ROCK-ul ascultat de voi
Pe lista mea de trupe preferate s-au adaugat in ultimele luni: Stratovarius, Therion, Tristania, Sirenia, My Dying Bride, The Sins of Thy Beloved, old Theatre of Tragedy, For My Pain...
Without you... the poetry within me is dead! - Miss
Proud member of the Mats Leven FanClub
-
SwanHeart - Junior Member
Madball rulez!
Pro-Pain/Agnostic Front/Biohazard/Sick of it all....
Pentru cei care gandesc in felul: black/death/gothic - e singura muzica, restu sukz..... sunteti primitivi in gandire, un fel de manelari!! Daca nu iti place, nu inseamna ca nu-i bun, ca nimeni nu v-a dat titlu de arhitect suprem sa aratati voi ce-i bun si ce nu. Am dreptate? ~)

Pentru cei care gandesc in felul: black/death/gothic - e singura muzica, restu sukz..... sunteti primitivi in gandire, un fel de manelari!! Daca nu iti place, nu inseamna ca nu-i bun, ca nimeni nu v-a dat titlu de arhitect suprem sa aratati voi ce-i bun si ce nu. Am dreptate? ~)
Urban Guerilla --- Druckerii
-
SkA - Junior Member
SkA scrie:Madball rulez!Pro-Pain/Agnostic Front/Biohazard/Sick of it all....
Nu, normal, go sit in a corner

- Tailgunner
- Junior Member
SkA scrie:Madball rulez!Pro-Pain/Agnostic Front/Biohazard/Sick of it all....
where's the respect?
eu stau cuminte cu doomurile mele in banca mea si incerc sa fiu cat mai openminded, atat cat pot eu...si nu ma iau de nimeni, decat de pozari atunci cand ma plictisesc si n-am gandit niciodata ca ce nu-mi place nu-i bun...
sunt eminenta

i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
SwanHeart scrie:Pe lista mea de trupe preferate s-au adaugat in ultimele luni: Stratovarius, Therion, Tristania, Sirenia, My Dying Bride, The Sins of Thy Beloved, old Theatre of Tragedy, For My Pain...
My Dying Bride imi plac si mie...instrumental sunt foarte buni, insa vocea nu este deosebita.parerea mea...

"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Pai nu vocea e ce ma atrage in principal la ei... For my fallen angel e una dintre cele mai frumoase melodii pe care le-am auzit vreodata in orice caz 

Without you... the poetry within me is dead! - Miss
-
SwanHeart - Junior Member
ba vocea aia merge perfect si alta nu s-ar potrivi mai bine!!!
anyhow, la care dintre voci te referi? cam pana in the light at the end aaron facea growlinguri dupa a a folosit mai mult clean vocals, pe ultimul album le-a imbinat ~) ...
nu iau in calcul 34,788%... complete. ala e o ciudatenie ~)

anyhow, la care dintre voci te referi? cam pana in the light at the end aaron facea growlinguri dupa a a folosit mai mult clean vocals, pe ultimul album le-a imbinat ~) ...
nu iau in calcul 34,788%... complete. ala e o ciudatenie ~)
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
Black metal:
Grave Land
Dark Funeral
Burzum
Dimmu Borgir
[b]Emperor
Old Man's Child
Cradle of Filth
Graveworm
Hecate Enthroned
Immortal
Ancient[/b]
Industrial:
Arcana
Raison D'etre
Einsturzende Neubauten
Death: [mai rar
]
Cannibal Corpse (cel mai mult)
God Among insects
Exhumed
+ceva gothic:
Haggard
Moonspell
Lacrimas Profundere
etc
Grave Land
Dark Funeral
Burzum
Dimmu Borgir
[b]Emperor
Old Man's Child
Cradle of Filth
Graveworm
Hecate Enthroned
Immortal
Ancient[/b]
Industrial:
Arcana
Raison D'etre
Einsturzende Neubauten
Death: [mai rar

