)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
genial arata who's online
inteleg ca ati inceput sa schinbati ora la server?
...
ma rog, am tot incercat sa postez mesaju de mai sus vreo zece minute, dupe care m-am lasat pagubash. acu inteleg ca s-a rezolvat problema
inteleg ca ati inceput sa schinbati ora la server?
18:47 cubu Viewing Forum Kterinca & Aberatzii
19:39 Estic Viewing Thread Cultura muzicala
19:42 ghionoiul Viewing Forum Muzica clasica
19:29 k@tzy Viewing Index FanClub Forum
18:49 kant emir Viewing Thread CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - Comentarii
19:38 monk Viewing Index FanClub Forum
18:50 nbm Viewing Index FanClub Forum
19:44 rthc.ro|mav Viewing Thread The Fight Club
18:48 seba12 In the Arcade FanClub Forum Arcade
19:41 Sydney Viewing Thread Cum arata membrii forumului
18:47 Tzake Viewing Thread CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - Comentarii
19:44 zoso Viewing Index FanClub Forum
19:41 zucky Viewing Attachments
...
ma rog, am tot incercat sa postez mesaju de mai sus vreo zece minute, dupe care m-am lasat pagubash. acu inteleg ca s-a rezolvat problema
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
enbi, gaga, slabutz, slabutz ca al meu e mai dragutz
:
Bun venit celui mai nou membru, Ionut_animalut
sau mai bine: bunutz venitutz
?
edit:
te plicti, kant emirutz? pai normal mah, fara mine n-are farmec
:
Bun venit celui mai nou membru, Ionut_animalut
sau mai bine: bunutz venitutz
?
edit:
da ce lancezeala bre uaminilor!
te plicti, kant emirutz? pai normal mah, fara mine n-are farmec

............................
- sin ella
pai cum sa-ti spun io? aaaa nimic serios, doar ca are aiu un centru asa de.... bine proportionat
pacat ca-i asa de neserios si finca n-a mai dat pe la mine de zece zile e gata over, finito, fin, ende si caput cu aiu. da' nu-i broblem ca ma duce Love2Fly la Viena si-mi arata delfinii
edit: Guest Viewing Printable Version C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
~p~p
pacat ca-i asa de neserios si finca n-a mai dat pe la mine de zece zile e gata over, finito, fin, ende si caput cu aiu. da' nu-i broblem ca ma duce Love2Fly la Viena si-mi arata delfinii
edit: Guest Viewing Printable Version C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
~p~p............................
- sin ella
bre cate chestii sentampla pe-acilea. da hotaratzi-va o data uamini buni. sinpatetico acuma ori cu aiu, ori cu love... sau cu amandoi?
-

Daimon - Mesaje: 5074
ma duce Love2Fly la Viena si-mi arata delfinii
bre....deci ai pretentzii nejustificate. Daca dadeai si matale o inghetzata la Capsha si ma scoteai intr-o vineri la o piesa de teatru poate ma mai gandeam
...DAR cum situatia este "care este", tot ce pot sa-ti ofer sunt niste poze cu orashul care a inspirat atatia compozitori renumiti si in acelashi timp, orashul unde voi vedea focurile de artificii ce vor ingropa 2005-ul si vor da nastere lui 2006. Anul Domnului!
bre....deci ai pretentzii nejustificate. Daca dadeai si matale o inghetzata la Capsha si ma scoteai intr-o vineri la o piesa de teatru poate ma mai gandeam
...DAR cum situatia este "care este", tot ce pot sa-ti ofer sunt niste poze cu orashul care a inspirat atatia compozitori renumiti si in acelashi timp, orashul unde voi vedea focurile de artificii ce vor ingropa 2005-ul si vor da nastere lui 2006. Anul Domnului!

- Fişiere ataşate
-
- viena4.jpg (161 KiB) Vizualizat de 1390 ori
-
- viena3.jpg (31.7 KiB) Vizualizat de 1387 ori
-
- viena2.jpg (47.8 KiB) Vizualizat de 1379 ori
-
- viena1.jpg (47.28 KiB) Vizualizat de 1378 ori
-

Love2Fly - Junior Member
excelent documentarul de aseara/azi-noapte de pe tvr1 despre paul goma. stiam oaresceuri despre acest personaj, dar nu mi-as fi imaginat ca un om poate sa fie persecutat in halul asta de securitate. si banuiesc ca sunt altii care au patit-o si mai rau.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cubu scrie:Hai ca trec cu vederea si de data asta, poti sa te intorci acasa.
Mah cubuletz, vezi draga ca ma confunzi cu fluhf, ca tu cu ea esti insurat. Ce, mie mi-ai luat zeptere sau dansei? Deci?
nbm, ia mai pune-ti pofta-n cui
. Eu cred ca e cafea sau mancarica de cartofi, sau, de ce nu, o prajiturica insiropata
edit: pe unde o fi pastelatul, cromaticul aka admiratorul lui nocti? ca mie mi-e simpatic. ma amuza.
............................
- sin ella
sin ella scrie:zilele astea am mancat
sper ca n-ai de gand s-o iei pe urmele lu ă]Say what's...[/B] cu forumul de Jurnale.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117