C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bon dimine
ultima sactamana de bucale dupa care migrez la ctza
optserv ca vati facut de cap in uichend, huoooo!!!!!!!!!
ultima sactamana de bucale dupa care migrez la ctza
optserv ca vati facut de cap in uichend, huoooo!!!!!!!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Bre voo daca vi s-ar parea scumpa o sticla mica mica de bere din baru de la camera, adica 36k sticlutza mica de tuborg si ai cobora la restaurantu otelului sa faci economie si ai constata ca aceeasi ticla face 60k ce ati face?
aj loa stecla aia de 36k sh-ash vindeo cu 50k la intrare in restaurantu Otelului(Galatzi?)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
neatsa, work sux again si va continua sa pana de craciun
ca veni vorba.... aiule, faci cumva craciunu la C-tza? zi sa stiu daca ma feresc sa mai ies pe strazi in zilele cu pricina ca nu cumva sa ma intalnesc cu matale si sa-mi dai sidiurile alea cu felini .
ca veni vorba.... aiule, faci cumva craciunu la C-tza? zi sa stiu daca ma feresc sa mai ies pe strazi in zilele cu pricina ca nu cumva sa ma intalnesc cu matale si sa-mi dai sidiurile alea cu felini .

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
neatza bre..
munci shi la mine ovcors..avusei un uichend relativ de rahat cu tenperatura shi dureri de shale deci tante neko is solidar cu matale..acu juma de an can trebea sa merem la pari inpreuna cu senor miguel n'atz zis ca o sa ieste ashe de frig aci c'ash fi shtiut shi eo shi m'ash finbracat mai gros
vineri fusei la louvre..am facut poze la mumai shi m'am uitat la mona lisa din tuate unghiurili ca sa vaza shi ea ca din orice pozitzie m'ar privi tot la fel de frumos sunt :p
ba ashtea, va shtitz voi care, sa va mai plangetz ca ie scunpa berea'n amsterdam, poi o fost un coleg d'al meu la br in uichend shi o dat 35 de euroi pe tri beri deci mucles ca la ashtea shi apa ie mai scunpa ca br-a la noi..
am atashat o pozna cu o oribila mumaie..
munci shi la mine ovcors..avusei un uichend relativ de rahat cu tenperatura shi dureri de shale deci tante neko is solidar cu matale..acu juma de an can trebea sa merem la pari inpreuna cu senor miguel n'atz zis ca o sa ieste ashe de frig aci c'ash fi shtiut shi eo shi m'ash finbracat mai gros
vineri fusei la louvre..am facut poze la mumai shi m'am uitat la mona lisa din tuate unghiurili ca sa vaza shi ea ca din orice pozitzie m'ar privi tot la fel de frumos sunt :p
ba ashtea, va shtitz voi care, sa va mai plangetz ca ie scunpa berea'n amsterdam, poi o fost un coleg d'al meu la br in uichend shi o dat 35 de euroi pe tri beri deci mucles ca la ashtea shi apa ie mai scunpa ca br-a la noi..
am atashat o pozna cu o oribila mumaie..
- Fişiere ataşate
-
- DSCN1261.JPG (670.29 KiB) Vizualizat de 2635 ori
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
eyewitness*, fandebil
ups, au intrat fanii lu flufa
eyewitness*, fandebil

-

sa ieshi cu noi shi ai ymess
are ymessuri de vangruapa, bani nare

-

shaki, nu ie neaparata nevoie sa bei, tu duar platejti nota, ie suficient 

-

eyewitness scrie:Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
eyewitness*, fandebil
ahahaha, creca ai pus gresit boldu
nashpa sa ai de munca bre, imi vine asa un somn pe la gene si tare m-as cara acasa. Vaz ca unii se beruiesc, altii se paruiesc (blond sau ne-), sa va fie de bine.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
paiacecu unde e?
paiacecu e la Sinaia oropsit ca de obicei si a prins umpic momentu ca sa va salute.
Sa ma pish pe Selgros!
Eream io astazi frumushel in Bukale shi ma cam razbise fuamea shi cum selgrosu se protzapise chiar unde parcasem io bolidul matizian, zic hai sa imi potolesc oleaca fuamea.Intru io pa nishte ushi care s-au deschis singure, trec pe langa neshte tante pe care scria informatzii, dupe care orbecai de nebun prin selgros, care(intre noi fie vorba) nu e chiar atat de gros shi ma opresc io la nishte pungi cu placintzi cu branza shi croisante cu ciocolate.Le iau shi le pun in carucior ca vazusem io ca se poarta shi ma duc sa caut o casa d-aia sa platesc.Ma ashez frumos la rand in spatele unei cucoane cu carucioru plin shi-m mai iau sho guma de pe rafturile alea ca ma plictiseam.Dupa v-o zece minute ii iese factura lu duduia shi mi pun shi io placintzile shi guma pa banda aia.Zic sharumana shi ma intreaba fatuca aia ca unde ie marfa, la care i-o arat ca se mishca in ritmu benzii aleia.Buuuuuuuun.Incepe sam bipuie placintzile, apoi guma shim zice suma, la care-i intind cu mana tremuranda cinjdalei ca sa-m dea rest, la care gagica imi cere legitimatia.
Ce legitimatzie?
De selgros.
Nam!
Pai nu pot sa va dau.
Aoleo!Shi io ce fac?
Ca mor de fuame...
Imi paree rau, da fara legitimatzie nam cum sa va servesc.
Am una de metro merge? era cat p-aci sa ma ia la bataie.
Era in stare sa-mi ia placintzile nenorocita.In timpu asta salvarea mea a venit de la o duduie care culmea avea card shi se protzapise in urma mea la casa.Shi-a bagat cardu in chestia aia, io mi-am luat placintzile shi guma, apoi mi-am bagat picioru mushcand cu pofta din placintzi, in ciuda balelor care le curgea alora de stateau pe la intrare cu shtampilele in mana de parca cine shtie ce jmecherie avea.
Hai seara buna la tot boboru!
paiacecu e la Sinaia oropsit ca de obicei si a prins umpic momentu ca sa va salute.
Sa ma pish pe Selgros!
Eream io astazi frumushel in Bukale shi ma cam razbise fuamea shi cum selgrosu se protzapise chiar unde parcasem io bolidul matizian, zic hai sa imi potolesc oleaca fuamea.Intru io pa nishte ushi care s-au deschis singure, trec pe langa neshte tante pe care scria informatzii, dupe care orbecai de nebun prin selgros, care(intre noi fie vorba) nu e chiar atat de gros shi ma opresc io la nishte pungi cu placintzi cu branza shi croisante cu ciocolate.Le iau shi le pun in carucior ca vazusem io ca se poarta shi ma duc sa caut o casa d-aia sa platesc.Ma ashez frumos la rand in spatele unei cucoane cu carucioru plin shi-m mai iau sho guma de pe rafturile alea ca ma plictiseam.Dupa v-o zece minute ii iese factura lu duduia shi mi pun shi io placintzile shi guma pa banda aia.Zic sharumana shi ma intreaba fatuca aia ca unde ie marfa, la care i-o arat ca se mishca in ritmu benzii aleia.Buuuuuuuun.Incepe sam bipuie placintzile, apoi guma shim zice suma, la care-i intind cu mana tremuranda cinjdalei ca sa-m dea rest, la care gagica imi cere legitimatia.
Ce legitimatzie?
De selgros.
Nam!
Pai nu pot sa va dau.
Aoleo!Shi io ce fac?
Ca mor de fuame...
Imi paree rau, da fara legitimatzie nam cum sa va servesc.
Am una de metro merge? era cat p-aci sa ma ia la bataie.
Era in stare sa-mi ia placintzile nenorocita.In timpu asta salvarea mea a venit de la o duduie care culmea avea card shi se protzapise in urma mea la casa.Shi-a bagat cardu in chestia aia, io mi-am luat placintzile shi guma, apoi mi-am bagat picioru mushcand cu pofta din placintzi, in ciuda balelor care le curgea alora de stateau pe la intrare cu shtampilele in mana de parca cine shtie ce jmecherie avea.
Hai seara buna la tot boboru!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Duamne, dupe ce ca-i slab si deshirat, cu matzile lipite de sira spinarii, cu ochii infundati in orbitele incercanate, cu pleatele pina la briu, cu miinile tremurinde si deabea tininduji echilibru pe piciorusele alea doo (sau mai multe cunva?) ... Duamne zic, nenorocita dreacului de selgrosista! era sa-mi lase injeru nemincat n ajun de Mosh Neculai ! Doamne! dai sanatate femeii aleia milostive cuca rd care mi-a salvat injeru de la inanitie acu, in prag de sfintele sarbatori !
cecule, injerashule, te-ai saturat mami, numa co placinta siun croasant ?
cecule, injerashule, te-ai saturat mami, numa co placinta siun croasant ?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348