La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
la mulţi ani lui ROBAKITA.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la mulţ ani lu oldăr
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
kant : poi Multumesc
Raz:
Art: sar'na, iti intorc urarile la patrat
Baicsule: sa traiesti
Shaki: acum sa sunt acasa vb pe pm de o br
H0va: daca sunt tante la varsta asta la anu' imi programez un nepot
K@tzy:
Delphy: sar'na, multi nu am prea mare nevoie, dar fericiti... au Doamne!!
cometa: sar'na
nenea enbiem: nu mai plec nicaieri nici daca ma iau astia cu forta
sar'na de urari; sa fi sigur ca atentia mea a sporit considerabil de cand am fost atentionata asa finutz si subtil cum numai un mare artist in ale bancuilor o putea face
fluf: sa ai gura aurita
sar'na
razor: multumesc, si tie ca am ajuns mult prea tarziu la ziua ta
era nenea daimonu primul raz
Raz:

Art: sar'na, iti intorc urarile la patrat
Baicsule: sa traiesti
Shaki: acum sa sunt acasa vb pe pm de o br

H0va: daca sunt tante la varsta asta la anu' imi programez un nepot
K@tzy:

Delphy: sar'na, multi nu am prea mare nevoie, dar fericiti... au Doamne!!
cometa: sar'na

nenea enbiem: nu mai plec nicaieri nici daca ma iau astia cu forta

sar'na de urari; sa fi sigur ca atentia mea a sporit considerabil de cand am fost atentionata asa finutz si subtil cum numai un mare artist in ale bancuilor o putea face

fluf: sa ai gura aurita

razor: multumesc, si tie ca am ajuns mult prea tarziu la ziua ta

era nenea daimonu primul raz

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
cubu si io sper... acum am vreo 17, hai 18... cand ajung la 12 ma opresc
sin, cum spuneam mai sus, am de gand sa cresc numa' la ani ca la minte... slabe sanse
river, thx de urari si ti le intorc

sin, cum spuneam mai sus, am de gand sa cresc numa' la ani ca la minte... slabe sanse
river, thx de urari si ti le intorc
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
La multi ani si din partea mea, sa fii sanatoasa, sa ai o viatza plina de impliniri!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
la multi ani, older ! numai bucurii si sanatate iti doresc !
desi nu am dialogat noi foarte mult stiu cine esti...deoarece iti citesc posturile cu mare interes.
ps : asta vara am trecut pe la Porumbacu pe la tine
desi nu am dialogat noi foarte mult stiu cine esti...deoarece iti citesc posturile cu mare interes.
ps : asta vara am trecut pe la Porumbacu pe la tine

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma