E cam pustiu pe thread-ul asta de cand a plecat Gigi:).Nu mi s-a facut dor de el, NU!
Am un puppy frumos tare, un golden retriver. Nu stiu pe cati intereseaza acest lucru, dar eu tot v-am zis
Hai sa aveti o zi buna!
E cam pustiu pe thread-ul asta de cand a plecat Gigi:).Nu mi s-a facut dor de el, NU!
).cand eram mai mica am avut un boxer din ala mare si colorat.il chema Ermis si pe cat era de mare pe-atat era de prostut.din pacate a trebuit sa-l dam pt ca facea mare mizerie si galagie,era cam plangacios.oricum il mai vizitez cateodata cand merg acasa,il iubeam foarte tare
chiar daca nu se scrie tot timpul...o zi frumoasa sa aveti si voi in orice tara sau oras ati fi

Va dati seama ca am fost foarte impresionata.Cand am ajuns la Backstage nu erau sanse sa-nceapa concertul asa ca am plecat la plimbare prin centrul Bucurestiului.A inceput destul de tarziu dar a fost tare de tot.Mi-e greu sa exprim in cuvinte atmosfera ce s-a creat acolo.Cand s-a terminat eram pur si simplu topita,simteam ca nu mai am putere sa merg nici pana la taxi.Eh,situatia s-a schimbat putin cand am dat de aerul rece de afara
Nu stiu ce altceva sa va mai spun....va multumesc Proconsul,sunteti si veti ramane preferatii mei
sa-ti traiasca animalutu

sa fiti iubite si sa ramaneti la fel de simpatice cum sunteti in pozele astea
nici macar nu cred ca e vb de curaj ca doar nu ma cauta politia si nici nu cred ca am motive sa-mi fie rusine...pur si simplu nu imi doresc asta...mai da-mi putin timp,vreo cativa ani asa
hai,nu te supara,te rog din toata inima,ok? 

stiam eu...
(asta e mosulica ce s-a gandit sa vina si pe-aici sa ne spuna ca urmeaza niste zile superbe,mai e putin,foarte putin si vine Craciunul,Anul 2006,vacantza.....nu stiu de ce sunt foarte fericita desi azi am un program,vai de capul meu.va doresc o zi interesanta...
e o piesa ritmata cu versuri,bineinteles,de dragoste.cineva e de vina rau pe-acolo
eu una sunt curioasa s-o aud si live.probabil anul viitor
insa din cate stiu eu emit doar in bucuresti.Irina tu prinzi si posturi romanesti acolo la tine?carina scrie:Irina tu prinzi si posturi romanesti acolo la tine?

) si ai lor fan numaru unu cifre ala 
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori