sin pateca scrie:M-ai amarat. Nu stiu ce te-a apucat.
bre, te oftichezi degeaba..
intamplator cunosc pe cineva care lucreaza intr'un azil prin UK shi situatzia nu e nici pe departe atata de melodramatica ca cea prezentata de dumneata..conditziile de viatza de acolo pentru batrani sunt net mai bune decat cele oferite romanului de conditie medie de catre statul roman..acolo batranii sunt ingrijitzi de persoane specializate, cu mult bun simtz shi intru'totul devotate meseriei pe care o practica..batranii de acolo se simt bine, se distreaza intre ei iar la sfarshit de saptamana precum nishte scholari purced spre casa copiilor pentru un pranz in familie shi pentru nitzica distractie cu nepotzii...
insa la noi acas, una la mana ca azilele de batrani sunt mizere (dar tu stimabila sim pateca vorbeai de omii din strainatatzuri) shi doi la mana ca e considerata o rushine sa'i oferi parintelui tau ajutorul specializat de care are nevoie sacrificand pentru asta confortul personal, al consortului shi evident al copilului care sta in casa cu ma'sa mare pana la patruj de ani, n'are voe sa asculte muzica mai tare de doi decibieli ca face spume la gura mumia din camera alaturata, nu poate sa vina cu gagica acasa penca ma'sa mare patruleaza prin sufragerie etc.. (asha cum am vazut ca se intampla prin multe case)..asha ca te rog eo, nu te intrista ca n'ai de ce..nu inseamna ca'tzi abandonezi parintzii sau ca'i iubeshti mai putzin daca ii internezi la sanatoriu in momentul in care devin dependetzi de o tertza persoana pentru a duce la indeplinire actul defecatziei iar daca parintzii tai te iubesc cu adevarat nu'tzi vor cere sa'tzi sacrifici existentza (a ta shi a familiei pe care tzi'ai intemeiat'o) pentru binele lor..
aaa shi apropo datoria pe care o ai fatza de parintzii tai este sa te comportzi exemplar fatza de copiii tai asta inseamna reciprocitate cand vine vorba de familie..
ia zi h0va da cand mama ta iti schimba chilotii plini de cacat cand aveai 2 ani cum era? de ce nu te-a lasat sa te descurci singur? de ce nu te-a trimis la cresa? daca atata respect ai pentru parinti tai atunci de ce te bagi la discutii patriotice?
baiete vezi'tz de treaba..din respect pentru parintzii mei am sa schimb shi eo chilotzii murdari ai copiilor mei, nu pe ai lor..shi da, am fost la cresha..cat despre discutzii patriotice mai bine ma abtzin.
lateredit:
sensei memetu scrie:tinere: zi-le tu ca un om mare care esti. ia zi cum ie la francia si daca tze dor sa te uit la hbo in halelele obor.
nu le zic bre, lasa'i sa afle singurei