Deci sigur nu ai sughitzat de la bere, da?
nu. mai degraba de la apa plata

~p~p
memetShol scrie:deci e clar. ai ceva inpotriva lu fanii stelei si nui lasi sa se umple forumu de fani stelisti de baza....

). A trebuit sa-mi calc pe orgoliu si sa citesc CM-ul ca sa ma pun la punct cu aceasta stire

. sinelutza face multe mah, dar nu cu gradinari in grupa mica mica mica...

eyewitness scrie:cu inalta mandrie revolutionara si spirit proletar , azi 22 noienbrie 2005, va anunt ca truditoru cu numele de scena baics a fost promovat in randu adminilor de pe fanclub.ro
sai uram multa sanatate si prosperitate in noa funtie si sa fim mandrii ca la conducerea forumului ie 3 cemeisti unu mai frumos ca altu (vali ie de departe cel mai frumos )
FELICITARI BAICS
ps. odata cu aceasta numire va anunt ca forumurile de pe sport "fanclub dinamo" si respectiv "fanclub steaua" vor disparea de pe fata fanclub.ro
Una peste alta is uimit de catzi cunoscuti poti da noaptea prin barurile din BV,zici ca-i satuc,,,Bucuria vietzii e ca manana(adica azi e maiine) voi viziona ultimu harry potter,de care am auzit numa de bine de la aia de-l vazura.

a trebuit sa-mi calc pe orgoliu si sa citesc CM-ul
cati admini sunt pe acest forum?
)

sin ella scrie:PS: stiu ca era o invitatie la o giugiu virtuala scurta in loc de lapticul dinainte de nani

Daïmon scrie:care-i treaba cu CM-ul? ii rushine si bai mare daca il citesti si nu ai dreptu sa scrii??? nah bun, promit sa nu mai citesc nici io. o sa rog pe cineva sa-mi povesteasca din cand in cand ce scrieti voi acolo:)
. oare am facut io ceva? imi apare o fereastra care zice sa-mi aleg un user profile si nu stiu ce sa fac, ca este un singur user profile acolo care cica e folosit deja. deci da, nu merge. si ma enerveaza. iar inainte de asta am vizitat un site si a inceput sa se incarce un plug-in, care plug-in chipurile a executat o operatie ilegala (am fost informata ulterior), dada pe compul meu. deci am virus sau ce naiba? 
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator