cele rele sa se spele,cele bune sa se-adune.
Moderator: anjin-san
Pashte fericit si multa sanatate!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Anu' asta va urez la multi ani pe cupluri :yD
La multi ani cu multa sanatate si Paste fericit pentru : monk (singuru forumist care a tinut 40 de zile de post, lipsindu-se de carne, lactate, laba si alte chestii lumesti. este prea sfant ca sa poate fi cuplat cu un alt forumist), Wild Rose si Jasmine (cele mai tari pizde de pe forum), piskeshu si cubu (cei mai de treaba cm-isti sau ex), k@tzy si Shaki (sa va aduca iepurele multa minte si o chitara), nocturna si Love2Fly (un posibil tandem de mare exceptie), SOD si eye (2 betivi ordinari), D€CR€T si Hades (doi, mai mult sau mai putin, cunoscatori de hip-hopuri), darkshines si gabuba (doi ciudati), Necko si LS (vrajitoarea si razboinicu), baixinho © si Dia (nu stiu ce descriere sa le bag..dar se potrivesc...si la fizic si la gandire :T ) , SatyR si Eufrosin (au in comun nebunia dusa la extrem, dar fiecare a dezvoltat-o in felul sau), Daimon si Catalanul (Curva Viola Sud)......J'adore si Matrashita (singurii oameni care ma cinstesc din proprie initiativa si mai si sustin ca o fac cu placere), Nicholas si MiG29 (CT), y0ung_hova si ayrton (Rapid si Dinamo) .....deja m-am plictisit ca sunteti multi.....si toti cei din postu postu asta . De fapt...la multi ani la toata lumea de pe forum si de oriunde.
Gata. Sarbatori fericite...si sa dati o bere si 2 mici fiecare ca v-am amintit !
La multi ani cu multa sanatate si Paste fericit pentru : monk (singuru forumist care a tinut 40 de zile de post, lipsindu-se de carne, lactate, laba si alte chestii lumesti. este prea sfant ca sa poate fi cuplat cu un alt forumist), Wild Rose si Jasmine (cele mai tari pizde de pe forum), piskeshu si cubu (cei mai de treaba cm-isti sau ex), k@tzy si Shaki (sa va aduca iepurele multa minte si o chitara), nocturna si Love2Fly (un posibil tandem de mare exceptie), SOD si eye (2 betivi ordinari), D€CR€T si Hades (doi, mai mult sau mai putin, cunoscatori de hip-hopuri), darkshines si gabuba (doi ciudati), Necko si LS (vrajitoarea si razboinicu), baixinho © si Dia (nu stiu ce descriere sa le bag..dar se potrivesc...si la fizic si la gandire :T ) , SatyR si Eufrosin (au in comun nebunia dusa la extrem, dar fiecare a dezvoltat-o in felul sau), Daimon si Catalanul (Curva Viola Sud)......J'adore si Matrashita (singurii oameni care ma cinstesc din proprie initiativa si mai si sustin ca o fac cu placere), Nicholas si MiG29 (CT), y0ung_hova si ayrton (Rapid si Dinamo) .....deja m-am plictisit ca sunteti multi.....si toti cei din postu postu asta . De fapt...la multi ani la toata lumea de pe forum si de oriunde.
Gata. Sarbatori fericite...si sa dati o bere si 2 mici fiecare ca v-am amintit !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
unu la mana : tot ce va doritzi voi s-avetzi parte. sa dea domnul sa n-ajungetzi ca moshu
ca v-atzi nenorocit. multa bucurie.
doi la mana : sarut mana trandafirash salbatec ce-mi esti. aud ca te plictisesti pe-acolo pe unde esti. n-ai gasit nici un miel?

doi la mana : sarut mana trandafirash salbatec ce-mi esti. aud ca te plictisesti pe-acolo pe unde esti. n-ai gasit nici un miel?
-
SOD - Mesaje: 6035
M-am plictisit in saptamana # 1. Fara alcoale si tigarete. Depresie totala. A doua saptamana insa e alta poveste, c-au fost de toate pentru toti
Paste fericit, din nou. De data asta cu dedicatie speciala pentru vecinul lui Rolf.
pese: la ora actuala ma aflu in Bucuresti.

Paste fericit, din nou. De data asta cu dedicatie speciala pentru vecinul lui Rolf.
pese: la ora actuala ma aflu in Bucuresti.

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Cam tarziu, dar astazi nu am avut ocazia sa intru pe forum pan' la ora aceasta :yD deci, Pashete Fericit si Hristos a Inviat! 

-
Catalánul - Mesaje: 625
Sa aveţi parte de tot ce vreţi cu ocazia de Moş Nicolae.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multzi ani tuturor forumishtilor, celor ce ii cheama Nicolaie, Nicoleta Nicola.....Nicushor....etc,
shi fratelui mei, pe care il cheama Nicolaie.
Sa fitzi iubitzi shi sa avetzi parte de tot ce va doreshte inimioara.
Forumishtilor, sa ne vedem shi la anu, la fel de sanatoshi shi veseli.
shi pentru puiu meu
pup fetitza de 1000 de ori, la multzi ani pui
shi fratelui mei, pe care il cheama Nicolaie.
Sa fitzi iubitzi shi sa avetzi parte de tot ce va doreshte inimioara.
Forumishtilor, sa ne vedem shi la anu, la fel de sanatoshi shi veseli.
shi pentru puiu meu

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Vin si eu cu o rugaminte, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, un prieten impreuna cu colegii de munca, au hotarat sa faca un gest frumos si sa adune niste banuti pentru a face niste cadouri unei case de copii/orfelinat din Bucuresti... peoblema e alta, nu cunoastem nici o casa de copii, adica cunoastem una, Gavroche, dar la aia se duc foarte multe fundatii in fiecare an si asa ca au zis sa incerce la alta, unde lumea nu se prea ingramadeste sa duca jucarii si dulciuri, asa ca daca stie cineva o casa de copii in Bucuresti sa-mi dea un pm sau sa-mi spuna aici, poate mai sunt si altii interesati!
Va multumesc,
Va multumesc,
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
arthemis, merluc, ia legatura cu neatza . da-i un pm
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deoarece s-au cam aglomerat trebile si nu stiu daca mai dau pe aici anul asta, profit de un minut de liniste pentru a ura tuturor forumistilor logati sau nelogati, banati sau nebanati, avertizati sau neavertizati, mozilor si adminilor, vizitatorilor, trecatorilor pasivi, viitorilor forumisti precum si familiilor acestora, dar si familiilor rudelor de gradul intai ale acestora si nu in ultimul rand amantelor/amantilor lor, mici si mari deopotriva Sarbatori Fericite, sanatate si numai bucurii!
am uitat pe cineva
?
am uitat pe cineva

............................
- sin ella
da, pe kante miru, iel ie unic, nu intra la nici o categorie mentionata de matale
merluc, asemeni si tie iubi

merluc, asemeni si tie iubi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:da, pe kante miru, iel ie unic, nu intra la nici o categorie ...
aaa, sigur, mersi de (atat de necesara) specificare, cum sa nu? alfel, multzam si io de urari celor care m-au inclus (fireste, bai misteic) prin listele lor, ceea ce le doresc si io lor (adica voo, cacu voi vorbesc io aci!): toate bune, pipal! multa veselie si pace in suflet, mere?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
La multi ani cu viata indelungata urez si io!
Numa` bine dusmanilor, care din surse sigure imi ureza la fel!
Bafta, sanatate, implinire la toata lumea!
Urare sa aveti, un an nou si fericit!
Sa fie intr-un moment bun, norocul sa va insoteasca in pretundinea hoinaririlor!
Sa aveti parte doar de succese impartiale!
Toate cele bune!
O viata minunata!
Dorinte acoperite cu intamplari indeplinatoare!
Numa` bine!
Sa auzim de bine!
Sa fie-va bine sa fie-ne bine!
Cu toata dragostea!
Numa` bine dusmanilor, care din surse sigure imi ureza la fel!
Bafta, sanatate, implinire la toata lumea!
Urare sa aveti, un an nou si fericit!
Sa fie intr-un moment bun, norocul sa va insoteasca in pretundinea hoinaririlor!
Sa aveti parte doar de succese impartiale!
Toate cele bune!
O viata minunata!
Dorinte acoperite cu intamplari indeplinatoare!
Numa` bine!
Sa auzim de bine!
Sa fie-va bine sa fie-ne bine!
Cu toata dragostea!
- alfa
- Junior Member
Vai iubi, doar nu crezi cora mas tocmai iel nefe licitat
?!? la momentul respectiv felicitarile speciale erau in tolba postasului electronic care se pare ca a sunat degeaba de doo ori la usa gmail-ului dansului
.
Aaaa, si Sarbatori Fericite si tie iubi, sa curga techila si sa ne vedem cu bine
. O sa-ti lipsesc
?
edit: no c-am incurcat michidusii

Aaaa, si Sarbatori Fericite si tie iubi, sa curga techila si sa ne vedem cu bine

edit: no c-am incurcat michidusii

............................
- sin ella
sin ella scrie:Vai iubi, doar nu crezi cora mas tocmai iel nefe licitat...
iel nu ramane niciodata nefe nica, da? in rest - bine (si, doo punte, lista - techile, centri bucurosh, aleaalea, ce jtie fiecare cai trebe) la tuata lumea, aghein
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma