Povestea mea...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

"HMM....Difficult to see, the future is" (yoda)

Mesajde Anakin » Mar Iun 08, 2004 10:46 am

Daca intr-adevar fata ta are 20 ani poate ca ar fi trebuit sa fii putin mai indraznetz, crede-ma, cat despre parinti iti pot spune din proprie experientza ca fac mishto nu din rautate ci pentru a te incuraja ai sa vezi ca pot da dovada de multa discretie.
Data viitoare cand o vei intalnii petrece mai mult timp cu ea apropiati-va mai mult si n-o lasa sa scape pt ca apoi o sa-ti para rau ;a
........traieste clipa dar be careful......good luck :B
A long time ago, in a galaxy far,
far away...
Anakin
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mie Iun 09, 2004 1:25 am

Pai asta am de gand... doar ca ... bla ... vad eu ce fac. Vreau sa fac the exact opposite ca sa zic asa in caz ca am cu cine si nu pleaca in strainatate... :( .
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 12:52 am

no offence, da' daca era iubirea asta asa de mare nu erati nevorbiti pe chat de 7 saptamani :p am fost si io indragostit la tineretzile mele (daaah! :D) si nu cred ca poti sta 7 saptamani fara comunicare, oricat de tocilara o fi ea si oricat de mult ar invatza la limba engleza and stuff... io mai degraba ash crede ca ei i'o cam trecut, ca fetele e mai practice decat baietzii in simtiri...
oricum, tu da'i inainte, n'ai nimic de pierdut ;-)
parerea mea...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Lun Ian 17, 2005 9:14 pm

Mda... pana una alta au trecut 2 ani si no more message from one to another... era de asteptat, de altfel...

Ce e grav, in schimb, e ca de cand a plecat mi-e rau. Adica de 2 ani. Parca s-ar fi intamplat ceva cu mine, like a BIG shock or something. Senzatia pe care am avut-o atuncea in gara o am in fiecare zi, de doi ani. Iar asta nu e bine.

E chiar "idiotic" daca e sa o iei la rece, in schimb daca e sa o iei din punctu meu de vedere, nu sunt prea multe de facut... decat sa gasesc pe altcineva care sa-mi salte "povara" de pe umeri...

Intre noi fie vorba, cred ca pun prea mult la suflet chestiile astea si, de fapt, asta sunt eu la caracter cand vine vorba de asa ceva (in sensu ca vreau ca partenera (sau orice prieten) sa se simta cat mai bine cu mine etc.).

Oricum, ce e clar e ca de atunci imi e rau (si incepe sa se agraveze - sa se adune si cu alte probleme de sanatate).
Vince Carter
Junior Member

Mesajde cr3tz » Lun Ian 17, 2005 9:44 pm

mai e o vb din batrani care zice k "marea e plina de pesti".
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde no_name » Lun Ian 17, 2005 10:02 pm

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
no_name
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 17, 2005 10:22 pm

Vince...ti-am recitit frumoasa, dar trista poveste. Dupa atata timp tot cu gandu la fata aia pe care ai vazut-o 72 de ore in viatza ta esti ? Ea cred ca a schimbat 4 boy-friends pana acum. (Love2Fly iti va confirma)
Baga si tu o poza facuta la Busteni...sa vedem si noi cum arata !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Catalánul » Lun Ian 17, 2005 10:31 pm

oare o fie ea? :con: http://www.onlinesport.ro/forum/attachment.php?attachmentid=3455 poza se intitula: ''Eu la Busteni cu o prietena'' :)
Catalánul

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 17, 2005 10:37 pm

Presupun ca ea e...ca nu-l vad pe Vince sa mai mearga si cu alta fata la Busteni :D
Nu-i rea fata. Rectific cele de mai sus...cu 4 boy-friends. Cred ca au fost 8 :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mar Ian 18, 2005 12:27 am

Mdea... ma rog... faza e ca e independent de ce vreau eu... mai degraba as zice ca e ceva pe sistem nervos, fie vorba intre noi...
Vince Carter
Junior Member

Mesajde Mariner101 » Mar Ian 18, 2005 3:39 am

Catalánul scrie:oare o fie ea? :con: http://www.onlinesport.ro/forum/attachment.php?attachmentid=3455 poza se intitula: ''Eu la Busteni cu o prietena'' :)

Puneti va rugam poza pe forumul asta nu la onlinesport, va rugam. Sau tre sa ne facem cont special ptr asta, la onlinesport?
Mariner101
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 10:09 am

da' stiu ca te-a marcat tipa, zau...marcare, marcare, da' cat sa te marcheze? la un moment dat, tresa let go, nu? mai ales ca au trecut 2 ani...
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde ununou » Mar Ian 18, 2005 10:29 am

vince las mosule ca nu esti singurul ! io am plins dupa o suzi 5(cinci) ani ;P
pe bune ! acu cind ma gindesc ;a in toate tipelee cu care eram in perioada aia cautam ceva din ea , cre-ca eram defect , da rau rau
e oricum la mine a functionat zicala cu dragostea si raceala se trateaza cu patul :rulz: asa ca fii barbata capul sus si nu uita ca roata se invirte :B
ununou
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Ian 18, 2005 10:58 am

dupa cum arata fata, io zic ca e de mult cu altu' (altzii). cred ca mai degraba prefera un bf mai mare ca tine (no offence). si nici nu'mi pare genul care sa stea toata ziua in casa pe motiv ca invatza :D io zic sa te orientezi spre fete cu 2-3 ani mai mici decat tine ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde fia » Mar Ian 18, 2005 1:29 pm

Ce faci mai, incurajezi la corupere de minore :p?
fia
Junior Member

Mesajde me-julie » Mar Ian 18, 2005 2:05 pm

Am citit acu povestea ta (si parca nu-mi vine sa cred cum ai putut sa iubesti asa mult o persoana pe care ai vazut-o asa putin timp)si imi pare rau pt ce s-a intamplat si incearca sa crezi ca o sa gasesthi pe altcineva poa mai interesanta ca ea si care sa te iubeasca cum meriti
"Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el..."
me-julie
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 3:49 pm

poate par rea, da eu nu creca e vb de iubire... poate putina infatuare...stiu eu? iubirea necesita multe si nu creca au avut timp pt aceste multe. daca nu i-ar fi pus etiketa de iubire..poate ar fi pus altfel problema.
cometa
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Ian 19, 2005 1:11 am

nu e vorba de iubire, doar de indragosteala si umpicutz de obsesie :p parerea mea...
proXtu
Junior Member

Mesajde aurora » Mie Ian 19, 2005 9:01 am

Mai au studentii reducere la bilet pe tren?
Te sui in tren (evident dupa ce o anunti ca vei fi in trecere prin oras pentru cateva ore de la...pana la) si sunt convinsa ca intr-un fel sau altul se va lamuri problema. ori o veti lua de la capat, ori iti va trece.
Tehnic nu este nici o problema, mai ales ca parintii ei te cunosc. tocmai de aceea ai putea pune lucrurile la punct si acasa spunandu-i mamei unde si de ce te duci. Pot sa pun pariu ca te va ajuta si financiar. cu un drum rezolvi si problema de acasa si de dincolo. In modul cel mai clar si demn cu putinta.
"Treat people as if they were what they ought to be
and you help them to become what they are capable of being."
aurora
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Ian 19, 2005 9:28 am

poate n'ai observat ca de 2 ani nu au mai skimbat nici o vorba intre ei, deci problema este mai mult decat rezolvata. solutia ta era buna atunci, la o luna dupa ce o aparut problemele.
proXtu
Junior Member

Mesajde aurora » Mie Ian 19, 2005 9:51 am

cumva trebuie sa treaca peste asta.
parintii sunt prieteni de familie nu este chiar un strain. dupa cum a scris nu ar fi prima pauza intre intalniri. e drept ca acum intalnirea are alta conotatie. nu trebuie sa se duca la ea cu marturisiri imense. ci pur si simplu :asta sunt, am venit sa vad ce faci. Daca isi face probleme ca e prea direct n-are decat sa caute o firma de calculatoare la fata in oras, sa depuna un CV...ma rog sa-si caute de treba (nu neaparat finalizabila). E limpede ca in viata ei ar putea fi cineva sau ar putea fi intre dar ... nestiute sunt caile.
si apoi ce are de pierdut mai mult decat pierde acum???
"Treat people as if they were what they ought to be
and you help them to become what they are capable of being."
aurora
Junior Member

Mesajde cometa » Mie Ian 19, 2005 10:15 am

oricum, eu creca a perdut deja destul timp...si balta e plina, totusi...:)
cometa
Junior Member

Mesajde no_name » Mie Ian 19, 2005 8:54 pm

Si eu sunt de acord cu tine...ce tot plangem si de facut nu facem nimic [-( . Ar fii fost cazul de ceva mai concret, decat un e-mail si asta de mult timp. Ce tot ne ascundem dupa probleme financiare sau ce conteaza parerea mamei daca simtzim cu adevarat ca am intalnit "ceva deosebit".E clar ca fata e realista, asa cum suntem multe dintre noi, si probabil si-a dorit mai mult decat un e-mail.Macar o vizita merita facuta,zic eu. :bye:
no_name
Junior Member

Mesajde zucherro » Joi Feb 24, 2005 5:21 am

iata cum face o poveste de dragoste ravagii si dupa doi ani... :) m-am angrenat si eu in analiza... prietene, nu-ti fa nici cea mai mica problema, peste o suta de ani o sa ti se rupa de chestiile astea. cred ca esti un tip de treaba, ramai asa, obisnuieste-te cu gandul, impaca-te cu tine insuti. tipii de treaba pierd mai mult decat ceilalti. am citit si comentariile celorlalti, destul de pertinente si la obiect. pot spune in plus ca si eu la varsta ta, am avut o fantezie de genul asta, doar ca pe vremea lu ceausescu nu exista net, messenger si alte fericiri de astea, si pentru ca nu am gasit alta metoda ca sa-i demonstrez sentimentele mele, am condus-o pana acasa, pe jos, vreo cinci km... nimic anormal, o sa spui. posibil, da' de trei ori pe saptamana, timp de doi ani?!!! si, evident nici macar nu am sarutat-o. ei, vezi, mai sunt si alti fraieri. ideea e ca acu se fac vreo cinshpe ani de atunci, ma intalnesc destul de des cu ea, si pot spune cu regret ca e asa proasta ca mi-e rusine de mine...:))) morala la povestea asta e ca poti sa visezi cat vrei, dar nu deveni sclavul visului tau, nu ii atribui fetei calitati inventate de tine. poate ca intre timp ai mai cunoscut si alta fata, sper, spre binele tau, sunt destule fete istete si dragute pe lumea asta cu care poti sa ai gusturi comune, in termeni "tehnici" asta se cheama compatibilitate. pe ea poti sa o pastrezi ca pe o amintire frumoasa, sa te bucuri de experienta pe care ai avut-o, sa ii dai doar importanta pe care o are si NU mai mult. cat despre plansul tau, nu e o rusine sa plangi, sunt convins ca atunci cand ai facut-o nu ai plans pentru ea in mod special, ci pentru mai multe probleme care te apasau in perioada aia. iar ceea ce crezi, cum ca ai fi bolnav, cred mai degraba ca este ipohondrie, pui pe seama unei boli inchipuite manifestari ale unui mult mai probabil stres... as vrea totusi sa o contrazic pe noname, problemele financiare pot pune piedici serioase sau chiar incheia o relatie la distanta, tocmai de aceea, primul pas ar fi fost totusi sa te angajezi... succes la urmatoarea!
zucherro
Junior Member

Mesajde Akyta » Joi Feb 24, 2005 3:42 pm

Bine zice Proxtu, asta aduce un pic a obsesie, da yo te-nteles, ca nu-s mai breaza, am plans dupa un ex vreo 2 ani si si-n ziua de azi, de ma suna imi sare inima! Si am fost cu el 1 luna sau mai putin,o poveste asemanatoare cu asta, ca eram cei mai buni prieteni din copilarie, apoi el a aflat ca pleca in State (castigasera parintii Loteria Vizelor) si atunci mi-a marturisit ca el ma iubea de nush cand...s-a consumat iubirea la sucuri in oras si petting-uri pe ascuns la el acasa, apoi a plecat si am plans si eu...in baie, in camera, in pat, sub pat....whatever, nu conta unde, k eu aveam de plans... O sa-ti treca zic, daac nu ti-a trecut deja ?!?
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
Akyta
Junior Member

Mesajde Lauri-k » Vin Feb 25, 2005 12:07 pm

Am citit si eu povestea ta.
E emotionanta, e romantica, e frumoasa. Si nu ma indoiesc ca a fost frumos, a fost ca un vis, dar a trecut.
Fiind prima fata din vita ta care ti-a trezit asemenea sentimente, e de inteles sa treci asa de greu peste asta, dar asa cum zicea si altcineva inaintea mea, nu crezi ca multe dintre calitatile cu care tu ai inzestrat-o sunt date de la tine? Adici, dupa cum zicea cineva foarte drag sufletului meu, dragostea la prima vedere exista, dar e revelatoare si o a doua intalnire.
Si sunt curioasa. Ai mai incercat sa te apropii si de alte fete, sa incerci sa cunosti si alte caractere umane si mai ales feminine?
Ai incredere in tine si tine ochii larg deschisi, nu sti niciodata ce te asteapta dupa colt.
Sper sa nu te fi suparat cele spuse de mine mai sus.
Mult succes in continuare si numai bine.
Lauri-k
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mie Noi 23, 2005 1:57 am

N-am mai incercat. De fapt, din momentul ala (si al threadului asta vechi de jdemii de ani) s-a rupt ceva in mine. Totul nu prea mai reprezinta nimic... indiferenta in ceea ce ma priveste e la ea acasa.

You name it - scoala, familie (adica parinti and stuff) si whatever else nu prea au nici o importanta, si nici alta femeie... adica si-a pierdut valoare (cel putin momentan, sper) si asta.

Singurele chestii care mi-au mai ramas si care imi aduc oarecare pasiuni au ramas basketu' si (erm) niste XXX (lol).

Other than that, nu prea ma intereseaza nimic (bineinteles, nimeni nu stie de ce si toti ma acuza si ma iau peste picior si ma jignesc si etc si etc si etc).

Asadar, temporar, there's not pretty much anything I can hope for.
Vince Carter
Junior Member

Mesajde cometa » Mie Noi 23, 2005 2:37 pm

nu te supara, tinere, da' ai putea sa dezvolti putin? citez : "whatever else nu prea au nici o importanta, si nici alta femeie... adica si-a pierdut valoare (cel putin momentan, sper) si asta."am incheiat. penca mi se oarecum pare ca faci aci o imensa greseala, sh-anume aceea de a generaliza. nu posa spui ca femeile n-au valoare numa pt ca una nu te-a iubit/te-a tradat/te-a mintit, etc. in plus, familia si prietenii nu au nici o vina, so...eu zic sa mai reflectezi oleaca.
citez din nou :"Asadar, temporar, there's not pretty much anything I can hope for." get real! ai 20 de ani, nu e tarziu pt nimic, viata ta nu se sfarseste maine si nu s-a sfarsit nici de cand nu ai mai vb cu donshuara.
eu iti propun urmatoarea treaba : intr-o zi, raspunde-tz singur : ce-am pierdut? adica...get a grip, man! am mai spus-o o data, o repet, e balta plina!
parerea mea...
cometa
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mie Noi 23, 2005 9:13 pm

You're right... dar depresia inca mai e... nu asa ca atunci, dar mai e sub alte forme.
Vince Carter
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Mie Noi 23, 2005 9:49 pm

Apoi mi se pare mai mult decat inutila depresia in cazul tau. Jur ca mi se pare ca te lamentezi exagerat
there's not pretty much anything I can hope fo
.cum n-ai la ce spera? spera la ziua de maine, ca la varsta ta (ca si a mea de altfel :D) fiecare zi aduce ceva frumos si daca stai depresat si cu botic, nu faci altceva decat sa pierzi in fiecare zi un lucrusor pe care il puteai descoperi ca fiind special. Crede-ma ca iti spun din suflet, pt ca si eu am pierdut multe datorita obsesiei pt un om nepotrivit. Acum vreau sa traiesc si te rog, fa la fel. Enjoy life! :)
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma