Comentarii la bancuri
nebemeule: bancu tau cu blonde imi aminteste de un status mai vechi al meu
"Schimb fuaie A4 full options cu Audi similar"
"Schimb fuaie A4 full options cu Audi similar"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
[quote="nbm"]nu. dar ai putea sa le bagi in acelashi post ca nu se supara nimenea
si ma scutesti si pe mine de un efort ]
da ai si tu dreptate, la asta nu m-am gandit, am o zi mai blonda asa ca se intelege

si ma scutesti si pe mine de un efort ]
da ai si tu dreptate, la asta nu m-am gandit, am o zi mai blonda asa ca se intelege

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
nici io
parca prea e aproape de realitate (nu de ce spunem, ci de ce gandim)
leitar: la editu de pe engleza: ce anume nu se intelge cititorule?! vreo nedumerire?

parca prea e aproape de realitate (nu de ce spunem, ci de ce gandim)
leitar: la editu de pe engleza: ce anume nu se intelge cititorule?! vreo nedumerire?

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Cela cu computadoru super marfa,saptamana incepe bine pe bancuri
Si daca te gandesti mai bine,ce speriat o hi fost si 2 ala saracu-cine0s eu,ce caut aici,io mai hi 2 sau nu?
Super tare

Si daca te gandesti mai bine,ce speriat o hi fost si 2 ala saracu-cine0s eu,ce caut aici,io mai hi 2 sau nu?

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
[quote="nbm"]older, aveai o gramada de gresheli de ortografie si punctuatie in bancu cela. nu ma asteptam din partea ta ]
http://www.hotnews.ro/articol_36906-glume-de-forumisti.htm

http://www.hotnews.ro/articol_36906-glume-de-forumisti.htm

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
memetule, d-asta

older, io ma refeream la bancu editat de mine, nu la ultimu. ala la care te intrebai si tu ce ti-am modificat
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
apai nene nebemeule copy/paste scrie pe toate si nu am mai stat sa le si corectez, dar... promit ca de acum incolo o sa stau sa nu imi mai apara tezele corectate cu rosu 

-
Nu nbm,nu-s politehnist,sectia e informatica in cadrul facultatii de Matematica
Si acuma sincer bancu e perfect,visu e frumos conturat pe 16 bitzi sau 2 octetzi,e PERFECT(presupunand ca 2 ala e un fost 10).Unde mai pui ca a facut furori in randul amicilor
Pana acu pt mine ramane bancu saptamanii,si tot pastrez parerea ca 2 ala e la fel de speriat ca si calcu,cred ca se gandeste "auleo am visat ca ma visa un comp,binaru naibii".

Si acuma sincer bancu e perfect,visu e frumos conturat pe 16 bitzi sau 2 octetzi,e PERFECT(presupunand ca 2 ala e un fost 10).Unde mai pui ca a facut furori in randul amicilor

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member

in ce priveste bucile nu-s ca curu, am parafrazat celebrul truism "iarna nu-i ca vara". fara implicatii, fara apropouri, ci doar ca joc de cuvinte care se potrivea in context. te-am lamurit? te-ai linistit?
............................
- sin ella
bre, nu m-am gindit niciodata ca puate fi pleonasm....
na, ca ma documentai si inclin sa cred ca nici nu ie, dat fiind ca dexu zice ca buca mai poate insemna si obraz. daca vrei sa verifichezi, iote aici
si las-o pe older, ca nu m-am loat de gramatica sau pleonasme, ci pur si sinplu de lizibilitate...
pies: si ca sa pastram threadu curatzel, daca mai vrei sa-mi comunici ceva, apeleaza la imeu sau pemeu, pliz
na, ca ma documentai si inclin sa cred ca nici nu ie, dat fiind ca dexu zice ca buca mai poate insemna si obraz. daca vrei sa verifichezi, iote aici
si las-o pe older, ca nu m-am loat de gramatica sau pleonasme, ci pur si sinplu de lizibilitate...
pies: si ca sa pastram threadu curatzel, daca mai vrei sa-mi comunici ceva, apeleaza la imeu sau pemeu, pliz
-
bre, la rubrica bancu zilii ar trebui sa fie nijte bancuri care sa concureze la cel mai bun banc al zilii insa azi s-au pus fro 4 bancuri de tuata jena la care nici miraculosu, cat ie iel de...stiti voi, n-ar schita nici macar un zanbet.
mai selectati-le bre si voi, mai spuneti-le si prin vecini si vedeti reactiile inainte de a le posta pe fc.
multumesc anticipat pt atentie
continuati
mai selectati-le bre si voi, mai spuneti-le si prin vecini si vedeti reactiile inainte de a le posta pe fc.
multumesc anticipat pt atentie
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
memetu ar merita un avert duar pt ca a posta acolo un banc postat de mine cu numai trei zile in urma
dar pe un alt tred
aiule, daca citesti primu post al lui sephinoroth, vezi ca nu-i chiar asha. ce-i drept, undeva pe parcurs s-a cam pierdut ideea
iaodi, unii uaminii are un umor mai special, casazicasha. daca lor ala li s-a parut cel mai tare banc...

la rubrica bancu zilii ar trebui sa fie nijte bancuri care sa concureze la cel mai bun banc al zilii
aiule, daca citesti primu post al lui sephinoroth, vezi ca nu-i chiar asha. ce-i drept, undeva pe parcurs s-a cam pierdut ideea

iaodi, unii uaminii are un umor mai special, casazicasha. daca lor ala li s-a parut cel mai tare banc...

-