C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
flaf - sa ai parte de d'alea virtuale can tzor fi mai necesare? ai c-am glumit, duamne feri!
gaga - la 1 bul ar trebui sa gasesti un breloc de 1.2-2 Mpicseli (medion/tevion), mai mic decat cel din lincu al doilea a lu naie, da mai dejtebt, ecspt blitzu care nu ie, da in rest ie mai bun; vazi de cata la xdata.ro (daca nu ie pe sait, incearca un telefon)
gaga - la 1 bul ar trebui sa gasesti un breloc de 1.2-2 Mpicseli (medion/tevion), mai mic decat cel din lincu al doilea a lu naie, da mai dejtebt, ecspt blitzu care nu ie, da in rest ie mai bun; vazi de cata la xdata.ro (daca nu ie pe sait, incearca un telefon)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=440403&postcount=520
ce zicetz facem o reorganizare?
bre si merluc acum am vb cu cineva care isi scoate o carte la humanitas si a zis ca daca am proiect (de carte de bucate) mi-l poate baga acolosa. cum plm tre sa arate un proiect de carte?
deci la un bulion nam sanse de aparat? ce link? o fi pe pajina ailalta.
ce zicetz facem o reorganizare?
bre si merluc acum am vb cu cineva care isi scoate o carte la humanitas si a zis ca daca am proiect (de carte de bucate) mi-l poate baga acolosa. cum plm tre sa arate un proiect de carte?
deci la un bulion nam sanse de aparat? ce link? o fi pe pajina ailalta.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buongiorno,
care bere, care ger, care sloganuri? iar vorbesc singur...
asear am parasit institutzia dupe miezu noptii, deci se poate spune ca am venit de doo ori azi la munca
sper sa nu se mai repete si azi
care bere, care ger, care sloganuri? iar vorbesc singur...
asear am parasit institutzia dupe miezu noptii, deci se poate spune ca am venit de doo ori azi la munca
sper sa nu se mai repete si azi
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
bhuttu scrie:sa citesc si fo propunere
seara după 20.00, da azi nu. este singura modalitate convenabilă pentru mine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
gaga, ai gasit lincurili?
deci az biau, ca da shefii de beut, ca cica s-a facut un deal(dil adeca, nu forma d-aia de relief) sh-am fo shi io p-acolo cand s-a fost intamplat, deci biau!
edit: asta den urma trebia s-o pun acolosha, pe sredu cu relatzia patron-angajat?
sau pe patroana-angajat?:)
deci az biau, ca da shefii de beut, ca cica s-a facut un deal(dil adeca, nu forma d-aia de relief) sh-am fo shi io p-acolo cand s-a fost intamplat, deci biau!
edit: asta den urma trebia s-o pun acolosha, pe sredu cu relatzia patron-angajat?
sau pe patroana-angajat?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
A. Deci dureaza. Intai sa reorganizam forumul de haleli. Unde o fi migu?
Ar mnai fi varianta ca la crajme si localuri sa sparg subiectu mare in mai multe, fiecare in parte cu numele locantei cum e pe alt forum. Asta in subforumu de carciumi si locante.
Si in subforumu de haleli sa sparg subiectele pe categorii mai mari. retete proprii, rapide, plm
Ar mnai fi varianta ca la crajme si localuri sa sparg subiectu mare in mai multe, fiecare in parte cu numele locantei cum e pe alt forum. Asta in subforumu de carciumi si locante.
Si in subforumu de haleli sa sparg subiectele pe categorii mai mari. retete proprii, rapide, plm
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai adica subiect de pui, subiect de porc, subiect de spanac si dovlecei? (care va fi sters imediat de aiu )
flufa, nai inteles, sterg tot forumu de haleli

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre ejti a doa caremi spune ca azi sunt rau
hai care mai sunteti? incolonativa si spuneti raspicat " aiu raul "
hai care mai sunteti? incolonativa si spuneti raspicat " aiu raul "

-

rai/caravanseraioameni rai
feonics de ziceai!
am intrat sa va zic aipa shi sa-i aduc aminte lu baics ca maine ie vineri si ca sabtamana asta doar meciurile televizate in romania s-au terminat 0-0! asa ca...cine stie?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre file, asta iam zis si io lu baics da iel nu si nu, de dimineata mia inpuiat capu ca bate rapidu cu 4-0, io ce plm sa mai zic, te pui cu nebunu? 

-

aiule, aibelipula(imaparatu roman var cu caligula)! baixu ear a avut dreptate: maine ie vineri si capriorii a invinsara!
-

cum-necu, Răzvan e neinvins in cupele europene. şi-o să fie şi după etapa de canpionat de la finele acestui săptămană.
ps: şi-acu vine postu lu aiu: vede-ţi (c. baics) că vo lua-ţi in cap.
~p~p
ps: şi-acu vine postu lu aiu: vede-ţi (c. baics) că vo lua-ţi in cap.
~p~pANTI
-

elo, uamini, mai durmitz? treziti-va, a inceput o splendida zi de vineri (care, alaturi de luni, ie muma plictisului), numa buna de dormit (ceea ce nu va pot dori si voo, pt ca voi tresa muncitz, avetz un sef morocanos, gramezi de munca pe biruaiele vuastre si alte cele); adica da, spor la trebi!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cine duarme bre? puate numa gaga ca sa facut manga aseara din doo skoluri
bon dimine
capriorii a incantat asear inimile romanilor, brava lor
deci ie vineri, ie ploaie sinca o zi de trandaveala se anunta la orizont. mai am putin sil intrec pe kante miru
bon dimine
capriorii a incantat asear inimile romanilor, brava lor
deci ie vineri, ie ploaie sinca o zi de trandaveala se anunta la orizont. mai am putin sil intrec pe kante miru

-

lalei
maine pe vremea asta sant in drum spre şcoală.
maine pe vremea asta sant in drum spre şcoală.
ANTI
-

maine pe vremea asta sant in drum spre şcoală
si ce folos ?

-

neatza!
ploo!
kantemire, datz-ash cep, di cea trebuit sa (s)cobejti? las ca revin io!
ploo!
kantemire, datz-ash cep, di cea trebuit sa (s)cobejti? las ca revin io!
-