Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
buna sa va fie inima tuturor 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Bon dimine si o saptamana pe masura pt toata lumea!!! 

- o_tzestoasa
- Junior Member
D€CR€T scrie:neatza. Katzi, la voi mai e mah greva? Nici nu stiu pe cine sa injur mai tare, pe profii din Poli care au tinut toate cursurile si laboratoarele saptamana asta sau pe imbecilii din metrorex care m-au lasat fara transport....
Greva Decret, greva in continuare, fara intrerupere

Bon dimine, carevasazica.
- kahlan
- Junior Member
buna dimineata iubitel....mi-e dor de tine
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
neata ma
k@tzy pe aci (iasi, husi) a inceput scoala, deci nu mai e mult si incepe si la voi
k@tzy pe aci (iasi, husi) a inceput scoala, deci nu mai e mult si incepe si la voi
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
`neata buna! Zapada subtirica si aici, dar frumoasa! In loc de manusi azi mi-am indesat doua sticle cu cafea de cereale in buzunare spre hazul vecinilor si colegilor si deliciul mainilor mele inghetate.
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Neatza lume! la mine nu ninge, doar se face ca ploua si bate un vant de credeam ca ma ia pe sus cu totul....Mai vine odata weekendul ala???
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
-
Pinguinu - Junior Member
buna dimineata
ce de zapada! dar si ce frig! asta e vremea care imi place
ce de zapada! dar si ce frig! asta e vremea care imi place

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Mneatza. Aici soare da frig. In rest, naspa. Creca-mi fac un pisu din ala decofeinizat si fumez o tigare in cinstea zilei de 21 noiembrie.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Buna (inca) dimineatza de la.....munci! Sigur ca da, unii oameni sunt pe baricade si sustin din plin PIB-ul Romaniei chiar si sambata (si cel mai probabil si duminica) in timp ce altzii stau la un vin fin in vreun bar sau citesc o carte buna la lumina focului din semineu.
tsk tsk tsk! sa va fie rushinica!
Nbm, sper ca si tu esti muncitor or' altfel incep sa plang
tsk tsk tsk! sa va fie rushinica!

Nbm, sper ca si tu esti muncitor or' altfel incep sa plang

-
Love2Fly - Junior Member
neatza tot din campul muncii... macar azi e liniste prin birouri. WE minunat pt. tuata lumea care sta pe acasa si spor negrilor de pe plantatie
pauza de cafea ca azi imi permit

pauza de cafea ca azi imi permit
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
neatza
acu' m-am trezit dupa ce 2 nopti la rand n-am prea servit somn. cand se incepe ziua la ora asta, ce fac intai? beau cafeaua de dimineata sau ies la bere de cu seara ?!??

- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma