Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
viata_moarta fii si tu mai optimista cu viata asta nu privi numai partea goala a paharului priveste si partea plina si vei vedea ca inca mai ai pt ce trai.
p.s. te rog eu nu te sinucide din cauza acestei lumi crude
p.s. te rog eu nu te sinucide din cauza acestei lumi crude

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
nu privi numai partea goala a paharului priveste si partea plina
eventual cu un rizling de jidvei pentru incalzirea celor 7 centri si alimentarea optimismului

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nope, nu e tot, ba dimpotriva! si o parte din poveste e inspirata din jurnalele "publice", in special cele de pe fanclub 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Darki pe la orele doojdoo scrie:Cum sa-ti vinzi sufletul in 3 etape continua dupa aceasta scurta pauza publicitara
mie mi se pare de-a dreptul luuuuuunga

............................
- sin ella
sin ella scrie:mie mi se pare de-a dreptul luuuuuungamai vine azi pastila sau mai bine merg la nani?
sper ca ma vei scuza ca te-am dezamagit ieri, dar nu s-a putut. azi. sigur. mai pe seara.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
[quote="Tzake"]Ca alt fapt divers, ş]
Tzake, fa-i in plt mustatza si un ochi de sticla iar pe ochiul ramas pune-i bandaj de pirati
. si-apoi sa vezi cum o sa-ti duca acasa personal si din proprie initiativa brad din ala scump. Ca bonus poate o sa-l si impodobeasca. Daca ies convingatoare pozele poate te alegi si cu un beemve. Io asa as face
. si nu uita ca putea sa fie si mai rau. daca-si facea poze nud
?
Darki, poi de data asta te scuz, dar sa nu se mai intample, da?
Tzake, fa-i in plt mustatza si un ochi de sticla iar pe ochiul ramas pune-i bandaj de pirati

Darki, poi de data asta te scuz, dar sa nu se mai intample, da?

- sin ella
pacha, de fiecare data cand iti citesc jurnalul imi vine pofta de mers prin imprejurimile Clujului, pt ca e asa de frumos! stii ce m-am gandit? stiu un loc, o cabana la Maguri-Racatau, care ti-ar placea mult de tot. Si copiilor la fel, mai ales vara, pt ca sunt hamace, apa, leagane...
dar nici iarna nu e de lepadat, mai les camera cu semineu,construita direct pe stanca (un perete e peretele muntelui). Te rog eu mult, cand ai un pic de vreme, delecteaza-ti sufletul cu un drum de Racatau. O sa-ti placa si oamenii, au muntele in suflet si in ochi 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
o testoasa- "Si copiilor la fel, mai ales vara, pt ca sunt hamace, apa, leagane... "
Sunt sigur,mai ales lui ala mic care cred ca si astazi se mai leagana in pat(mai nou doarme cu usa inchisa si nu-l mai vad).
-"dar nici iarna nu e de lepadat"
Stiu,dar am avut niste experiente neplacute(deosebit) cu masina (tractiune pe spate) si de atunci am retineri.
-"O sa-ti placa si oamenii, au muntele in suflet si in ochi "
Te rog sa ma crezi ca ai mei se uita la portmoneul meu.
Sunt sigur,mai ales lui ala mic care cred ca si astazi se mai leagana in pat(mai nou doarme cu usa inchisa si nu-l mai vad).
-"dar nici iarna nu e de lepadat"
Stiu,dar am avut niste experiente neplacute(deosebit) cu masina (tractiune pe spate) si de atunci am retineri.
-"O sa-ti placa si oamenii, au muntele in suflet si in ochi "
Te rog sa ma crezi ca ai mei se uita la portmoneul meu.
- pacha
narcosis scrie: Canti atunci cand esti trist, canti cand iubesti, canti cand ai crize de isterie ,canti cand faci dragoste,
hhhhhmmmm

eventual inainte, ceva de genul "Girl, you'll be a woman soon" si dupa: "Oda Bucuriei". ar fi o propunere
PS: doamne fereste sa trebuiasca sa canti "fading like a flower"

ce ma enerveaza ca nu mai este michi ala confuz

edit ca mi-am adus aminte de hei mista postme he n

- sin ella
Acum la sfarsit de an, multi dintre voi scriu ca si cum nu ar mai fi o zi si maine, sunteti plini cu sentimente de dragoste sau durere.....dar ce vreau sa spun este ca aceste sentimente sunt mai puternice ca alta data.
Cred ca mi-a intrat ceva in ochi, ma duc pana nu ud toata tastatura...
Cred ca mi-a intrat ceva in ochi, ma duc pana nu ud toata tastatura...
- mikutzul
- Junior Member
sincer...e marpha sa ai emotii puternice in perioada asta a anului...dar macar sa fie intr-o singura directie...nu si iubire si ura in acelasi timp...
oricum...jurnalul lui narcosis m-a impresionat cel mai mult in perioada asta a anului... are ceva cunoscut mie in scrierile ei...
btw...cine vrea sa citeasca vreo 1000-2000 de versuri scrise deampulea, din lipsa de ocupatie si/sau de viata?...abonati-va de pe acum la cea mai inedita aparitie literara a ultimilor ani...cand o sa fie gata, o sa fie atasata pe aici pe undeva...pana atunci...veti primi doar cateva mostre, la epopeea unui calugar...ce jalnic sunt!!!
oricum...jurnalul lui narcosis m-a impresionat cel mai mult in perioada asta a anului... are ceva cunoscut mie in scrierile ei...
btw...cine vrea sa citeasca vreo 1000-2000 de versuri scrise deampulea, din lipsa de ocupatie si/sau de viata?...abonati-va de pe acum la cea mai inedita aparitie literara a ultimilor ani...cand o sa fie gata, o sa fie atasata pe aici pe undeva...pana atunci...veti primi doar cateva mostre, la epopeea unui calugar...ce jalnic sunt!!!
-
rebelmonk - Junior Member
Weet-weet, dureros de realista ultima intrare din jurnal, eu propun sa cumperi un bax de lumanari(daca exista asa ceva....adica bax....), un dvd care-ti transforma tv-ul intr-un semineu digital(exista asa ceva?
), o sticluta de licoare frantuzeasca si cuibarestete in bratele celui iubit. Sarbatori fericite! 

- mikutzul
- Junior Member
Am aruncat o privire pe jurnalu' lu' Raja. Mi-e cam somn, asa ca n-am citit integral decat prima intrare, dar oricum, e impresionant. Se vede ca omul sufera, si ca suferintele lui sunt destul de reale. Sau daca nu sunt, e al dracu' de talentat.
Cat despre drama pe care o traiesc unii din emigrantii romani in canda, io inca ma mai chinui sa deslusesc ce se intampla de fapt, dar asta oricum, merita o dezbatere mai larga. Si despre asta mi-e lene sa zic mai multe acum.
In tot cazul, succes Raja in lupta de-o duci cu demonii tai.
Cat despre drama pe care o traiesc unii din emigrantii romani in canda, io inca ma mai chinui sa deslusesc ce se intampla de fapt, dar asta oricum, merita o dezbatere mai larga. Si despre asta mi-e lene sa zic mai multe acum.
In tot cazul, succes Raja in lupta de-o duci cu demonii tai.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale