H.I.M.

Forumul asociat fanclubului HIM

Mesajde The_FrozenLord » Lun Sep 19, 2005 8:42 pm

ms pt link, p google am cautat si nu am gasit :|
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Mar Sep 20, 2005 9:23 am

pai scrie klar pe site ce sunt astia :"KEIKAT" :n:

am ascultat 3 piese, e enough pentru nervii mei.

si inca ceva: cum naibii pot fi comparatzi HIM cu The sisters of mercy???(de pe wikipedia luata)
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Mie Sep 21, 2005 7:46 pm

nu conteaza ce ziceti voi mah...lumea acuma ii mai tzarana si fara cultura pt ca au aparut manele care te prostesc! eu una nu asc asa ceva si tin lupte grele cu "colegii mei" manelisti...voi in primu rand a-ti venit sa criticati k asa suntem toti...ceea ce nu cunoastem se vede pe primele pagini k au inceput jicnirile tre si altii ( care habar nu au) ka sa fie la fel ca si ceilalti...nu aveti decat sa criticati HIM nu este rock gotic este combinatie intre metal goth si mai era ceva dar crede-ma nu-mi incarc memoria cu lucruri nefolositoare...rock nu este doar un ritm cu chitara este un stil d viata! eu una asc rock desi nici nu ma astept sa ma credeti pt k este imposibil sa te intelegi cu lumea d aici...a-ti luat-o drept fraera p ville_666 care imi este buna prietena doar pt ca isi apara opinia...l-am lamurit ce fel d lume sunteti...are mare dreptate cand a zis ca va priveste de sus si ca va este superioara...Ville valo ( si nu vine valu si-mi ia calu) desi m-a amuzat faza asta...o fii ville cum vretivoi dar pt noi fanii HIM este our god! si nu mai comentati faza ka doar pustoicele asc HIM 99% din planeta asc HIm si a auzit d HIM ei nu sunt comerciali chiar asa...melodiile seamana dar nu toate la fel cum a zis thor! mai lasati ca incepeti sa exagerati in pic! dc nu puteti sa ziceti parerea fara sa jicniti?
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Sep 21, 2005 10:11 pm

ok 1)s-a lansat albumul dark light in sfarsit (nush daca a mai zis cineva)
2)sunt curios ce parere aveti despre cele 2 demouri aparute prin 95... mie imi plac personal mai mult decat albumele...
3)ioana, vezi k ai multe greseli gramaticale si de sintaxa...

revenind la album, m-a amuzat coverul acestuia ;)) un bloc inalt cu o pentagrama luminata pe el (probabil din clipul wings of a butterfly)... nush, imi aduce a batman faza. astept sa fac rost de album, sa il ascult (daca ma tin nervii) si revin cu opinii :|

and last but not least: HIM sux :P (dedicatie pt astia care jignesc (cu g nu cu c mai ioana...) pe aici)
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde diablo_pECi » Joi Sep 22, 2005 12:16 am

ascultat albumu...lalaiala anosta...revenit la muzica mea :) dak te tzin nervii pot saz trimit yo:)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Joi Sep 22, 2005 9:19 am

vreau eu albumul k pe mine ma tzin nervii! adresa mea ( daca vrei sa mi-l trimti este ioana4ville@yahoo.co.uk si pt fata d mai sus ms k ma corectezi dar nu sunt singura care mai greseste bine k scrii tu fata nici o gresala!
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Joi Sep 22, 2005 9:39 am

scuze frozenlord te-am confundat cu o fata...asa pareai :)) in fine la sf vroiam sa zic "fara nici o gresala" ...;))
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Sep 22, 2005 10:01 am

very funnt ioana..
ascultat albumul.. lalala.. la intelectu de peste care il aveam atunci la ora 2 si ceva noaptea mi-au placut ala cu aripi de fluture si vampire heart. in rest e foarte tamp, dar prima melodie imi place.

attachement: jeez e contagioasa muzik asta
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Joi Sep 22, 2005 7:44 pm

so could u send to me?

ioana4ville, te rog frumos sa nu mai postezi mesaje unul dupa altul (ai butonul de edit pentru a modifica ceva in mesajul anterior) si sa ramai ontopic. altfel te paste un avert si apoi un ban.
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde blue_wing » Mar Sep 27, 2005 1:34 pm

mai ieri s-a lansat Dark Light. de abia astept sa il iau. in craiova cica o sa vina peste o saptamana. clipul mi se pare super. si melodia. de abia astept sa le am si pe celelalte. :D
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
blue_wing
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Mar Sep 27, 2005 7:29 pm

eu le am!!!! iti spun k behind the crimson door ii sssssssssssuuuuupeeeer tare! si under the rose, killing loneliness astea 3 supt preferatele mele le asc intruna!!!!!
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Sep 28, 2005 6:58 am

what have I done...
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Sep 28, 2005 9:44 am

The_FrozenLord scrie:what have I done...

:scaun: foarte rau ai facut! go to your room and stay there...asa iti trebuie daca intarati fanele him!
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde whatever » Mie Sep 28, 2005 8:06 pm

jaaaaaaale
urasc threadul asta ... :D
noa, anyhow, am auzit (culmea) chestii bune despre piesa aia de la Bloodhound Gang cu fatuca de la HIM, azi chiar o ascult sa imi dau cu parerea.

si va rog, ramaneti pe cat posibil ontopic
whatever

Mesajde villegirl666 » Joi Noi 10, 2005 8:35 pm

da, asa va trebuie daca ne starniti
villegirl666
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Noi 10, 2005 9:00 pm

c piesa cu Bloodhound Gang? si c fata d la HIM?..
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Noi 10, 2005 9:04 pm

The_FrozenLord scrie: si c fata d la HIM?..
probabil se refera la solist ~p~p~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde whatever » Vin Noi 11, 2005 12:34 am

pai noa, mai incape indoiala :D
whatever

Mesajde whatever » Vin Noi 11, 2005 12:34 am

pai noa, mai incape indoiala ? :D
whatever

Mesajde villegirl666 » Sâm Noi 12, 2005 9:38 pm

ville nu e fata in nici un caz.nu va mai bateti joc de el, nu aveti nici un motiv, ami els ca acum s-a tuns si nu mai are parul lung, ca sa ziceti ca seamana cu o fata
villegirl666
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Noi 13, 2005 12:33 am

aouleu, parul era ultima chestie la care ma gandeam atunci cand am facut comparatia dintre el si o reprezentanta a sexului frumos.
motive am suficiente sa imi bat joc de el. Le-am expus in mesajele mele de mai de sus. HIM ar trebui impuscati. punct.
whatever

Mesajde nocturna » Dum Noi 13, 2005 11:54 pm

uatevar, tu shtii ca-mi eshti simpatic, dar ai shi matale bubele shi fixurile tale de care n-ai scapa feri-te-ar. adica tot ce nu-tzi place tzie este de condamnat shi ar trebui exterminat printr-o moarte violenta. ei bine, atitudinea asta ushor despotica nu-tzi face cinste, in opinia mea. nu sunt o aparatoare a lui HIM, ba dimpotriva, am contribuit cu succes la macelarirea shi in final splituirea acestui tread, intru sustzinerea nulitatzii prestatziei lor ca artishti. or, ce shi cum scrii tu mai sus, suna ca o vendeta personala. tze-au facut ceva baietzii ajtia ? de ce impushcatzi ? de ce sa nu exterminam pe Patton, care, cum zicea shi dana pe undeva, a cam impins rockul spre nu-metal ? nu, pentru ca Patton ie Dumnezeu, shi unde pune iel mana ies sfintzi. :D

am tot citit forumul, nu prea scapi momentul sa-tzi afishezi dispretzul fatza de rockul care tzie itzi displace total, in general cam tot ce tzine de metal. cred ca daca ai fi tu sigur ca nimeni nu s-ar revolta, ai fi in stare sa iei la puricat tot forumul de rock shi sa-l "curetzi" de toate subiectele care nu contzin cuvantul magic, "Patton", shi care promoveaza formatzii detestate de tine, nijte nulitatzi, in opinia ta. tzine minte ca ai intrat pe fanclub cam cu aceashi atitudine pe care o expui acuma, numai ca era mult mai radicala, shi pentru care atunci tzi-ai cerut scuze. inainte sa dai click pe iel, tu ai citit ce scrie sub forumul de Rock ? scrie asha:

Rock international
heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

nu scrie: Patton, FNM, Mr. Bungle, Fantí´mas, Alta formatie (Lovage, Peeping Tom, Maldoror) ...

in rest, HIM sux. :bounce:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde blue_wing » Lun Noi 14, 2005 1:35 pm

mai daca nu va place HIM nu mai postati aci ca nu va obliga nimeni. faceti-va si voi de lucru, cititi ceva, uitati-va la tv, jucati solitaire...orice, ca nu va obliga nimeni sa apareti pe aci. lasati pe astia care gasesc ceva interesant la him sa vorbeasca. poate ca asa cum nici voua nu va place cand altii va critica genul de muizik pe care il ascultati nici iubitorii de HIM nu vor sa va asculte. si in plus dati dovada de menatalitate de babe care se iau de nurori, cam asta e impresia pe care mi-o creati. discutati si voi despre ce va place. ganditi si voi mai democratic si vedeti-va de treaba voastra, nu mai deranjati pe altii
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
blue_wing
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Noi 14, 2005 10:34 pm

Nocti (si tu imi esti tare simpatica ca veni vorba) treaba cu mine si HIM sta cu totul altcumva, si nu am chef sa o detaliez pe threadul asta, iti zic pe private daca vrei. Foarte pe scurt, motivul pentru care nu suport eu trupa asta (HIM adica) e mult mai intemeiat si mai amplu decat ar putea crede lumea, si da, din multe puncte de vedere e motivul pentru care eu nu mai cant de un an de zile deja cu fosta mea trupa.

oricum, nu trebe luat totul la propriu (ai vazut ca imi place si mie sa exagerez evident) deci implicit nici faza cu impuscatul, desi uneori tre'sa recunosc ca ma cam bate gandul ~p

(Nu are legatura cu threadul, dar chiar vroiam sa raspund) Nu metalul, si toate stilurile astea aparute mai recent, inspre mijlocul anilor 90 precum metalcore sau emocore, sau restul, nu sunt de condamnat pentru ca reprezinta un pas inainte, si fie ca lumea accepta sau nu in cele din urma rockul asa a evoluat. E doar o etapa (vom vedea cat de importanta) precum au fost la vremea lor miscarile rock'n'roll, punk, heavy metal, grunge, samd. Patton a avut intr-adevar un rol foarte important in treaba asta si de fapt, hai vorbim daca vrei pe threadul lui despre problema asta. :)

Si de altii nu prea imi bat eu joc, cu Vile ala e alta treaba .... Oricum, adevarul e ca nu m-am potolit nici eu :D poate ar fi cazul sa ii mai las pe fanii HIM sa vorbeasca de omu' lor pe aici fara sa intervin si sa zic cat de mult nu imi place mie.

da, total de acord cu tine, Him clar sux .

peseu - cum facem mai cu discurile acelea (care is facute de multa vreme) Eu zic sa apelam iara la prima solutie, ie ok asa ?

noa, hai continuati cu Vile ala, va las in pace pe toti. (multumirile se adreseaza lui Nocti)
whatever

Mesajde villegirl666 » Sâm Noi 19, 2005 1:32 pm

adevarul e ca nu "HIM sux", ci voi SUX mult de tot cand il pupati undeva pe ville.cine va pune sa mai intrati aici pe forum? voi chiar avetzi chef de cearta, si nu aveti cu cine, mai bine v-ati da cu capul de peretzi pana va iese sangele, si nu mai stresatzi fanii HIM cu vorbele voastre goale, mai bine intratzi pe forum nicolae gutza, sau copilu minune, ca va potrivitzi ca stil...suntetzi mahalagii rau de tot
villegirl666
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Noi 19, 2005 2:08 pm

Da matale unde ai invatat sa vorbesti asa suav, la Bucingham Palace? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Sâm Noi 19, 2005 8:41 pm

villegirl, momentan ai un avert (care e si ultimul totodata), pentru postul de mai sus. va rog, pastrati discutiile in limita decentei.
whatever

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Noi 19, 2005 10:16 pm

villegirl666 scrie:mai bine v-ati da cu capul de peretzi pana va iese sangele

headbangingu se face in aer nu cu pereti A-)
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde villegirl666 » Dum Noi 20, 2005 12:02 am

"momentan ai un avert..."serios...chiar mai facut sa rad.....spune-mi si mie ce cuvant am indecent am folosit mai sus?...."SUX"...asta s-a mai folosit, si nu numai de mine....sau faza cu datul cu capul de pereti??? ce am spus indecent?aaaa...sau poate ai vrut sa spui "nicolaie gutza sau adrian minune"....scuza-ma, sunt de acord cu tine, intr-adevar astea sunt nume indecente....imi pare rau ca le-am folosit ,dar am fost nevoita sa-mi exprim parerea.nu o sa se mai intample...:)) :))
villegirl666
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Noi 20, 2005 2:38 am

Cred k se referea la "sunteti mahalagii rau de tot" si "pana va iese sangele".
Violenta verbala; asa si eu mi-am luat ban vreo saptamana pt k am declarat k ii sunt superior unui membru din pct de vedere al culturii muzicale, deh. ==D
The_FrozenLord
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HIM