Promotie: 2 in 1 la Festivalul ROCK YOUR MIND

ce-a fost pe Muzici o data

Promotie: 2 in 1 la Festivalul ROCK YOUR MIND

Mesajde Alin Voica » Joi Noi 17, 2005 4:31 pm

Organizatorii Festivalului Rock Your Mind anunta ca si-au atins obiectivele pe care si le-au propus in ceea ce priveste prima editie a Festivalului, astfel incat doresc sa sprijine rockerii romani care merita sa vada un Festival cu muzica, sunet si lumini cum nu s-au mai vazut in Romania.

In acest sens, organizatorii au decis sa permita accesul a doua persoane contra costul unui singur bilet.

Pe 25 noiembrie, la Sala Polivalenta, va puteti lua cu voi prietenii din copilarie, iubitul, iubita, mama, tatal, sora mai mare, fratele mai mic, vecinii, colegii de clasa, colegii de camin, cunoscutii din rockoteca, amicii de distractie si ii puteti duce sa vada cel mai mare Festival rock in sala din Romania - 9 ore de cel mai bun rock si tone de wati de sunet si lumini asigurati de cei mai buni profesionisti.

Noua retea de Comercilizare a Biletelor
la Festivalul ROCK YOUR MIND

Organizatorii Festivalului Rock Your Mind anunta ca punctele de vanzare a biletelor din tara au fost inchise.

Incepand cu data de 16 noiembrie, momentul lansarii promotiei 1+1 = 1, biletele mai pot fi achizitionate doar la urmatoarele puncte de comercilizare:

· Reteaua DIVERTA, urmatoarele locatii:
o Diverta Plazza Mall
o Diverta Mall Vitan
o Diverta Unirii
o Diverta Scala (fosta Hollywood Music & Film)
· SALA PALATULUI
· Metalhead – http://www.dracu.ro - pana la 22.11.2005
Detalii pe http://www.rockyourmind.ro
Alin Voica
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Noi 26, 2005 12:57 pm

asadar, sa inteleg ca asta a fost spectaculul "cu muzica, sunet si lumini cum nu s-au mai vazut in Romania". aha...

si cam care au fost obiectivele organizatorilor? bine, in afara de a nu fi spectatori si de a nu muri de frig pe holurile alea?ca daca au fost astea, intr-adevar, le-ati atins.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Rockeru'Somer » Dum Noi 27, 2005 1:08 pm

se poate spune ca a fost un spectacol "cu muzica, sunet si lumini" mai rar vazut pe la noi... nu ceva sa te dea pe spate...
in rest, frig, lume putina, formatii de 2 bani care se cred profi...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica