)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
măc acas.
o iau la gioging prin tineretului, la vale, pană dau de palatu copiilor şi acolo tranzversez. rasuflu usurat c-am trecut cu bine pe langă polivalentă şi nu s-a mai luat nimenea de mine să-m ceară vrun foc sau să mă intrebe cat e ceasu, ori să mă latre vrun dinamovist, sun la interfon, iau liftu pan`la trei, mă bag in cadă, apoi mananc o ciorbă de vită (dacă nu mai ie, mă urnesc a curăţa la barabule) apoi intru pe fanclub să văz dacă s-a dat concurenţii sau aiu cu părerea vizavi de mult aşteptata, de către mine, inscriere la concursu foto.
Aiu, are vro legătură decizia cio vei lua cu faptucă incă mă vezi titină?
)
o iau la gioging prin tineretului, la vale, pană dau de palatu copiilor şi acolo tranzversez. rasuflu usurat c-am trecut cu bine pe langă polivalentă şi nu s-a mai luat nimenea de mine să-m ceară vrun foc sau să mă intrebe cat e ceasu, ori să mă latre vrun dinamovist, sun la interfon, iau liftu pan`la trei, mă bag in cadă, apoi mananc o ciorbă de vită (dacă nu mai ie, mă urnesc a curăţa la barabule) apoi intru pe fanclub să văz dacă s-a dat concurenţii sau aiu cu părerea vizavi de mult aşteptata, de către mine, inscriere la concursu foto.
Aiu, are vro legătură decizia cio vei lua cu faptucă incă mă vezi titină?
)- tzache
Bag Pwla is mort
dar pe aci tot o sa stau
am avut si eu o problema de o .........2 ori atat si gata si faci misto de mine,
sa stii ca ii foarte nasol sa ti se intample
nu as dori la nici un baiat 
dar pe aci tot o sa stau
tu esti as cand e vorba de moale
am avut si eu o problema de o .........2 ori atat si gata si faci misto de mine,
sa stii ca ii foarte nasol sa ti se intample
nu as dori la nici un baiat 
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
neatza pt toata luema..sunt asha de obosita cu nu poci dormi:( lasa, sica, bina k numa de doo ori ti s-a intamplat
ink esti in target cu potentza
)
ink esti in target cu potentza
)am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
da, e bine, e frumos. mi-e foame shi toata casa doarme! indurare shi de mine! daca tot sunt acsa. noroc cu delphyna ca m-a inveselit azi. dej, imi face cineva un senvici? plz
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
e bine de stiut ca stai bine! da ce protocolar mi-ai spus o_tzestoasa
fii mai prietenos!
fii mai prietenos!am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
retractilo
asta m-a uns la suflet! da cornoso, d unde? dej incep sa cred ca yo shi sica suntem destinatzi unu altuia! he he he
- o_tzestoasa
- Junior Member
Bun venit celui mai nou membru, [url=member.php?u=31818]afaceristul[/url]
ce va invidiez pe voi ashtia din cluj, ce mijto ar fi sa fiu acu acolo shi sa admir orashul tuamna...
ce va invidiez pe voi ashtia din cluj, ce mijto ar fi sa fiu acu acolo shi sa admir orashul tuamna...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
shaki, yo ti-am mai zis sa vii
da' acu n-ai ce admira, ca iaste o ceata de nu vezi la 2 m in fata! shi noi care visam la mes la padure maine
mai bien la un lapte cu miere in insomnia, ca e mai iernatic
da' acu n-ai ce admira, ca iaste o ceata de nu vezi la 2 m in fata! shi noi care visam la mes la padure maine
mai bien la un lapte cu miere in insomnia, ca e mai iernaticam carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
n-am cum sa vin k nu mai am zile de concediu shi nici n-ash avea unde sta
am fost anul acesta in cluj, pentru doo zile, shi am ramas cu o impresie extraordinar de buna
am fost anul acesta in cluj, pentru doo zile, shi am ramas cu o impresie extraordinar de buna

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
yo zic ca nu iaste greu de convins, creca abia asteapta..dupa ce semnatura shi-a tras 
Got blow?

pai daca te tot chem, ma gand ca ai unde sta..casa,masa in carapace! shi beri in pubn-am cum sa vin k nu mai am zile de concediu shi nici n-ash avea unde sta
- o_tzestoasa
- Junior Member