Cannibal Corpse (cel mai mult)
God Among insects
Exhumed
+ceva gothic:
Haggard
Moonspell
Lacrimas Profundere
etc
Your Kiss is my command.
[font=Book Antiqua]Incubus online.[/font]
[font=Book Antiqua]Incubus online.[/font]
-
M@le - Junior Member
KoRn la greu. Cateva pese Bush, Papa Roach, Soil, Within Temptention chiar, Metallica, Staind, Infectious Grooves, Slipknot, Bohse Onkelz, Red Hot, Deep Purple.
Recomand Soil - Deny me sa va dati cu parerea daca v-a placut. Parca suna a Staticx, no?
Si una mai neascultata a lu Korn - Get away
Recomand Soil - Deny me sa va dati cu parerea daca v-a placut. Parca suna a Staticx, no?
Si una mai neascultata a lu Korn - Get away
- tzache
Interesant soil-ul:)...se incadreaza in aceeasi linie melodica abordata de p roach sau korn, intr-adevar. totusi, cam prea multa razvratire, in detrimentul melodicitatii!
In alta ordine de idei, iced earth asculta careva? partea instrumentala mi se pare geniala...
In alta ordine de idei, iced earth asculta careva? partea instrumentala mi se pare geniala...
- dewittmyway
- Junior Member
Desi de ceva ani am cam rupt legaturile cu metalul, mai sunt cateva trupe care imi plac. Printre care si Iced Earth. Pe langa ei, ar mai fi Samael, Paradise Lost, Enslaved...
In rest... Bob Marley, Gentleman, Patrice, Ska-p, Skatalites, IPR, Asian Dub Foundation, System of a down, Madball, Biohazard, Green Day, etc... In general reggae,ska, punk/rock,alternative,trip-hop,dub,hardcore...
In rest... Bob Marley, Gentleman, Patrice, Ska-p, Skatalites, IPR, Asian Dub Foundation, System of a down, Madball, Biohazard, Green Day, etc... In general reggae,ska, punk/rock,alternative,trip-hop,dub,hardcore...
Urban Guerilla --- Druckerii
-
SkA - Junior Member
iced earth asculta careva
la mine place mult de tot desi nu i-as numi taman originali in instrumentatie au ceva coi, dupa ce am ascultat primul album mi-am mai luat the dark saga, triplul cd-ul days of purgatory si sumthin' wicked care imi place cel mai tare.
nu mai stiu pe care au coverul ala ca lumea dupa judas "The Ripper", foarte misto dar, repet nu imi plac pt originalitate pt ca nu prea au din cale-afara.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da...soil am ascultat si eu... nu mi se pare ca suna asa de mult a static x, dar in fine... io is nou si deci presupun ca trebuie sa marc si eu niste formatii care ma pasioneaza... in primul rand ar fi Anathema- ador formatia asta de ceva timp si cred ca o sa fiu unul dintre cei mai mari fani ai ei pana la moarte...ar mai fi si Antimatter(noua formatie a fostului basist de la anathema...Daren Paterson) si in rest ce asculta toata lumea si o considera muzica buna... Queen, deep purple, zeppelin...de ce nu si korn, mudvayne, soad, sau alte formatii noi care mai merita ascultate... O alta formatie pe care o ascult cu foarte mare placere e blind guardian... tre sa recunoasteti ca tipii astia is tari de tot!!!!
-
AnathemA - Junior Member
mah..nu-s noi korn...is din 94...ma refeream la formatii ca mudvayne si soad...cum scriam acolo...ca s-a intamplat sa-i bag si pe korn in aceeasi oala...din greseala...ata ete...
Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
-
AnathemA - Junior Member
FrozeN scrie:Ce genuri de ROCK ascultati voi? Niste formatii preferate puteti mentiona?
Sper sa nu aud formatii ce scot rock la kilogram in genul Limp Bizkit, Linkin' Park, Papa Roach, Rage Against the Machine si alte prostii de genul.
Eu unul ascult gotic, black, doom, thrash si death.
Formatiile preferate sunt destul de numeroase si deocamdata nu le voi preciza. Vreau intai sa aud niste genuri de rock ascultate de forumistii de aici si daca s-ar putea niste formatii care va plac.
Salut,
eu ascult in principal hard'n'heavy si apoi progresiv, power, thrash dar si industrial, alternative, folk, pop-rock, blues, jazz...o gramada de trupe, cum sunt Priest (inclusiv Halford, Fight si Two), Maiden (incluzand Bruce solo), Queensryche, Dream Theatre, Helloween, Accept, Sabbath (plus solo-urile lui Dio si Ozzy) Megadeth, Metallica, Pantera (pana la black album, inclusiv), Van Halen, Whitesnake, Purple, Rainbow, AC/DC, Satriani, Vai, ...apoi Faith No More, RATM, Clawfinger, Die Krupps, Senser, Rammstein, RHCP, Prong...si BB King, J.L. Hooker, Clapton, Dire Straits, Santana, Klaus Doldinger, etc, etc, etc....
Cheers!
- Tom
- Junior Member
Snot & Jonathan Davis - Take it Back
Papa Roach - Sometimes (fav.)
De la ultimii mai recomand Life is a bullet, Scars si Take Me. Bineinteles si mai vechea [url=[url]http://rapidshare.de/files/7428968/papa_roach_-_between_angels_and_insects.mp3.html[/url] ]Between Angles and Insects[/url]. Si ca fapt divers ce am remarcat la piesa asta: cand incepe sa cante "I just wanna be heard...", tema de chitara este aceeasi ca la Infectious Grooves - Do What I Tell Ya, insa este umpic diferit. Alta masura, alt ritm, whatever tu stii mai bine termenii de specialitate. O fi concidenta?
downloadu merje. in josu pajinii select your download: Free apoi te roaga sa astepti oleaca de secunde.
Papa Roach - Sometimes (fav.)
De la ultimii mai recomand Life is a bullet, Scars si Take Me. Bineinteles si mai vechea [url=[url]http://rapidshare.de/files/7428968/papa_roach_-_between_angels_and_insects.mp3.html[/url] ]Between Angles and Insects[/url]. Si ca fapt divers ce am remarcat la piesa asta: cand incepe sa cante "I just wanna be heard...", tema de chitara este aceeasi ca la Infectious Grooves - Do What I Tell Ya, insa este umpic diferit. Alta masura, alt ritm, whatever tu stii mai bine termenii de specialitate. O fi concidenta?
downloadu merje. in josu pajinii select your download: Free apoi te roaga sa astepti oleaca de secunde.
- tzache
PORCUPINE TREE
A PERFECT CIRCLE
TOOL
PANTERA
IPR
BLAZZAJ
KUMM
ALICE IN CHAINS
PEARL JAM
DREDG
KLIMT 1918
ANI DIFRANCO
si multe altele...
A PERFECT CIRCLE
TOOL
PANTERA
IPR
BLAZZAJ
KUMM
ALICE IN CHAINS
PEARL JAM
DREDG
KLIMT 1918
ANI DIFRANCO
si multe altele...
- trumpet_freak
- Junior Member
s-a dus pe p00la si tredu asta, din forum de discutii a ajuns forum de plesneli "formatia-piesa", zboing (c.gaga)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Rockul ascultat de mine ? Crematory, Dimmu Borgir, Immortal, Metallica, Megadeth si formatie de suflet Opeth.
-
Conflict[ED] - Junior Member