)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
e mie asha mi se parea tzake,plus ca a inceput sa ma enerveze si pe mine
Sica,lasa prostiile si treci si creaza nishte haos pe patriotim

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
zi-le tu ca vin ca-n moldova nicaieri
si daca tot ajungi p-acolo zi si de palinca tzuica Rarau Ceahlau razeshe frumoase cu naframioare,pelicanii din delta,vezi si tu
daca n-ai inspiratzie mai baga o stacana de vin si vine sigur
da aparent pe azi a plecat lumea spre locuri de odihna sau distractzie
si daca tot ajungi p-acolo zi si de palinca tzuica Rarau Ceahlau razeshe frumoase cu naframioare,pelicanii din delta,vezi si tu
daca n-ai inspiratzie mai baga o stacana de vin si vine sigur
da aparent pe azi a plecat lumea spre locuri de odihna sau distractzieGigi Becali e idolul unei generatii
-

am scris az la munca, printre picaturi, doo pajini de word cu times de noo. mi-am descarcatu sufletu. o sa lipesc pajinile maine dimineata in jurnal.
ie o scurta prezentare a evenimentelor ce mi-au marcat si continua sa-mi marcheze viata.
ie o scurta prezentare a evenimentelor ce mi-au marcat si continua sa-mi marcheze viata.
- tzache
am scris az la munca, printre picaturi, doo pajini de word cu times de noo. mi-am descarcatu sufletu. o sa lipesc pajinile maine dimineata in jurnal.
- tzache
- tzache
tare mult imi place cearta intre siny si kanty, dar ar mai trebui putine intepaturi cum a fost pe la inceput
perfect de acord, sica, cu treaba cu intepaturile, dar vezi tu, de cand ii scartaie bala maua s-au rarit intzepaturile in mod direct sau indirect proportional, nu pot sa-mi dau seama exact

............................
- sin ella
Cum sa fii ma neutru?itzi alegi un favorit si tii pumnii stranshi sa fie cela mai smecher,care-o fi el
de exemplu io pun totzi banii de pensie pe emir,si ma rog inainte
de nani sa-i dea doamne doamne fortza intelectuala sa se descurce cu reaua de sin ella.
Eyule cand vad si io un avertisment pt sinella cu offtopic pe patriotism?
Cadou pt mine de Craciun,nici nu mai vreau nimik de la moshu daca se intampla treaba ceasta,imi ajunge pt liniste psihica pana pe la vreo 30 de ani
Buna seara nocturna,sarbatori fericite si sa-ti aduca moshu ce-ti doreshti matale.
de exemplu io pun totzi banii de pensie pe emir,si ma rog inainte
de nani sa-i dea doamne doamne fortza intelectuala sa se descurce cu reaua de sin ella.
Cadou pt mine de Craciun,nici nu mai vreau nimik de la moshu daca se intampla treaba ceasta,imi ajunge pt liniste psihica pana pe la vreo 30 de ani
Buna seara nocturna,sarbatori fericite si sa-ti aduca moshu ce-ti doreshti matale.
-

nu ca e corect,am urat tuturor mai devreme sarbatori fericite pe forumul curent care este,fiindca e posibil de sapt viitoare sa fiu privat de inet din motive de plecari in locuri inzapezite
sau poate nu...cubule,nocturna are intotdeauna dreptate cand mi se adreseaza,te rog sa nu deschidem un subiect deja dezbatut.Gigi Becali e idolul unei generatii
-

deci da fac datoria patriotica
Bun venit celui mai nou membru, wollverrin
ii ashteptam shi pe ceilaltz icsmeni...nu sunt cu dumneata...ei pe unde vagabonzex in loc sa se-nregistreze pe fece
Bun venit celui mai nou membru, wollverrin
ii ashteptam shi pe ceilaltz icsmeni...nu sunt cu dumneata...ei pe unde vagabonzex in loc sa se-nregistreze pe fece
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member
cand vei vedea tu avertisment dat de mine pe caterinci pt offtopic, in afara de tredu cu "aberatia zilei", atunci ii voi da si sinellei
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
oamini voi nu intelegetzi,deci sa fac o harta.
1.Nocturna are intotdeauna dreptate.
2.Intr-adevar o ador pe nocturna,dar daca ea zice ca nu o ador se aplica 1.
3.Adoratzia mea nu se manifesta in mod ofensiv sau violent,doar daca nu e la cerere si atunci se aplica 1.
4.Am nevoie de mancare,apa si somn cu exceptiile 3,2,1.
4.Din partea mea Migu poa sa astepte si la coada la pasapoarte,ca la mine oricum se aplica 3,2,1.
Prioritatea legilor e 4,3,2,1 in sens crescator.
Si cu asta cred ca am lamurit problema.(cel putzin sper).
1.Nocturna are intotdeauna dreptate.
2.Intr-adevar o ador pe nocturna,dar daca ea zice ca nu o ador se aplica 1.
3.Adoratzia mea nu se manifesta in mod ofensiv sau violent,doar daca nu e la cerere si atunci se aplica 1.
4.Am nevoie de mancare,apa si somn cu exceptiile 3,2,1.
4.Din partea mea Migu poa sa astepte si la coada la pasapoarte,ca la mine oricum se aplica 3,2,1.
Prioritatea legilor e 4,3,2,1 in sens crescator.
Si cu asta cred ca am lamurit problema.(cel putzin sper).
-

MiG29 scrie:de ce nu te joci cu Diana?~p
fiindca nici matale nu vrei sa te-apuci de cursurile alea de umor intensiv la fefe.
blusica, mergi pe punctul unu, ca ie ala cashtigator. restu' nici nu mai conteaza.

-

nocturna - Mesaje: 8725
deci credeam ca articolu hotarat la mig e u,adica migu... ma scuzati domnul mig29,de un sa stiu io gramatica?
-