Ce ziceti de copacii de-a lungul soselelor?ajuta cu ceva?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde sin ella » Joi Dec 01, 2005 9:25 pm

stefan, ~p~p~p ai baut si ai incurcat forumurile. vezi ca subiectul cu "ce ziceti de alcoolul in exces? ajuta cu ceva?" e mai la vale, prima pe dreapta dupa cotitura :zambet:
dany scrie:Eu zic ca ar fi mai bine sa vorbeasca cei care conduc de cel putin un an...

Domnu’ kant emir, aici este thread pentru conducatorii cu experienta, asa nestiutor cum sunteti ati cam dat cu plopu-n balta :P.

Mersi, dany. Preiau cuvantul.

Cred ca-s cea mai in masura sa vorbesc, finca io conduc intr-una de vreo sapte ani de cand mi-o pus popa pirostriile, care deci conduc fara intrerupere de atata vreme, ca ma doare deja gura si uneori imi simt limba cam amortita, dar tot nu tac. Sa vezi cum sta iubi in pozitia plopului cand se indreapta spre el diversi bolizi de prin bucatarie, camara sau alte chilii. Numai cate o creanga i se mai balangane din cand in cand si cu jumatate de gura canta din frunza "da iubi, cum vrei tu". Acuma daca vreun bolid il nimereste, cine-i de vina? Normal ca el. Ce sta acolo ca... plopul? :zambet:
............................
sin ella

Mesajde MiG29 » Joi Dec 01, 2005 9:42 pm

Oribilul Mosh scrie:dany, dar te-ai gandit vreodata ce rol au pietrele de pe calea ferata ? cam acelasi rol au si copacii pe o sosea...

esti cel putin imbecil...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Dec 01, 2005 9:45 pm

finca io conduc intr-una de vreo sapte ani

m-am prins, anu si centru :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 12:04 am

am inteles ca plopii de pe marginea drumului nu-s buni ca intra-n masini. gaga a propus vii si butoaie cu vin. vin si io cu rugamintea ca macar cite un automat cuca fea sa se inplanteze din loc in loc, ca no fi foc!

si-apoi, pe marginea soselelor pe care se circula cu minim 70 km/ora (dany, am zis bine, nu? la astea te refereai) ma gindesc ca n-ar strica sa se instaleze, in loc de borne kilometrice - nu de alta, dar si astea sint in stare sa dea in masini - tishnitoare cu fel si fel de beuturi, alcoholice sau non, astfel incit sofeorul cu esperienta de conducere de peste 1 an sa-si poata potoli setile si reface echilibrul hidrodinamic pentru a putea conduce in conditii optime de luciditate pina la destinatie. de exemplu, pe soseaua ploiesti - bucuresti ar fi minunate tishnitorile cu tzuica de pruna, poate asa ar veni si tarantula aia nesuferita mai des pe la capitala.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde marian jan » Vin Dec 02, 2005 1:07 am

pa mine ma ajutat cand mam dus la timisoara niste copaci de pe langa drum intre sibiu si sebes ca am coborat din masina sa borasc si mam tinut de iei.p-aia sa-i tina si pa restu poa sai taie.da' daca ma gandesc bine,ar trebui sai tina pa toti ca cand cobori sa te pisi te pitesti in spatele lor si nu te vede aia care trece prin dreptu copacului.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde pacha » Vin Dec 02, 2005 8:31 am

Ascultati bre la babacu.Copacii e de cand voi nici nu erati nascuti.Dela Cluj la Oradea (ca foarte multe altale)drumul era pietruit cu piatra cubica.De-a lungul drumului frumusete si puzderie de plopi,frasini,nuci si ciresi.Pana la Oradea ma intalneam cu 100 de masini.Uoamenii circulau cu prdenta caci militienii te filau la fiecare minut si daca voiau te cotrobaiu si in coor.Cand prindeai 90 pe ora simteai ca zbori.Un camion de marfa avea limita de viteza la 40 km/ora.Va dati seama in cat timp ajungea la Bucuresti?.Accidentele era ceva mai putine.
Cei din Cluj,daca intra in holul hotelului Napoca,pot admira cateva poze vechi din centrul Clujului.Intr-una din ele apar doar sase masini.In plina zi,in plin centru.
Dar copacii se taie acum pe capete asa ca problema se rezolva.

P.S.Am carnet din 1975
pacha

Mesajde dany82iepan » Vin Dec 02, 2005 9:03 am

Necko scrie:am inteles ca plopii de pe marginea drumului nu-s buni ca intra-n masini. gaga a propus vii si butoaie cu vin. vin si io cu rugamintea ca macar cite un automat cuca fea sa se inplanteze din loc in loc, ca no fi foc!

si-apoi, pe marginea soselelor pe care se circula cu minim 70 km/ora (dany, am zis bine, nu? la astea te refereai) ma gindesc ca n-ar strica sa se instaleze, in loc de borne kilometrice - nu de alta, dar si astea sint in stare sa dea in masini - tishnitoare cu fel si fel de beuturi, alcoholice sau non, astfel incit sofeorul cu esperienta de conducere de peste 1 an sa-si poata potoli setile si reface echilibrul hidrodinamic pentru a putea conduce in conditii optime de luciditate pina la destinatie. de exemplu, pe soseaua ploiesti - bucuresti ar fi minunate tishnitorile cu tzuica de pruna, poate asa ar veni si tarantula aia nesuferita mai des pe la capitala.

Cred ca ar fi mai minunate tzasnitori cu creier...!
dany82iepan
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 9:09 am

dany82iepan scrie: ar fi mai minunate tzasnitori cu creier...!

numanebunineanicu! da tu cum dreq ai aflat asta mah?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 9:45 am

dany82iepan scrie:Cred ca ar fi mai minunate tzasnitori cu creier...!

bleah ! (unde-i bre michimausu ala care boraste?) ce scabros si gretzos esti, mai dany !
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 9:54 am

dany82iepan scrie:Cred ca ar fi mai minunate tzasnitori cu creier...!

amu censamna asta? sa tazjneasca creeru, or sa aive iele, tzajnitorile, creeru lor?
pt ca azaruaiz, minunatele nare grad de conparatzie, sau are? ie zdem: neminunate atol, mai putzin minunate, suficient de minunate, mai minunate, cele mai minunate, minunatissime...
kant emir

Mesajde baixinho© » Vin Dec 02, 2005 10:07 am

kant emir scrie:amu censamna asta?

cred că şi-a dat seama ce-i lipseşte şi cum nimeni nu s-a oferit să-l ajute an acest sens (cine ar strica orzu pe gajte?), cea mai simplă metodă este să te aprovizionezi gratis de pe stradă. părerea mea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 10:18 am

are grade, mai kant emire. da numa ele, tzjnitorile. fii atent cum vine:

tzjnitori seci -> neminunate
tzjnitori cu apa chiuara -> mai putin minunate
tzjnitori cu apa plata -> minunatzele (uitaseshi diminutivu :p)
tzjnitori cu apa minerala si carbogazuasa -> suficient de minunate
tzjnitori cu creer (dupe parerea lu dany) -> mai minunate
tzjnitori cu bere rece si multa -> cele mai minunate
tzjnitori cu vin de minim 5 ani vechime -> minunatissime
si nu in ultimu rind
tzjnitori cu aghiazma de pruna (speshali for cecu) -> preaminunate

deci vezi ca se poa ?
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 10:28 am

bre (ca trebre!), da tzajnitorile alea de pin care tzajnejte nejte unii (dajtia, de care jtim noi ca ie multz)) cam la ce grad lenca dram? ca ar mai putea fi: chilominunate, megaminunate (etc in sus) sau centiminunate, miliminunate (si etc in gios)
or sa presupunem (ca mi so deschis presupuituarea) ca or fi cvaziminunate? or paraminunate?
kant emir

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 10:48 am

din nefericire nus paraminunate ci cit se poate de inspaimintator de (ne)minunate si multe. sis salbatice. si din ce incerci sa le stirpesti daias mai multe caci se nmultesc dintrun singur neuron, rasar pretutindeni precum iarba rea care nu piere sis multe, multe, cita frunza cita iarba cita plopi de pe marjinea drumului. si te mai miri cas atitea accidente pe shusele. ofof.
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 10:59 am

Necko scrie: cita plopi de pe marjinea drumului. si te mai miri cas atitea accidente pe shusele. ofof.

apoi vescavea omu dreptate cuntre barea lui? numa plopii ie de vina (shapoi daca insush Eminescu o avut o treaba cu nejte plopi, ie clar ca nu ie noo problema asta; ca sa vez ce autoritatz neglijente, nau facut nica in mai bine de osta de ani!)
kant emir

Mesajde pacha » Vin Dec 02, 2005 11:03 am

Ertati-l ca e tanar si a uitat unde se plimba.
pacha

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 11:11 am

pacha, Duamne fereste, ca duar nu iam zis nica de rau! incercam numa sa vedem de unde treaba cu creeru, plopii fara sotz, Eminescu si dany. incredibil cit de micai lumea !!!
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 11:40 am

Necko scrie:...treaba cu creeru, plopii fara sotz, Eminescu si dany

bre, ai lasat intr-un spatz delimitat de virgule pe Eminescu si pe dany - nu crecai bine; lasa-l pe dany singurel (adica iel cu neuronu), or mutal cu sotzu lu plopii (nu mai ie de numarat), da in nici un caz cu creeru
kant emir

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 11:50 am

corect. reeditesc:

"treaba cu creeru, tzjnitorile (uitasem de ele si zic sa le zic ca sa le pun totuj intre creer si dany), dany si plopii fara numar ! fara numar ! fara numar !, Eminescu si atit."
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 11:51 am

aia da, e marcat!
kant emir

pt kant emir si necko

Mesajde dany82iepan » Vin Dec 02, 2005 6:16 pm

Nu stiu cum se face da imi amintiti de satu bunicii unde seara se adunau babele si vorbeau de te miri ce mai gaseau..doar sa se afle in vba...
Era vba de creier in sensu intelepciune ca unii au mare nevoie...
Poate ar trebui sa mai luati si cate o pauza ,nu de alta da poate mai sunt si oameni seriosi pe forumu asta si pacat sa-i alungati cu prostiile voastre mai ales ca deja va ia gura pe dinainte...
dany82iepan
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 6:39 pm

pentru dany

draga dany, oamenii seriosi pe forumul asta sunt din belshug. ii gasesti pe fel si fel de subiecte: pe politic, pe social, stiinta, literatura, scoala veche, jurnale (ma rog, pe jurnale sunt de tot soiul)... chiar si pe muzica si sport gasesti oameni seriosi daca esti perseverent si cauti bine.

dar aici, pe katerinca si aberatii, cred ca iti doresti mai mult decit poti avea.
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 7:24 pm

ooooooo, omule seriuosule, ne iarta pre noi, neseriosii, si nu ne duce pre noi in ispita (cu multe prostiile tale), ci ne mantuiejte de cel viclean ... blablabla
Era vba de creier in sensu intelepciune ca unii au mare nevoie...

dupa cum altii au mare nevoe de virgule (ca si de alte accesorii ale linbii in care-sh tranzmit rodun tzelep ciunii lor)
kant emir

Mesajde stefan » Vin Dec 02, 2005 8:25 pm

Aoleu, adică nu era vorba de creier pane cu cartofi prăjiţi? Hai mă...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 9:17 pm

... creier pane ...
creeru (nu neaparat pane) ieste, in nejte cazuri/situatzii/capurideiuzari, egzact caca jcavalu pane, adi caca mca mucii
kant emir

Mesajde Necko » Vin Dec 02, 2005 9:53 pm

al naibi careo mai min caca jcaval pane! bleah!

vezi dany? vezi cea iesit din creeru tau? muci! bleah, bleah!

si inca ceva dany. ce ziceai? catz amintim de satu bunicii unde seara se adunau babele si vorbeau de te miri ce mai gaseau..doar sa se afle in vba... ?

dany, dany... daca erai si tu macar putin atent la ce vorbeau babele celea poate az nu te mai vaitai atita de lipsa de creer. da nu dispera. oricine merita o a doua shansa n viata! io zic sa incepi cu Greuceanu si cu Prislea cel voinic si merele de aur ca tu sarishi direct la Eminescu si la plopi si daia tze greu asea.
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Vin Dec 02, 2005 10:27 pm

Necko scrie:... tu sarishi direct la Eminescu si la plopi si daia tze greu asea.

ba io vaz ca sari flacauashu
"..sari flaceafarul: crestea
spre plopi a lui aripa
si cele babe nu-i tacea
in creer nicio clipa"

si peste Eminescu, fics plopii il entereseaza pe iel]cashcavalele pane, ca si mucii, ie bune numa cat ie calde, da?[/SIZE]
kant emir

Mesajde Necko » Sâm Dec 03, 2005 5:34 pm

"in unbra falnicului plop
flaceafaru se-ascunde
el urmareste-un singur scop
ce-n creer ii patrunde.

sa taie-n drumu lui de-acum
toti plopii de pe strada
masinile sa aiba cum
direct in shantz sa cada"

si cajcavalele pane e ca bamele. muciuase. si calde-s si mai bleah!
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Dum Dec 04, 2005 7:04 am

dany82iepan scrie:Nu stiu cum se face da imi amintiti de ..

nici io nu jtiu altzii cum sunt, da Ion Creanga can isi amintea de shfara cea cu motocei la capat, de crapau matzele jucandu-se cu prima parte a "Amintirilor" omului, ma gandesc ca:
hyperplopist, tu din canal
venishi cu pu...nga-n mana]
adica degzenplu
cum nui ramuna la oral
or cum ie bonbo la anal
(noooo, ilici ia gerovital!)
pe drumuri plopu ie vital

ca duar nu ie a nuastra, ci a urmasilor, si a urmasilor urmasilor, si a urmasilor urmasilor urmasilor
kant emir

Mesajde pacha » Lun Dec 05, 2005 1:53 pm

Apropo de oameni seriosi(sa fie si integri).Mah mi-ati amintit de Gigi,doar elera serios. :zambet:
pacha

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii