)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
din contra, dar vad ca tie iti lipseste imaginatia:Dlutza shaki scrie:tare acrii strugurii aia, este?
-

Daimon - Mesaje: 5074
Bun venit celui mai nou membru, emil_emili
nicu reprezinta metamorfoza unui transsexual
nicu reprezinta metamorfoza unui transsexual
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
- gaga
enbiemule, azi las-o pe gaga ca ie in zioa aia a iei nefasta. are duar fro 5 zile pe sactamana dintr-astea. ieri, dupa ce am discutat juma de ora vis a vis de carnatzii de mistretz de la biblioteca si am ajuns amandoi la concluzia ca sunt escelenti, azi imi spune :
gaga: bre miam amintit
gaga: beton carnatzii aia de mistretz
deci te rog io , fii tolerant
gaga: bre miam amintit
gaga: beton carnatzii aia de mistretz
deci te rog io , fii tolerant

-

Shaki scrie:shi tzie, cunoshtintzele despre regulamentu cu privire la quote la post anterior
asa si...? de unde stii ca n-a fost o chestie intentionata;)
-

spune-i:D
aiu nu e rau:D din propria-m experienta, aiu are intotdeauna dreptate;) si spun asta dupa maine poimaine doi ani de fc.
bine, puate ca nu intotdeauna da in 90+& din cazuri, da ui' ca mie nu-mi vin acuma in minte contraexemple:D
aiu nu e rau:D din propria-m experienta, aiu are intotdeauna dreptate;) si spun asta dupa maine poimaine doi ani de fc.
bine, puate ca nu intotdeauna da in 90+& din cazuri, da ui' ca mie nu-mi vin acuma in minte contraexemple:D
-

ia auzi bre. un nou user " fecioara maria "
, sunt si rechine, ce ne mai trebuie? 
, sunt si rechine, ce ne mai trebuie? 
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
pai cauta-ti bre si matale o mama purtatuare 

-

e clona lu IluvLehliuGarí£!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ma ce aveti cu noii useri ?
nu apuca unul sa se inscrie si gata il banuiti de.........
de unde boala asta
nu apuca unul sa se inscrie si gata il banuiti de.........
de unde boala asta
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

mai cubule, asa e , BRAVO RAPID,
BRAVO STEAUA,
CIUCIU DINAMO 
BRAVO STEAUA,
CIUCIU DINAMO 
-

piskeshu, nu vezi ca pe sei uat nu mai incapi de sica – damigeana-i mica
? Acum foarte serios, cum ti-ai imagina tu ca ar trebui sa arate un subiect pe sex? De exemplu ala cu marimea? Ce se poate spune pe tema asta ca sa fii la subiect? “Daâ€Â
? Acum foarte serios, cum ti-ai imagina tu ca ar trebui sa arate un subiect pe sex? De exemplu ala cu marimea? Ce se poate spune pe tema asta ca sa fii la subiect? “Daâ€Â............................
- sin ella