"Muzica" romaneasca "sucks" in proportie de 99,99%!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

LOVESC DIN NOU!!!

Mesajde CCMUSIC » Mar Apr 30, 2002 11:16 am

Oamenilor nu mai vorbiti doar vorbe goale incercati sa mai si dovediti si sa mai si ganditi ceea ce spuneti.
Pt. Zgubi.De ce incerci acum sa te pacalesti pe tine insati?Eu n-am spus ca nu era o emisiune buna la ora aceea, ci ca in ciuda faptului ca lui Adi nu-i placea ce canta el tot a acceptat sa faca parte din Scoala Vedetelor,si oare nu asta inseamna a face un compromis?Eu nu zic ca nu a invatat multe in acea perioada dar daca era cel ce se pretinde acum ca ar fi, n-ar accepta niciodata acest lucru chiar el spunea ca atunci cand venea de la emisiune plangea,si ca n-ar mai face niciodata acest lucru.Crede-ma ca a facut un compromis chiar daca nu vrei sa recunosti!!!
Pt. Gazela.De fapt adevarul e pe undeva pe la mijloc. :)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 30, 2002 12:06 pm

Hey, nu pacalesc pe nimeni, nici mie nu mi-a placut emisiunea, dar el a intrat in Scoala Vedetelor la 19 ani, impins de la spate de mama lui care vroia sa-l vada la televizor, a ajuns acolo, a luat preselectia si astfel a intrat pe sticla. A stat trei ani acolo. In perioada scolii vedetelor, nu se inghitea o muzica prea revolutionara, Scoala Vedetelor, a fost totusi primul moment de respiro, si o ocazie pentru o multime de tineri sa se afirme si sa-si continue drumul mai departe.
Adrian Despot nu a fost la Scoala Vedetelor pentru bani, sau pentru a castiga un public numeros prin urmare nu a fost o miscare "pro-comerciala".
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

UITE C-AM VENIT

Mesajde CCMUSIC » Mar Apr 30, 2002 1:17 pm

Eu n-am spus ca a mers pentru bani ci ca in ciuda faptului ca nu i-a placut muzica aia a acceptat sa cante,deci a facut un compromis.
Recunoaste ca intre timp a ajuns sa fie o miscare comerciala.
Inteleg ca a fost o ocazie dar daca era cinstit cu el n-ar fi acceptat ocazia asta.
Eu recunosc ca si mie imi place Vita De Vie dar asta nu ma impiedica cu nimic sa-i critic.:)
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 30, 2002 9:22 pm

Ca sa terminam cu treaba asta: a fost semnat un contract care trebuia respectat si gata.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

4you

Mesajde CCMUSIC » Mie Mai 01, 2002 1:50 am

Bine fie cum zici tu,dar eu imi pasrez parerea...:)
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde feroe » Joi Mai 02, 2002 1:12 pm

trupele romanesti nu stiu bine engleza de aia!!!!!!! Daca ar stii ar canta :):
feroe

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii