La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
multi multi ani pentru andrei & andrele
cine da de baut ?
cine da de baut ?

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
la multz ani lu totz andreii shi andreele shi nu in ultimu rand, la multz ani lu tovarashu andrei ca a fost ziua lui shi ieri shi ie shi azi...insanatoshire grabnica:)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
La multi ani!!! toturor care poarta numele Sf. Ap. Andrei ,tot ce isi doresc sa li se implineasca toate dorintele
la multi ani si mie
la multi ani si mie

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua de nume astazi !
kiss-kiss
kiss-kiss

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Numai bine si pupici de multzi ani fericitzi si frumosi pt Andreeeei si Andreeeeee 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
la multzi ani la totzi andreii shi andrelele, pardon, andreele, ashtept PM ca sa va dau numaru de tel ca sa vedem cum facem sa datzi de baut 

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
LA MULTI ANI, romanashi si romancutze 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
la mulţi ani lu adonys.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
|||\\\A///|||
<<<>>>$<<<>>>
iar traducerea ar fi :
La multi ani, Adonis !!!
Sa cresti mare, sanatos si la punga gros !
<<<>>>$<<<>>>
iar traducerea ar fi :
La multi ani, Adonis !!!
Sa cresti mare, sanatos si la punga gros !

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma