undi bre treaba asta?!
intre expo si arcu lu triunf
da chiar
ca si la matze fripte ierea aia roshalbii, da aicisha e mai crunt ca ie tricou original cu autograf fics in fatza mesei la care servim d'abitude 
undi bre treaba asta?!
ca si la matze fripte ierea aia roshalbii, da aicisha e mai crunt ca ie tricou original cu autograf fics in fatza mesei la care servim d'abitude 
...a anesteziat aiu in vederea cotonogirii zdrobituare la beliard a acestuia
~p
gaga scrie:kantemire, scuatetz bre ochelarii de soare cand scotz capu pe geam. sau deschide ochii cel mai bien
"hardcore blues"?!
)

gaga scrie: pe care se vrajeste gagicile la bairame (nu stii tu fluf ce ie aia)
ca doar mi-s din dobrudjea, ce naiba...deci: centru greu de muzica libidinoasa

demential
), reiterez: o insula in maldive, un avion, un vapor, un cal, painting stuff, o parapanta, o bucatarie mare utilata cu de tuate, costum de scuba diving, cel mai tare comp din lume cu cea mai beton conexiune, o doica pt cei 4 copii
, un turbus pt trupa, scule de cantat beton, un manager tare, un motor, un elicopter, animalutze si plante 
gaga scrie:o doica pt cei 4 copii , un turbus pt trupa
ce-i aia turbus???
buzz-buzz, bzzzzz, zzzzzz,
ai vazut linklink, youpie, yumyum,
zau tu?"
)
)

cred ca se plictiseste de muarte.
tzakatzakatzaka
(de la "turbo", deh...)nu aveam cum savenim, bre, aseara (jtiu, nu m-a intrebat nimeni nimic). consuoarta iese pe la 19.00, pana ne intalnim, pana ajungem se face 20.30. e tarziu, plm.

earta-l bre, gata! nah, amu va zic bunadimineatza pe bune (am facut sh-o cafe gruasa, oi beo-n cinstea vuastra, c-atz muncit bine pana amu, simt io asta; stitz ca ie mai buna fara tutun? numa ca se bea mult mai repede, ala-i b'aiu)gaga scrie:deci kantemire iti urez in continuare ...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator