Comentarii la bancuri
bre, atunci hai sa punem pe fc tuate bancurile pe care le gasim pe net sau le auzim intr-o zi numa ca sunt de...actualitate. io zic sa le mai selectam si noi sau daca nu, faceti un alt tred de genu "bancu bancurilor" sau similar sa nu intru aiurea in troleibuz sa citesc tuate cacaturile pe bancu zilii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
imi place cum gandesti si-mi place ca ai si initiativa 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Sica_wine scrie:propun banc-ul lui older de pe bancul zilei sa fie trecut la categoria de bancuri proaste.
sustin aceasta interventie... eram intr-adevar obosita

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
pai am avut mai multe bancuri in program, alea 2 erau putin mai haioase si le-am pus la bacul zilei dar vad ce le-ai mutat la un thread care se potriveste mai bine cu ele , celelalte le-am pus la "bancuri" ca erau mai putin haioase
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
sica, tata, nu te deranja sa ne impartasesti chiar tuate bancurile pe care le ai in program. fa o selectie mai atenta, vezi poate gasesti threaduri pe care se potrivesc mai bine si - in jeneral - nu mai posta chiar orice ti se pare tie amuzant, da? 

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
sica, treaba mea nu ie sa mut bancurile dintr-o parte in alta, in functie de cum mi se pare mie. io te-am rugat ceva si - indirect - pe ceilalti postatori:
fiti mai selectivi. nu postati bancuri doar de dragu de a mai face un post, ci pt a distra si pe cititori...
rasfoiti cele mai active threaduri pt a vedea daca nu cunva bancul vostru a mai fost postat
si incercati, pe cit posibil, sa nu dati pur si sinplu un copipeist
fiti mai selectivi. nu postati bancuri doar de dragu de a mai face un post, ci pt a distra si pe cititori...
rasfoiti cele mai active threaduri pt a vedea daca nu cunva bancul vostru a mai fost postat
si incercati, pe cit posibil, sa nu dati pur si sinplu un copipeist
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
toate bancurile pe care le-am postat au fost bancuri care mi s-au parut fie mai mult sau mai putin haioase, majoritatea de acum o sa le pun pe thread-ul bancuri iar daca este unu care mi se pare chiar hilar o sa il pun la bancul zilei
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Felicitari tuturor celor care posteaza bancuri,daca rasu ingrasha cred ca am pus vreo 5 kg in 10 minute
tot asha oameni buni.

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
nu-i deloc nasol bancul. e chiar foarte bun si e unul dintre putinele la care am ras in hohote (ok, dupa ce l-am inteles
). deci eu zic ca poate sa ramana aici, dar in cele din urma seful decide.

............................
- sin ella
Sica,fugutza la un curs de estetica bre
si mie mi-a placut bancu,da cum simtzu umorului difera de la om la om 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member