C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
shaki scrie:nope, vreau comentarii reduse...
adica nu putem sa comentam?
damn
si io, care tomnai voiam sa zic ca mie nu mi s-o parut ca nenii cu chitara si cu trompeta faceau playback... da' avea o trompeta electronica de arata ca o arma sa n-am ambitzie
poate era ca chitarile alea de copii, cu melodii predefinite?
Da nenea cu chitara zau daca mi s-a parut ca facea playback... si era si bazat. Nush cum ii zice, ca n-am cultura si n-am fost foarte atenta la nume, da' a fost prezentat ca cel care se afla in spatele proiectului Domnisoara Pogany.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
da la el noroc cu aparatu pe care il cara dupe el ca pozele nu minte
atz belit neuronu ca nam avut aparatu, deci va trebui sa intelegetz ce va povestesc io.
fotografiile lu neatzu: misto mai putin doo care au fo sparte intre timp.
omini prezenti si cunoscuti: io, flufa, alienor, shaki, neatzu, sodu, rshu, popalinu si pe final si nocturna.
cantareti cunoscuti :.
cantareti necunoscuti: toti de pe program.
muzica: cu vro doo exceptii, digerabila.
berea de dupa: neagra.
concluzie:pestii nu au tras nici la vermusi nici la rama nici la mamaliga.
edit leitar: zorry. modificat.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
spicuiri de pe forumu salonului de recuperare de la sanatoriu de boli nervuase titan vest:
acu am aflat ca putza ala de hades, care n-avea loc pe fc nici pe caterinci ie admin si ia dat amicului nostru de pe fc cretz ban pe 2 ani
briatore scrie:dragul meu moshu ...niciodata nu ai demonstrat ca poti sa fii pentru mine mai mult decat un amarat de forumist ... nu mi-ai demonstrat niciodata contrariul ... ai stat ai acceptat tot ce ai putut primi de la mine si cu asta basta
de fapt ... ce ma fute pe mine grija ?!?! ca de postat tot nu mai postez, forumul a devenit brusc under 18 ... s-a dus cu nosptile pierdute pana la 5 dimineata cu posturi ... totul s-a dus pe apa sambetei
dar mai da-te si tu dreaq ... pentru ca pana acu nu am avut nimic cu tine ...dar daca tot insisti si eu in seara asta am chef de harta si sa lamuresc lucururile ...
multumesc pentru ca imi esti asa bun preiten/cunostinta incat sa dai doi bani pe mine cu toate ca de n ori am tras de tine hai acolo, hai dincolo, nu conta ca era o intrare de 50.000, pentru moshu, dau eu de la mine ... nu conta ca era vara si ne intalneam si hai ca daca moshu vrea o bere ... treaca de la mine ... nu astepotam si nici nu astept nimic in schimb, dar pe de alta parte un pic de obraz intotdeauna e binevenit ...
acu am aflat ca putza ala de hades, care n-avea loc pe fc nici pe caterinci ie admin si ia dat amicului nostru de pe fc cretz ban pe 2 ani

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
memetule, vezi k shakti nu ie shaki, asta sa nu am iar probleme
iedit: dana, da, a fost fest
shi berea de dupe n-a mai fost nicio bere, da eu asha intzelesesem, shi daca am plecat n-aveam de udne sa shtiu
shi bere nu era in teatru ievident, shi nici altceva k nu plecam afara dupa cola de nebuna
iedit: dana, da, a fost fest
shi berea de dupe n-a mai fost nicio bere, da eu asha intzelesesem, shi daca am plecat n-aveam de udne sa shtiu
shi bere nu era in teatru ievident, shi nici altceva k nu plecam afara dupa cola de nebuna

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
eu nu am inteles ce fel de manifestare fu. un fel de fest?
si berea de dupe era in program sau s-a luat in alta locanta?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (3 membri si 4 vizitatori)
gaga*
iote vorbesc singura cu vuaiorijtii ajtia
si berea de dupe era in program sau s-a luat in alta locanta?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (3 membri si 4 vizitatori)
gaga*
iote vorbesc singura cu vuaiorijtii ajtia
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
probleme, eh?
fu seara de muzica a lu "sBrot festival" (tare as vrea sa-mi explice si mie cineva de la ce vine numele asta), care cica (de la akm citire) mai are si alte seri, da-s mai obscure, adica mai underground decat ce fu aseara care fu destul de underground, deci probabil se desfasoara undeva prin fiefu lu nenea cu cornitze, furca si smoala topita
si care asta fu seara de muzica (am mai zis o data
). Celelalte or fi de poezii, picturi si popice?
fu seara de muzica a lu "sBrot festival" (tare as vrea sa-mi explice si mie cineva de la ce vine numele asta), care cica (de la akm citire) mai are si alte seri, da-s mai obscure, adica mai underground decat ce fu aseara care fu destul de underground, deci probabil se desfasoara undeva prin fiefu lu nenea cu cornitze, furca si smoala topita
si care asta fu seara de muzica (am mai zis o data
). Celelalte or fi de poezii, picturi si popice?sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Celelalte or fi de poezii, picturi si popice?
mai de graba de beri, shpritzuri si gotci
senmulteste lumea cand face mijto aiu de locomaniac
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 14 (8 membri si 6 vizitatori)
gaga*, Briatore, Delphyna, memetShol, nbm, Shaki
nbm azi plec la 5, da?
- gaga
nbm azi plec la 5, da?
ienbiem, si io plec la 5.30 si tot in bugatti maduc, da?
spor la munci !

-

16.35. uitai sa va zic ca suna telefonu, cica:
buna gaga
buna
la munca?
da
pai hai
unde?
pai nu vorbiram ca servim o pizza?
....
nu asa ramasese?
.....
am sunat mai tarziu ca mi-au intarziat bagajele
......
nu stii cu cine vorbesti?
nu
ei nu
nu
cu nicolas
mam luminat, am uitat ca pe 16 nicolas aterizeaza de la reni si in drum spre marfaru de ctza ramasese sa lom o pizza, numa ca azi cum zice aiu ... deja bugati
16.37 inca un pic si va zic zbai
edit: zbai
buna gaga
buna
la munca?
da
pai hai
unde?
pai nu vorbiram ca servim o pizza?
....
nu asa ramasese?
.....
am sunat mai tarziu ca mi-au intarziat bagajele
......
nu stii cu cine vorbesti?
nu
ei nu
nu
cu nicolas
mam luminat, am uitat ca pe 16 nicolas aterizeaza de la reni si in drum spre marfaru de ctza ramasese sa lom o pizza, numa ca azi cum zice aiu ... deja bugati
16.37 inca un pic si va zic zbai
edit: zbai
- gaga
bine ca ma lasaratzi toti
iar ramin singur pina la ore tirzii in nuapte.
pofta mare, bre, cui se duce in crishme. freza placuta celor ce merg la medicii dintzari si drum bun alora de-s pe drumuri
la munci ma gasitzi azi cel putin pina pe la orele 20:00
iar ramin singur pina la ore tirzii in nuapte.
pofta mare, bre, cui se duce in crishme. freza placuta celor ce merg la medicii dintzari si drum bun alora de-s pe drumuri
la munci ma gasitzi azi cel putin pina pe la orele 20:00
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
Bun venit celui mai nou membru, shakkira_s
shaki jaba umeri si buric goi, tza venit concurenta
enbiemule, la 7 fics, cand o sfarai ghiatza in paharele pline cu vin sa te gandejti la suferinta nuastra si sa ne tii pumnii in greaua incercare
mersi anticipat
shaki jaba umeri si buric goi, tza venit concurenta
enbiemule, la 7 fics, cand o sfarai ghiatza in paharele pline cu vin sa te gandejti la suferinta nuastra si sa ne tii pumnii in greaua incercare
mersi anticipat
-

opaaa pustiu ca-n codru p'aici. cu riscu' de a ma auto bana imi bag p00lah in masinile de shcuala la ore de varf, in alea de prahova si neamtz, in pisdele cu mertzan care dupa ce blocheaza intersectzia suna un preten si in general in capitala, in circulatzia capitalei, in primaru care blocheaza traficu ca sa vopseasca trecerile de pietoni in roshu si in general imi bag p00lah
alfel la biblioteca e din ce in ce mai bien, ie incredibil de bien + ca chelneritza care ne incanta spargand cate ceva la 5 minute nu a spart decat o sticla de bere. plina.
tre sa schimb cronica de pe afterhours.
zmorning, bine, sanatosi?
alfel la biblioteca e din ce in ce mai bien, ie incredibil de bien + ca chelneritza care ne incanta spargand cate ceva la 5 minute nu a spart decat o sticla de bere. plina.
tre sa schimb cronica de pe afterhours.
zmorning, bine, sanatosi?
- gaga
lalei
larevedere
larevedere
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre, nu shtiu altzii cum sunt, da` io, cant ma uit ca vreme de urina e afara imi vine sa-mi iau campii(sau muntzii, depinde de zona geografica unte ma aflu)!
parca shi ploaia cade in sictir, ashea, in silí£! e gretzos!
noroc c-o batut Romania o echipa de 11 jucatori asara(incepand cu orele 18, opshpe shi ceva), c-alfel chiar ma nervam!
in ocluzie, o zi eshcelenta va adresez!
parca shi ploaia cade in sictir, ashea, in silí£! e gretzos!
noroc c-o batut Romania o echipa de 11 jucatori asara(incepand cu orele 18, opshpe shi ceva), c-alfel chiar ma nervam!
in ocluzie, o zi eshcelenta va adresez!

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bon dimine
conbinatia jidvei cu jidvei ie buna...pana la un punt critic cand tresa conbini jidveiu cu jidvei. asa a fo asear deci a fo bine si a fo si mai bine ca la opera a rulat lucia de lamermur in loc de traviata care ierea in program si pt care isi cunparase uaminii culti belete
file, in bucale ie aier primavaratec, mai, mai sa dea ghioceii
conbinatia jidvei cu jidvei ie buna...pana la un punt critic cand tresa conbini jidveiu cu jidvei. asa a fo asear deci a fo bine si a fo si mai bine ca la opera a rulat lucia de lamermur in loc de traviata care ierea in program si pt care isi cunparase uaminii culti belete
file, in bucale ie aier primavaratec, mai, mai sa dea ghioceii
-

isi cunparase uaminii culti belete
eo am inteles ca avea invitatzii
bre mare pacat ca nu veni baicsiniu la degustare sa vaza ce tablou era pe perete
fhsd:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori)
gaga*, Blondutzza
o fi una dintre cele trei blonde de la opera?semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eo am inteles ca avea invitatzii
bre, io vorbeam de uaminii culti nu de blonde

-

gaga scrie:primaru care blocheaza traficu ca sa vopseasca trecerile de pietoni in roshu
undi bre treaba asta?!
io azi am experimentat cu autobuze, tramvaie si mai ales cu mersu pe jos, ca asa inaintam mai repede decat cu otobuzu
nashpa cu noroiu totusi... a trebuit sa ma milogesc de colegi pentru o perie de haine ca m-am pictat pe pantaloni de zici ca-s noul picasso... alo?
ps - neatsa
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

nu mai calca baics nici in bugatti deacu. dupa ce a zis hant la matze fripte unde ierea atarnati aia din ghencea acu cu aia din curu lu ficus atarnati p00la bugatti pt baics. creca tot prin jiulejti sau crangasi o sa bea fro bere macsim doo 

-

deci az dimineatza singuru lucru de o sebit este cei cinci morcovi achizitionati caremi dau sentimentu ca muncesc si io la ceva.
in rest az ateneu si porma bere ceea ce va doresc si voo
in rest az ateneu si porma bere ceea ce va doresc si voo
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050