C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
salutari primite de mine si care urmeaza a fi trazmise la beneficiari. kant emire, zau ma ca sunt mai rar. dupe ce ca sunt buni la suflet sin tuate alea, mai sunt si sinpatici foc. ie o conbinatie interesanta si fuarte reusita intre un oltean jetbejet si o ardeleanca pursinje. in afara ca maninc super de fiecare data (tzam zis ca socrela-i ardelenca), ma distrez copios cu puantele inimaginabil de imaginat ale socrelului. crede-ma! uamenii ajtia sunt binecuvintati de Cel de sus si io si mai si ca i-am intilnit.
altfel? mai ninje, mai ninje?
altfel? mai ninje, mai ninje?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
vreme de cheche ieri in ctza, acu inteleg io de ce uaminii mere vara la mare
azi munci care-va?
vreme de cheche ieri in ctza, acu inteleg io de ce uaminii mere vara la mare
azi munci care-va?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
vazui bre ca muncesti din greu, nai iertat nici un tred de pe caterinci 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
poi daca trebile nu es cum trebe - "dalenmasa" ie vorba alocata si apoi calare pe feceu - ce pana nuastra?
editu (ca uitai sa precizez): poi nu pe caterinci si pe secs ie alea mai zemuase trebi?
editu (ca uitai sa precizez): poi nu pe caterinci si pe secs ie alea mai zemuase trebi?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
lalei
io peste 15 minute plec la şcoală. adică nu, nu munc azi.
io peste 15 minute plec la şcoală. adică nu, nu munc azi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
morning si sirop de tuse, din care n-am de dat, am de luat.
aiule, zici ca-i najpa la mare iarna? ma gindeam io...
kant emire, sa nu-mi zici ca inca n-ai pus frina la munci de eri ! da mai ninje la tine?
baics, stai blind ca mai e pina luni. rilacs.
aiule, zici ca-i najpa la mare iarna? ma gindeam io...
kant emire, sa nu-mi zici ca inca n-ai pus frina la munci de eri ! da mai ninje la tine?
baics, stai blind ca mai e pina luni. rilacs.
aizzz&co
-

nam pus bre nica (numa ca nu tresa te gandejt la muncile juabelor, noooo, ca alea-s rarutze la mine), am lucrat-postat-lucrat-postat intr-una de-acasa; nu mai ninje, ba chear ie suare si fromos; alfeliu, o zi buna va dorescu, ca io plec deamu cu nejte trebi si abea p'orma vine si nanitza.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ai sa rizi, emire, dar iar n-am scapat sa nu merg la masa la ei. asa ca numa ce m-am returnat de acolosha.
poti sa dormi linijtit ca io-s paici si o sa bag si notele la foto.
poti sa dormi linijtit ca io-s paici si o sa bag si notele la foto.
aizzz&co
-

lalei
alt truditor (c. aiu) nafară de mine?
alt truditor (c. aiu) nafară de mine?
ANTI
-

nacsualo, am o colegă care l-a cunoscut intim pe Bibelou şi zice că nu i-a uitat pe Coniac, Dor, Juvăţ şi Luna. e?
ANTI
-

nacsualo, am o colegă care l-a cunoscut intim pe Bibelou şi zice că nu i-a uitat pe Coniac, Dor, Juvăţ şi Luna. e?
nush ce zici tu acolosha da' daca te face fericit: asa e!
Luni. O noo zi de munca. Poate ultima

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bun dimineatza shi um mosh niculae darnic va urez!
alfel, nush daca v-am zis vineri ca plec la cabana, da` va zic amu ca asar m-am intors sh-o fo beton, finca contrar ajtebtarilor, a fo` zapada, a fo bere, a fo vin, a fo jinars, a fo mici, a fo gratare, a fo multe altele(le-ash mai zice da` am portziuni mai intunecate pe film shi nu disting clar)
deci, in ocluzie, o fo bine, nush ce plm caut amu la biuro, ca-mi pica uochii in gura!
p.s.: sa nu datz niciodata de mancare la caini mujdei(d-ala grosu`, cu smantana)!
alfel, nush daca v-am zis vineri ca plec la cabana, da` va zic amu ca asar m-am intors sh-o fo beton, finca contrar ajtebtarilor, a fo` zapada, a fo bere, a fo vin, a fo jinars, a fo mici, a fo gratare, a fo multe altele(le-ash mai zice da` am portziuni mai intunecate pe film shi nu disting clar)
deci, in ocluzie, o fo bine, nush ce plm caut amu la biuro, ca-mi pica uochii in gura!
p.s.: sa nu datz niciodata de mancare la caini mujdei(d-ala grosu`, cu smantana)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
a fo vin, a fo jinars, a fo mici, a fo gratare, a fo multe altele(le-ash mai zice da` am portziuni mai intunecate pe film shi nu disting clar)
ce te lauzi? io am fo la sinaia si imi amintesc destul de distinct, desi ma cam mira, ca dupa o seara cu uischi si multa bere si ciordit bere si baut si alte porcherii, dupa ingurgitarea de oo de prepelitza unplute cu manciuria am avut mic dejun ecstrem de trezitor d'ala de care se mira nushcine pe haleala, la otel niu montana nushcate stele.
sa nu datz niciodata de mancare la caini mujdei(d-ala grosu`, cu smantana)!
dice? face partz?
- gaga
dice? face partz?
nu, da` dupe aia infuleca zapada mai ceva ca autogrederele primariei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sa ntzeleg ca premiantzii papa bere, mici, jinars, gratare, zapada, mujdei, otele noi cabane si dezmatzuri, ntimp ce codasii papa anpicilini, siroape de tuse, ceai de mushcatzel si faringosepte si tot dejaba?
creca tre sa schinb tratamentu.
creca tre sa schinb tratamentu.
aizzz&co
-

ie de prost, gamiash picioarele-n el de git!
deja am primit o oferta se fac un control orele, da am refuzat-o politicos. sper sa nu fiu nevoita sa apelez pin la urma la ea.
deja am primit o oferta se fac un control orele, da am refuzat-o politicos. sper sa nu fiu nevoita sa apelez pin la urma la ea.
aizzz&co
-

Doamna Necko, pentru gat şi răceli io recomand vin fiert cu scorţişoară. Pentru toata muncitorimea recomand un moş Niculaie fara nuiele
şi cu multa voie bună.
ps. bunădiminiaţa
şi cu multa voie bună.
ps. bunădiminiaţa
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
ca bine zici gigielle !
iote sa stii ca de vin fiert cu scortzisoara chiar am uitat. las deacului anpicilinili si trec pe vin. iti multumesc acuma de sfat ca porma s-ar putea sa nu-mi gasesc cuvinetele
iote sa stii ca de vin fiert cu scortzisoara chiar am uitat. las deacului anpicilinili si trec pe vin. iti multumesc acuma de sfat ca porma s-ar putea sa nu-mi gasesc cuvinetele

aizzz&co
-

cine a pus carciuman drum...
Niste oameni rai bre asa sa stii.
Iote memet documenteaza-te:
http://www.wrappedindough.com/archives/china/index.php
Bre voo daca vi s-ar parea scumpa o sticla mica mica de bere din baru de la camera, adica 36k sticlutza mica de tuborg si ai cobora la restaurantu otelului sa faci economie si ai constata ca aceeasi ticla face 60k ce ati face?
- gaga