Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde incoherent » Joi Noi 10, 2005 2:07 pm

revazut Fight Club-Tyler Durden mi se pare cel mai interesant personaj creat vreodata.Prestatia lui Edward Norton-de zile mari.Traiasca anarhia,jos plictiseala si blazaju!!!!!
Saw 2-dezamagitor,dupa ce saw 1 a revolutionat genul,apare saw 2 cu nimik nou si oarecum previzibil...note nu dau :x
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Joi Noi 10, 2005 9:30 pm

[B]SAW II - nu se compara cu primul,mai ales ca primul a avut un final spectacolos iar asta un filnal de toata jena. Adica ultima fraza din film "I will carry on his work" aduce a jalnica tentativa a regizorului de a-si lasa portitza deschisa spre SAW III, in cazul in care partea asta face furori si stranje dolarei..PENIBIL FINAL!!!!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Noi 10, 2005 10:53 pm

bre tzestuaso, iesht cam drastica..mie mi'o placut asha in linii mari..ie un film bun de mers la multiplex..o fost mai slabutz ca primu doar prin prisma faptului ca mo-ul psihopatului ne era cunoscut..

?!
h0va

Mesajde o_tzestoasa » Vin Noi 11, 2005 1:48 am

poate ai dreptate, dar asta cu statu la "masa tratativelor", psihopatu+politistu, mi-a parut cam trasa de par. jeniala cu inregistratul shi pustiu din seif :D dar finalul, zi si tu ca iaste cam penibil si previzibil
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Noi 11, 2005 1:58 am

Ma facetzi sa nu ma mai uit la el...deshi il am pe calculator de mai bine de o saptamana....tot mai aman vizionarea lui...shi nu shtiu de ce..cu toate ca primu episod mi-a placut mult.
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Dragos C. » Vin Noi 11, 2005 12:18 pm

Vad ca nu prea s-a inteles Saw 2. Daca facem abstractie de cantitatea de sange si imagini socante, se poate observa un scenariu foarte bine pus la punct.

SPOILER... ar fi indicat sa cititi DUPA ce urmariti filmul

Adevarata infruntare are loc intre cei doi, Jigsaw si adversarul lui direct, celelalte personaje constituie un fel de background al povestii... niste elemente ajutatoare. The master game se intampla defapt cand Jigsaw stabileste regulile conversatiei: politistul trebuia sa stea la masa si sa-l asculte cuminte pana cand expira timpul (oricum nu ar fi avut cum sa intervina in derularea evenimentelor din casa). Asta e jocul: lectia data unui politist care nu respecta regulile (zeci de arestari la care el a plantat dovezile asupra celor pe care ii aresta). Si, dupa cum probabil Jigsaw se astepta, nici de data asta nu a respectat regulile.

Jocul se termina in momentul in care tatal baiatului isi pierde controlul si incepe sa-l trosneasca pe Jigsaw. Asta e punctul culminant. Replica Game over arata clar ca politistul a pierdut.

END SPOILER

maxx... uita-te la film. Merita.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde tzache » Vin Noi 11, 2005 12:48 pm

d`acord cu tzesti in ceea ce priveste penibilitatea finalului jenant de tras de par
tzache

Mesajde incoherent » Vin Noi 11, 2005 1:23 pm

maxx io n-am zis ca fu prost,ci dezamagitor ,ma ashteptam la mai mult :D uita-te bre,iti formezi parerea si sari cu ea acilea sa ne confruntam :)
incoherent
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Dum Noi 13, 2005 2:51 pm

asha am sa fac,promit :P
revin cu pareri ;)
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Daimon » Lun Noi 14, 2005 1:55 am

am vazut partial Papillon. unul din filmele pe care le revezi oricand cu placere. fascinant, nu alta.
sper sa ajung si la SAWII zilele astea. n-am citit ce ziceti voi aici, dar sunt comvins ca nu e la fel de interesnt ca primul.. numai si prin simplu fapt ca deja am anumite asteptari...
Daimon

Mesajde tzache » Lun Noi 14, 2005 10:46 am

unul din preferatele mele, poate si datorita faptului ca steve mcqueen este unul din actorii mei favoriti. cand m-am uitat la shawshank redemption m-am gandit la papillon. e bază!

abia astept diseara ca vad cd-ul doi de la 21 grams (benicio del toro, sean penn). un film excelent, ce sa mai. La inceput e totu varza, pentru ca maniera de regizare si montaj sint cel putin pentru mine revolutionare, in sensul ca firul epic este rupt si iti da senzatia ca te uiti degeaba la el, ca tot nu intelegi nimic. Insa este de-a dreptu fascinant cand incepi sa te dumiresti si sa potrivesti piesele de puzzle la locul lor. Nu am mai intalnit asta la un alt film. Poate ca daca nu erau rupte actiunile si aveau o continuate logica, ar fi fost un simplu film.
tzache

Mesajde MiG29 » Lun Noi 14, 2005 1:42 pm

am vazut si eu Papillon, tot partial.Ce m-a deranjat insa e faptul ca in film apar unele chestii care nu se regasesc in carte (vezi transferul lui Papi si Dega la lagarul de la Kilo40).Oricum ramane un film de referinta. de asemenea am revazut Reservoir Dogs , Tarantino e un maestru al dialogurilor, iar actorii sunt perfecti.O mentiune speciala ptr Steve Buscemi, alias Mr.Pink. Un film genial, poate mai bun si ca Pulp Fiction. 8,5/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde incoherent » Lun Noi 14, 2005 6:02 pm

Tzache,pulp fiction e in acelasi stil,daca nu l-ai vazut fa repede rost de el
incoherent
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Noi 14, 2005 6:11 pm

neah, povestea de la 21 grams e spusa mai mult in stilul memento.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tzache » Lun Noi 14, 2005 7:51 pm

blu, ai ca la pulp fiction era cum era, iti dadea 20jdeminute dintr-un... cum sa-i zic, imi sta pe linba. ai inteles tu, pe cand la 21 grams maxim 15 secunde cateodata. asta ii confera mai mutla originalitate decat la pulp fiction
tzache

Mesajde Aliosha » Mar Noi 15, 2005 6:41 am

La 21 Grams ordinea nu da neaparat un plus filmului. Punctul lui forte e scenariul si mai ales felul in care cei 3 isi interpreteaza rolurile. (Sean Penn a luat Oscar pt Mystic River insa cred ca rolul facut in 21 Grams e mult mai bun.) De departe cel mai bun film vazut de mine in ultimii ani.

O recomandare: Chris Rock - Never Scared (stand up comedy). 10/10
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Mar Noi 15, 2005 8:08 am

aliosha, sa te uiti la green street hooligans
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Mar Noi 15, 2005 11:43 am

Dirty Love (2005)
Carmen Electra şi Jenny McCarty in roluri dramatice. Un film ce nu trebuia să apară.

Complete Guide To Guys (2005)
O varză de film.

Red Heat (1988)
Un clasic de acţiune.

Green Street Hooligans (2005)
Neaşteptat de bun. Frodo chiar joacă bine.
vali

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 15, 2005 12:03 pm

Tocmai ce vroiam sa va recomand un film de care n-auzisem nimic pana sa-l vad, da` vazui ca e un user p-aci care se intituleaza omonim.

Asha ca, mai ales shi dupa ce citii posturile respectivului user, nu shtiu daca mai are rost sa va zic de film. Poate doar titlul: Second hand lions.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Mar Noi 15, 2005 12:20 pm

l-am vazut si noi anul trecut... :)
vali

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 15, 2005 12:29 pm

n-am avut pretentia ca l-am vazut eu in premiera!
doar ca m-a surprins placut filmul (ideea centrala si titlul), d-aia m-a surprins neplacut modul in care mi-am adus aminte de el!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Aliosha » Mar Noi 15, 2005 6:15 pm

zoso scrie:aliosha, sa te uiti la green street hooligans

L-am vazut. Am postat despre el acum ceva vreme.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Cristy » Mar Noi 15, 2005 8:52 pm

Carlito's Way : Rise To Power

Un prequel la viitorul clasic film cu gangsteri Carlito’s Way , cu Al Pacino si Sean Penn in niste forme de zile mari , si cu un De Palma ce avea sa creeze cadre de neuitat , care a facut furori in 1993 .
Povestea – modul in care Carlito Brigante a ajuns sa fie cel mai cunoscut dealer de droguri din Harlem la sfarsitul anilor ’60 .
Actorii sunt jenanti , niciunul nu se descurca cat de cat cu rolul sau . In topul penibilismului se afla Sean 'P. Diddy' Combs , care se vrea a fi un un lider al lumii interlope din Bronx , ce conduce intreaga zona , personaj care imi provoaca mai multe rasete decat un film cu Ben Stiller , pur si simplu e un actor incredibil de prost , nu-i mirare ca se gasise cu J Lo . Jay Hernandez e insa un pusti pe care l-am mai vazut in alte filme , si a avut prestatii decente , dar aici nu reuseste sa gaseasca atmosfera , sa gaseasca esenta personajului , e departe de a fi un Al Pacino in tinerete. Restul distributiei e format din necunoscuti , unul mai neinspirat in alegerea de a fi actor decat altul [ exceptie Luis Guzman , dar despre el voi vorbi mai tarziu ] .
Partea mea preferata – scenariul - care este de mana a unjpea , pur si simplu prost . Povestea este stupida , oarecum tipica , am mai vazut-o in alte zeci de filme . Dialogurile par a fi scrise de un elev de liceu intr-o pauza , in monologul de la inceputul filmului gasindu-si loc replica “We hit Harlem like Frasier hit Aliâ€Â
Moved away.
Cristy

Mesajde MiG29 » Joi Noi 17, 2005 11:29 pm

revzut Goodfellas si A Bronx Tale.De Niro joaca in ambele si il regizeaza pe ultimul.Primul e o poveste "clasica" cu gangsteri, al doilea ie tot cu gangsteri da ie alt tip de story.Oricum filme de referinta in categoria lor, cu o mentinue speciala ptr coloana sonora a celui de al doilea, cu piese ceva mai variate si care se potrivesc perfect cu atmosfera din film (Come Together la bataia din bar, Nights in White Satin la bataia de pe strada cu negrii sau All Along The Watchtower cand C pleaca in Harlem cu prietenii ). 8/10 amandoo.
P.S. Super misto cand apare Carmine aka Joe Pesci in A Bronx Tale:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Noi 18, 2005 12:43 pm

Pianista film european, deosebit de dur si de explicit. merita vazut

the wedding crashers comedia usuara, clisee multe, dragutz
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Noi 18, 2005 1:33 pm

the man who wasn't there

initial nu am fost prea convins ca merita sa-mi petrec doo ore din viata pentru aceasta pelicula, insa la final , surprinzator, am constatat ca a meritat chiar daca filmul, ca gen de film noir modern, nu intra in preferintele mele. actiunea filmului este lenta chiar daca, paradoxal, scenariul este "stufos" si presarat din plin cu situatii neprevazute. billy bob thornton ofera cadenta filmului, un dirijor a carui partitura are pe prima pagina tiparit: andante si care impune intregii orchestre un ritm lent, rar si linistit lasandu-le spectatorilor momentele propice de a digera simfonia.

the man who wasn't there, ed crane(billy bob thornton) vioara a doua atat la munca cat si in familie. nimeni nu-l observa, nimeni nu-l baga in seama, nimeni nu-i cere parerea ca si cand nu ar exista. un adulter, un santaj, o crima, o sinucidere ar putea afecta pe oricine dar nu pe ed crane. el ramane nepasator si impasibil la tot ce se intampla in jurul sau. nimic nu-l afecteaza, nimic nu-l impresioneaza. the man who wasn't there, chiar nu a fost acolo. un rol deosebit si bine interpretat de billy bob thornton.

chiar daca pe alocuri filmu ia o turnura hitchcockiana regizoru joel coen se opreste la limita, fara a depasi-o, aspect pe care l-am apreciat in mod deosebit. e mare diferenta intre un omagiu si un plagiat

un film care merita vazut si pe care-l recomand
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Titina » Vin Noi 18, 2005 11:10 pm

War of the worlds - 5.5/10 filmul asta are o idee chiar f enervanta...singurul lucrur ce mi-a plakut a fost k e cu Tom Cruise...in rest,filmul mi se pare o porkrie.Numai efecteele speciale is de el...cu toate k shi astea is mutl mai bune la alte filme,parerea mea...
Titina
Junior Member

Mesajde tzache » Vin Noi 18, 2005 11:40 pm

mig, la bronx tale super tare can intoarce moshulica openu de la intrare si se incepe a bate cu batele de baseball la roackeri :D si super tare "forget about the 20`s". asta am retinut-o ca mi-a placut mult.

regret foarte tare c-am tras de mine aznoapte panla 3 sa vaz saw 2. si filme de duzina nu merita notare.
Singurul lucru "interesant" legat de filmu asta ar fi felul cum suna "so last night i saw saw two". si unde ai mai pune ca i-ai spune lu zoso chestia asta ~p
tzache

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 19, 2005 6:29 am

revolver (2005)

cand vezi in distributie doi actori precum jason statham si ray liotta automat iti zici, "am pus-o" insa dupa fro juma de ora de film incep deziluziile iar incoerenta ce urmeaza este demna de invidiat chiar si de memetu si kant emiru loati impreuna. o poveste (mult spus) cu mafioti, executii, santaj, violenta, bani si...sah, mult sah, presarat cu citate filosofice care au legatura cu actiunea filmului precum are leusteanu cu eclipsele totale de suare. intre doo , trei zboruri de creieri prin decor si peste figurante il vedem pe "nabadaiosu" statham, asezat la masa de sah mutand cu dibacie fie calu, fie nebunu, scotzand perle filosofice precum "guilt is the only snake that can’t be charmedâ€Â
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde incoherent » Sâm Noi 19, 2005 4:03 pm

The Breed- o fantezie cu vampiri pe care o recomand dushmanilor.Un pic de morala,nishte probleme sociale si rasiale... m-am plictisit de moarte si daca nu era o asiatica relativ interesanta ca aspect,ma bagam la un solitaire bucuros ca am folosit timpu in mod util.Si mai sunt si un fan al genului(vampiritzele rullez)...Drept urmare
Vizionare placuta
incoherent
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film