la mine in casa iar se fumeaza.....cele 2 pupeze mandre stau shi fumeaza in balcon shi io stau cu geamu deschis la camera...nu e tot aia ca shi cand ar fuma in camera??da imi e prea lene sa ma ridic sa inchid geamu.....
in alta ordine de idei...am stat in picoare in 3 zile18 ore!!!!

stau in picioare prima ora...dupa,ma smecheresc shi ma ashez pe cosh...vad cum sta treaba shi sta bine...imi iau pauza de 20 de minute cu o mica prelungire de 10 minute....ca nu potzi sa mananci shi sa te pishi toate astea in 20 de minute...mie pana acum nu mi'a reushit....ies din cancerul din spate printre fluieraturi evident....shi intru in magazin.....ma duc la colega ii spun "hai cole fugi in pauza" pleaca fata bun bazata ca io o sa fac treaba...ma agatza nishte chestii care se baga singure in seama....ii ignor in mare parte dar le fac putzin reclama la cico rico shi fraierii il shi cumpara...in 20 de minute in stilul acesta deja vandusem 5 sticle...

ma rog...mai trece fata de la ifantis pe la mine....mai savurez un carnacior cabanos....ca dupa masa ashea...k feliutzele alea mici subtzirele nu ajungeau nici pe o masea ashea ca pentru o nehalita ca mine

ma rog io tocmai incepeam sa beau paharele cu cico de pe stand....cand tipul era in spatele meu...foarte tare....shi intr'un final strangem shandramaua o bagam in sacul de plastic din doatre dar care acum nu mai era bun de nimic,ne bagam nishte sticle de cico rico in ghiozdan shi mergem sa ne schimbam....ne schimbam noi,in vestiar domnea acelashi miros de putred amestecat cu obishnuitul miros de picioare shi hai la shefa de tura sa ne semneze procesele verbale....tananam...inca o data reusheshte sa ne umple de nervi.....imi venea sa ii fac guler hartiile alea....citez:"ca ce mi le lasatzi mie pe toate astea?ca ce asta inseamna ca io trebuie sa stau sa am grija de standul vostru shi de sticlele voastre?da ce sunt io aici??"io i'am tot bagat procesele alea sub nas...sta ce sta shi le semneaza proasta....shi hai sa plecam...plecam noi,evident trebuia sa trecem pe la control...trecem ne controleaza,se uita la sticlele de cico rico lung dar ne lasa sa plecam....trecem pe la fetele cu promotzia de la bunica....ii aleg io o caserola lu mami meu ca shtiu ca astea ii plac...shi mai iau shi un ciorapel de ala de craciun de la fetele cu promotzia de la snickers shi am plecat acasa...de fapt nu chiar acasa...dar ashea ca un mare peseu pentru mine:bah tuto...de acum ianinte cand eshti rupta de spate...fa'tzi dracului un bine shi nu mai cara 3 kile in spate plus alte mari tampenii...ca ai vazut ca azi de dimineatza nu mai erai in satre sa te dai jos din pat....
in incheiere......am dorit doar sa arat cat de marfa e sa ai 15 ani sa lucrezi pe diferite promotzii pentru...nishte bani amaratzi...shi cum e sa itzi faci nervi...nu e deloc bine dar asta e....cand nu ai de unde itzi mai faci shi singur....
cico rico cu pulpa rulzzzzz!!!!!!