Am incercat sa-mi dau seama cu ce i-am suparat pe testoasa is omu fericit de si-au schimbat atat de abrupt atitudinea,si revenit de la o bere de la bodega din coltz,am ajuns la concluzia ca e vorba de [pstul meu de pe "de toate"...Apoi au inceput atacurile din partea omului fericit... acu sa ma explic,tzrsti,n-am vrut nici in vise sa te jignesc,daca am facut-o imi cer scuze,imi exprimam doar o parere-de ce din princiiu nu spun niciodata nimanui ca e prost.Cat despre omu fericit,nu m-a deranjat ca m-a facut onanist inapt social eventual gay,ci ca a facut-o fara sa ma cunoasca,si intr-un mesaj privat.Cu scuzele de rigoare pt cei pe care i-am jignit cu postul meu refritor la teoria relativitatii aplicata la IQ,imi pastrez parerea
EDITH -sinella,aia de vine sa se uite daca ai cablu bagat in modem sau daca nu ai priza cu impamantare sau care te baga pe un VLAN nu e programatori,e altceva,da-s cam in aceeasi clasa

Programatoru e ala de stie cand ai dat cu mousu pe o carte la solitaire,sau care leaga aberatiile de le scriu io acuma de o baza de date