Visit

Forum Dedicat Celor Ce Sunt Cu Adevarat In Lumea Muziki House

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 1:37 am

Initial trimis de sly
bine mai ca nu ai avut rabdare/....

Pai ce rabdare sa am, mah, cand pana si Hotmail-ul mi se incarca in timpul ala... Si crede-ma, Hotmail-ul merge ca dreaq...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde sly » Vin Apr 19, 2002 2:27 pm

shi ce reteaaveti voi acolo in tudor??
sly

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 10:52 pm

Initial trimis de sly
shi ce reteaaveti voi acolo in tudor??

Imagine this (vorbesc de intreg Tudorul, care are vreo 1000 de calculatoare):

Ziua: limitare la 6-700kb/s
Noaptea: limitare in 2-3mb/s

Bun, pentru 10 computere, sa zicem, asta ar fi excelent, insa: fiecare calc. are 2-3 ferestre de browser, ceva download-uri, sa zicem vreo 10, plus un mIRC conectat la cel putin 1 server, mediu sa zicem vreo 2-3...

Daca impartim rata aia la atatea thread-uri (fire).. o sa vezi ce iese... Si asa ma mir cum de ne merge atat de bine, in pofida calculelor matematice... Incredibil, dar adevarat... fiecare mai gaseste vreo metoda sa iasa altfel decat ceilalti (majoritatea) pe Internet, pe vreun proxy nefolosit asa mult... Implicit sa aiba o rata de transfer mai mare...

Ne descurcam noi cumva... dar la site-ul ala nu asta era problema... trust me, i know what i'm saying... ;)
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Se ajunge la...

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 02, 2002 3:25 am

Initial trimis de Raven

Imagine this (vorbesc de intreg Tudorul, care are vreo 1000 de calculatoare):

Ziua: limitare la 6-700kb/s
Noaptea: limitare in 2-3mb/s

Bun, pentru 10 computere, sa zicem, asta ar fi excelent, [b]insa
: fiecare calc. are 2-3 ferestre de browser, ceva download-uri, sa zicem vreo 10, plus un mIRC conectat la cel putin 1 server, mediu sa zicem vreo 2-3...

Daca impartim rata aia la atatea thread-uri (fire).. o sa vezi ce iese... Si asa ma mir cum de ne merge atat de bine, in pofida calculelor matematice... Incredibil, dar adevarat... fiecare mai gaseste vreo metoda sa iasa altfel decat ceilalti (majoritatea) pe Internet, pe vreun proxy nefolosit asa mult... Implicit sa aiba o rata de transfer mai mare...

Ne descurcam noi cumva... dar la site-ul ala nu asta era problema... trust me, i know what i'm saying... ;) [/B]

Oare o sa se ajunga la off tipik ? :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la House