de amesteca si cu sangele varsat de supermegamafiotzi..Potzi vedea niste tipi carora le iese burta de sub meaieul jegos si mult prea stramt pe care au varsat juma de halba de bere sau soferul unei dacii rablagite injurand-o pe o baba ca traverseaza aiurea....
De aia mi se pare ca ceea ce fac de exemplu Parazitii ( versurile lor ) arata mult mai bine ce se intampla in tara asta decat Mafia..
- tzucu
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Foruml BUG mafia ...
probabil exceptand cotroceniul, toata tara are gettouri si ar fi normal sa se "rapuiasca" pe teme de somaj, saracie, politica si nu pe viata de getto american. sa imi zica de baba care e ucisa pe trecerea de pietoni sau de vilele politistilor. citeste ce scrie pe coperta interioara de la al doilea album mafia. eu asta vreau sa aud. vreau sa aud gangsta-rap nu porcarii de pop-rap.
si acum, baietii au shi ei mertzane si vile si canta ca dr dre de viata de getto, numai ca ei nu mai sunt in getto de mult. il respect pe dre pentru ca, desi are multi bani, inca mai are o casa in the hood unde locuieste.
si acum, baietii au shi ei mertzane si vile si canta ca dr dre de viata de getto, numai ca ei nu mai sunt in getto de mult. il respect pe dre pentru ca, desi are multi bani, inca mai are o casa in the hood unde locuieste.
- Vizitator
Si cam de cand e Mafia in underground?Eram curioasa...
Pe urma, ceea ce prezinta Mafia e chiar fantezist...eu pana acum n-am vazut , in Romania , ca fiecare "baietash" sa aiba un 9mm , si nici oameni impuscandu-se in prostie pe strazi... "Hip-hop means real..." , deci eu nu vad alta scuza pentru cantecele lor in afara de faptul ca le fac doar ca sa se vanda!
Pe urma, ceea ce prezinta Mafia e chiar fantezist...eu pana acum n-am vazut , in Romania , ca fiecare "baietash" sa aiba un 9mm , si nici oameni impuscandu-se in prostie pe strazi... "Hip-hop means real..." , deci eu nu vad alta scuza pentru cantecele lor in afara de faptul ca le fac doar ca sa se vanda!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Vreau sa spun ca B.U.G. sunt cei mai tari!!!!!!!!!!!!!!!
Mafia este cea mai realista si cea mai cool formatzie din zilele noastre,si ca versurile lor contzin mai mult adevar decat orice alte cantece!!!
Oricum, ei au facut atatzia bani doar si numai prin meritele propii,iar cei care afirma contrariul,sunt doar niste poponari nenorocitzi care habar n-au de viatza!!!
Mafia este cea mai realista si cea mai cool formatzie din zilele noastre,si ca versurile lor contzin mai mult adevar decat orice alte cantece!!!
Oricum, ei au facut atatzia bani doar si numai prin meritele propii,iar cei care afirma contrariul,sunt doar niste poponari nenorocitzi care habar n-au de viatza!!!
- Pushicat
eu te rog sa nu...
Hai , mah , acu sa nu-mi spui ca pe strazile de la noi lumea se impusca ca in cantecele alora din Mafia!
Acum , sa fim seriosi... tocmai ca versurile alora din Mafia sunt cam ireale!Unde vedeti voi atata adevar in ele? O fi rau pe aici , dar daca ar fi chiar asa cum zic ei n-am mai iesi din casa! Tot ce fac "mafiotii" e facut ca sa se vanda.Poate ca au castigat banii pe meritul lor , insa au castigat pentru ca asta si-au propus!
Si sa stii ca nu-mi prea explic cum as putea fi "poponar" daca is fata!Poate reusesti tu!

Si sa stii ca nu-mi prea explic cum as putea fi "poponar" daca is fata!Poate reusesti tu!
-
Suryia - Junior Member
Re: Foruml BUG mafia ...
Am citit tot ce ziceti voi pe aici si parerea mea e ca BUG Mafia s-a imbogatit de pe urma "prostilor"(sunt si eu printre ei) care au cumparat albumele lor(no comment asupra negativelor) cu o lirica mult peste ce se intampla de fapt la noi in cartiere.Nu vreau sa spun ca nu exista bagabontii cu 9.mm dar nu trebuie generalizata treaba asta.Sunt foarte putini in categoria asta.Si la fel si cu chestia cu impuscaturile pe strazi.Sa fim seriosi...Cand o sa aud la stiri ca Uzzi de la Mafia a impuscat un gabor eu ma duc si cumpar 100 de albume de ale lor.Pana atunci eu unul m-am saturat de lirica lor rasuflata si (ca sa abordez putin si problema negativelor) de negativele lor care o dau clar spre rnb si nu mai au violenta aceea absolut necesara unei trupe hh care se respecta.
Pace fratzilor.
Pace fratzilor.
- Vizitator
Re: Re: Re: Re: Re: Foruml BUG mafia ...
Initial trimis de tzucu
Bine, aici ai dreptate intr-un fel, auzi niste cuvinte, care totusi fac parte din aceeasi limba ca si astealalte..Da la capatu la 14 in Bucuresti nu vezi mercedesuri si bmw-uri mitraliindu-se de zor printre curve in timp ce drogurile de amesteca si cu sangele varsat de supermegamafiotzi..Potzi vedea niste tipi carora le iese burta de sub meaieul jegos si mult prea stramt pe care au varsat juma de halba de bere sau soferul unei dacii rablagite injurand-o pe o baba ca traverseaza aiurea....
De aia mi se pare ca ceea ce fac de exemplu Parazitii ( versurile lor ) arata mult mai bine ce se intampla in tara asta decat Mafia..
Vreau sa soun ca in capatul lu' 14 chiar sunt curve cu duiumul si sunt si mercedesuri si bmwuri.Ai dreptate ca sunt cam trase de par versurile... si parazitzii au un alt stil.
- bubbu
Initial trimis de Anonim
pentru titi ce iubesc bug mafia
SUNT SI VOR FI CEI MAI TARI! BYE
Daca faci o afirmatie , ar trebui sustinuta...si chestia asta e valabila pentru mai multi!
SHM sa stii ca ai dreptate...Iar in privinta negativelor...ele sunt facute de Dj Phantom , care numai Dj de hip-hop nu e! Plus ca lipsesc cu desavarsire scratch-urile , ceea ce intr-un negativ de hh nu-mi explic!
-
Suryia - Junior Member
Initial trimis de ganja^^^
Daca faci o afirmatie , ar trebui sustinuta...si chestia asta e valabila pentru mai multi!
SHM sa stii ca ai dreptate...Iar in privinta negativelor...ele sunt facute de Dj Phantom , care numai Dj de hip-hop nu e! Plus ca lipsesc cu desavarsire scratch-urile , ceea ce intr-un negativ de hh nu-mi explic!
Mersi pt sprijin ganja^^^......

Pace!
- Vizitator
Re: Re: Foruml BUG mafia ...
Pace fratzilor. [/B][/QUOTE]
E prima oara cand intru pe siteu asta,si mi-a spus SHM pretenu meu ca sa citesc paici.E cool si se pare ca nu totzi au aceasi parere despre BUG MAFIA , mie unu nu mi se pare ca ar mintzi in ce spun dar oricum nu cred ca tot e adevarat.Or avea ei primele masini(EI)dar nu totzi,or fi tarfele la orice coltz de strada da nu toata ziua,si cu impuscaturile pe strazi, PUH sa fim seriosi nu?
Da asa e normal pentru orice trupa de hip hop adevarat,parazitzii dreq stie ce canta da numai hip hop nu e,nu zic canta misto,dar despre ce,....?despre homosexuali si pedofili si chesti deastea. BUG MAFIA sunt deja o legenda,pe oricine intrebi din romania NU se poate sa nu auda de BAIETI DE CARTIER,despre mixaje nu cunosc dar oricum maxisingelurile sunt beton si se stie.
OK cam atat am avut de spus mai vb>
E prima oara cand intru pe siteu asta,si mi-a spus SHM pretenu meu ca sa citesc paici.E cool si se pare ca nu totzi au aceasi parere despre BUG MAFIA , mie unu nu mi se pare ca ar mintzi in ce spun dar oricum nu cred ca tot e adevarat.Or avea ei primele masini(EI)dar nu totzi,or fi tarfele la orice coltz de strada da nu toata ziua,si cu impuscaturile pe strazi, PUH sa fim seriosi nu?
Da asa e normal pentru orice trupa de hip hop adevarat,parazitzii dreq stie ce canta da numai hip hop nu e,nu zic canta misto,dar despre ce,....?despre homosexuali si pedofili si chesti deastea. BUG MAFIA sunt deja o legenda,pe oricine intrebi din romania NU se poate sa nu auda de BAIETI DE CARTIER,despre mixaje nu cunosc dar oricum maxisingelurile sunt beton si se stie.
OK cam atat am avut de spus mai vb>
- Vizitator
Re: Re: Re: Foruml BUG mafia ...
parazitii canta ceva gen pop-gangsta-eminem-snoop-dre
shi imi plac cand *** in cur homosexuatzii
shi imi plac cand *** in cur homosexuatzii
- Vizitator
Va salut si va respect
Va salut,
sunt un tanar de 16 ani sin Simleul-Silvaniei,si va ascult de prin 97`.De cand vam auzi prima dat mi-atzi placu,si miam dat seama cei distractia,alcolu`,si femeile...Am si io o rugaminte la voi:
Va rog din suflet sa mai venitzi o dat aici in simleu,ca in 96`nu am putut merge sa va vad.Aici avetzi multzi admiratori,si fani sau daca nu putetzi veni contactatzima la adresa jmenaru22@lovemail.com,
Cu respect CrisanSergiu-Alin(Jmenaru`)
Din Simleu
Va salut
sunt un tanar de 16 ani sin Simleul-Silvaniei,si va ascult de prin 97`.De cand vam auzi prima dat mi-atzi placu,si miam dat seama cei distractia,alcolu`,si femeile...Am si io o rugaminte la voi:
Va rog din suflet sa mai venitzi o dat aici in simleu,ca in 96`nu am putut merge sa va vad.Aici avetzi multzi admiratori,si fani sau daca nu putetzi veni contactatzima la adresa jmenaru22@lovemail.com,
Cu respect CrisanSergiu-Alin(Jmenaru`)
Din Simleu
Va salut
- Vizitator
Albumul "Poezie de strada "este cel mai bine ascultat album al vostru pana acum.Va urez si eu(Bossu) si Dan (Al Capone) va URAM MULTA BAFTA IN CONTINOARE
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- Bastanu_88
Mafia sau nu...
Bah fratzilor tot eu va deranjez...Hehe
Ce zicetzi mah de numele formatziei?
BUG MAFIA.Hai sa zicem ca BUG inteleg de unde vine dar MAFIA?????????
Am eu ceva in cap dar mi se pare aiurea...
Daca avetzi careva pareri ....scrietzi sa vada lumea.
Ce zicetzi mah de numele formatziei?
BUG MAFIA.Hai sa zicem ca BUG inteleg de unde vine dar MAFIA?????????
Am eu ceva in cap dar mi se pare aiurea...
Daca avetzi careva pareri ....scrietzi sa vada lumea.
- Vizitator
SHM , ai dreptate! Sunt curioasa :ce trupe asculti(daca asculti hip-hop)?
Cat despre negative...daca Tataee le face , atunci el este producator!Dar , pe langa producator unei trupe de hh ii trebuie si DJ , in concluzie...Mafia e total aiurea!
Cat despre denumire...Dati-o incolo!Suna total aiurea! Dar , daca ei vor sa fie "capo di tutti in Cosa Nostra"noi nu-i putem opri , nu?
Cat despre negative...daca Tataee le face , atunci el este producator!Dar , pe langa producator unei trupe de hh ii trebuie si DJ , in concluzie...Mafia e total aiurea!
Cat despre denumire...Dati-o incolo!Suna total aiurea! Dar , daca ei vor sa fie "capo di tutti in Cosa Nostra"noi nu-i putem opri , nu?
-
Suryia - Junior Member
SHM , ai dreptate! Sunt curioasa :ce trupe asculti(daca asculti hip-hop)?
Ascult NUMA' Hip-Hop si vreau sa subliniez NUMAI!
Ascultam tot ce se putea...adica nu aveam nici o trupa preferata...poate bug mai demult...in fine decand am auzit nioste chestii despre ei mi-am schimbat parerea despre "mafiotzi".Sunt un fel de magazin universal de hip-hop hehe...
PACE!
- Vizitator
deliratzi sa moara mama ....
mah ... am cititi tot ce ati trimis pana acu ... dar ma jur ca in mare parte ce atzi vorbit voi acolo atzi delirat ...... inseamna ca voi nu stiti ce inseamna viata de cartier ..
tzin sa ve readuc aminte ca mafia nu vorbeste numai de mertzane ,trancane , tarfe care stau la orice coltz de strada sau alea alea ... mafia mai vorbeste si de baietzashii care se chinuie in fiecare zi sa faca un ban , sa suparavietzuiasca , mafia mai vb si de saracie ... si nu face diferntza dintre ala care sta la coltzul strazii si ala care sta in merztan ..... cu sampanaia in mana si cu lapu in femeie...
cat despre versurile care le abordeaza mafia yo zic ca is cele mai tari ... le da la temelie la orice formatie de hip-hop din tzara mai ales la R.A.C.L.A care se tot dau mari ca la ei lirica e cea mai beton ... daca erau cei mai tari nu se despartea de k-gula .....si in plus astia nici nu aduc aminte de viata de cartier , uite va dau un exemplu din melodia Strict a lu Racla ceva de genul " stiri la robinat " fratzilor ce a vrut sa zica oamenii astia ? yo cel putzin zic ca nu au ce vb si nu au ce cauta in hip-hop-ul romanesc
cat despre chestia aia ca mafia umfla versurile , yo zic ca nu e asa , sa traietzi cel putzin o saptamana cu mafia si dupa aia sunt convins ca va veti schimba radical parerea .... sa vedetzi oamneii cum se distreaza ...... si yo zic ca niciodata nu o sa scrie in ziar ca uzy de mafia a inpuscat un gabor .... si stiti de ce ? pt ca un smecher adevarat nu intra niciodata la parnaie , si stie sa ramana in picioare ....
pace la toti si nu mai vb najpa despre mafia ca la da la gesu la toti care ii mai injura...... si am plecat in raid mafiot !!!!
tzin sa ve readuc aminte ca mafia nu vorbeste numai de mertzane ,trancane , tarfe care stau la orice coltz de strada sau alea alea ... mafia mai vorbeste si de baietzashii care se chinuie in fiecare zi sa faca un ban , sa suparavietzuiasca , mafia mai vb si de saracie ... si nu face diferntza dintre ala care sta la coltzul strazii si ala care sta in merztan ..... cu sampanaia in mana si cu lapu in femeie...
cat despre versurile care le abordeaza mafia yo zic ca is cele mai tari ... le da la temelie la orice formatie de hip-hop din tzara mai ales la R.A.C.L.A care se tot dau mari ca la ei lirica e cea mai beton ... daca erau cei mai tari nu se despartea de k-gula .....si in plus astia nici nu aduc aminte de viata de cartier , uite va dau un exemplu din melodia Strict a lu Racla ceva de genul " stiri la robinat " fratzilor ce a vrut sa zica oamenii astia ? yo cel putzin zic ca nu au ce vb si nu au ce cauta in hip-hop-ul romanesc
cat despre chestia aia ca mafia umfla versurile , yo zic ca nu e asa , sa traietzi cel putzin o saptamana cu mafia si dupa aia sunt convins ca va veti schimba radical parerea .... sa vedetzi oamneii cum se distreaza ...... si yo zic ca niciodata nu o sa scrie in ziar ca uzy de mafia a inpuscat un gabor .... si stiti de ce ? pt ca un smecher adevarat nu intra niciodata la parnaie , si stie sa ramana in picioare ....
pace la toti si nu mai vb najpa despre mafia ca la da la gesu la toti care ii mai injura...... si am plecat in raid mafiot !!!!
- delikt
Re: deliratzi sa moara mama ....
Initial trimis de delikt
mah ... am cititi tot ce ati trimis pana acu ... dar ma jur ca in mare parte ce atzi vorbit voi acolo atzi delirat ...... inseamna ca voi nu stiti ce inseamna viata de cartier ..
Eu te-as sfatui omule sa nu mai iei totul pe direct,si sa nu mai pui botul la orice fraza,care poate avea cu totul alt inteles,ma refer la chestia cu uzzi ca a impuscat un gabor.Daca ti-e prea greu sa intelegi adevaratu sens atunci nu mai asculta hh,pt ca asta inseamna hh,sa gandesti si sa vezi dincolo de cuvinte.Cat despre ce ai mai scris pe acolo sunt de acord cu partea aia cu baietasii care se schinuie sa faca un ban.....ah...si inca ceva....Tu ai stat o saptamana cu mafia,ca sa stii cum e?
Pace!
- Vizitator
Mafia-the best
Bravo mafia i-ati dat gata pe toti ,sunteti cei mai tari din tara .Tine-o tot asa si nu inceta ...niciodata.
Traiasca mafia
Traiasca mafia
- Vizitator
Ntz...ntz...ntz!
Eu nu ca nu stiu ce inseamna viata de cartier , dar nu cred ca EXISTA viata de cartier!
Cat despre RACLA...mah...ce are de-a face despartirea de K-gula cu cat de beton e lirica si altele? Cat despre "stiri la robinet"...ce ar fi sa asculti si contextul , pentru ca are inteles!Dar ma cam enerveaza sa explic versurile lor pentru aia care nu sunt in stare sa le priceapa!Asculta tu in continuare Mafia , ca e mai aproape de nivelul tau intelectual , si lasa-l pe Uzzi sa se delecteze impuscand gabori!
Cat despre RACLA...mah...ce are de-a face despartirea de K-gula cu cat de beton e lirica si altele? Cat despre "stiri la robinet"...ce ar fi sa asculti si contextul , pentru ca are inteles!Dar ma cam enerveaza sa explic versurile lor pentru aia care nu sunt in stare sa le priceapa!Asculta tu in continuare Mafia , ca e mai aproape de nivelul tau intelectual , si lasa-l pe Uzzi sa se delecteze impuscand gabori!
-
Suryia - Junior Member
Re: Ntz...ntz...ntz!
Eu nu ca nu stiu ce inseamna viata de cartier , dar nu cred ca EXISTA viata de cartier!
scriu maine .... acu nu is in stare ,..... is beattt
- delikt
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2