)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
mai suflu, kant emire. abia acu am ajuns si io pe aici.
abbadon ala are legatura cu e. sabato, parerea mea.
abbadon ala are legatura cu e. sabato, parerea mea.
-

Daimon - Mesaje: 5074
cr3tz scrie:era sa il scapati pe astase pare k a inceput sezonul " _ " la nick
Cel mai nou membru este Emin3m_Girl. Bine ai venit!
Buey cretzule,ai dreptate.Sezonul se deschide pe 1 ianuarie si se inchide pe 31 decembrie.Mai e putin si se termina sezonu asta...Poate de la 1 ianuarie o sa fie la moda ^....mai stii?!?!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-

Sydney - Junior Member
ella.sin ella
Stiam io ca e agent MI6 sub cuvertura
Deci atentzie bucureshtenilor,luni trec prin urbea voastra,daca are loc vreun cutremur,vreo alunecare de teren,iese Dambovitza la plimbare sau curge in sens invers,sa nu va miratzi,ma iubeshte dezastru mai mult decat mama
Duminica placuta si odihna oamenilor muncii(clasa muncitoare e cu C.R.,nu e voie ).
Stiam io ca e agent MI6 sub cuvertura
Deci atentzie bucureshtenilor,luni trec prin urbea voastra,daca are loc vreun cutremur,vreo alunecare de teren,iese Dambovitza la plimbare sau curge in sens invers,sa nu va miratzi,ma iubeshte dezastru mai mult decat mama
Duminica placuta si odihna oamenilor muncii(clasa muncitoare e cu C.R.,nu e voie ).
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
deci, ceva nu ie in regulă: nenea ăla cu papiţoaiele ori m-a surprins că ii fac poză la tir şi s-a simţit prost, ori a pierdut custodia lu ăla micu, ori are cont pe fanclub.
cert este că papiţoaiele au dispărut
cert este că papiţoaiele au dispărut

- Fişiere ataşate
-
- Imag003.jpg (31.15 KiB) Vizualizat de 959 ori
- tzache
nu. incă mă mai chinui să scriu. al naibii spyware n-a dispărut. se pare, insă, că ad-ware funcţionează. e singurul care detectează şi şterge. s-a dovedit că este o soluţie de moment, pentru că buba e undeva unde incă nu am localizat-o. deci sterg ce-mi găseşte şi anume tracking cookie, apoi se regenerează cumva, nu ştiu. ca să fiu sigur aş formata c,d,e, insă... am mai zis. ar fi neplăcut.
- tzache
tanjala (or tanjaua) binemersi, multumita de sitoatzie; alfel ia:
hepi, sineao?
iedit, ca doar nu durmim:
Bun venit celui mai nou membru, bila_ro
hepi, sineao?
iedit, ca doar nu durmim:
Bun venit celui mai nou membru, Fabsdfgsdfg
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cr3tz scrie:sin patico de curand am vazut c ai zis mai in spate pe aici,scuze k ti-am pocit nick-ul
nu-i nimic mah, ca io nu-s suparacista. Pociti-l cum vreti voi, numa sa se-nteleaga cine e vizat
. oricum am impresia ca al meu e cel mai pocibil si, drept urmare, pocit, iar daca v-as ruga sa nu-l mai pociti, numai de-ai dracu' ce sunteti l-ati poci. este? kant emir scrie:hepi, sineao?
Si apropo, ca tot mi-ai adus aminte: kant emir, te rog frumos sa nu-mi mai pocesti nick-ul! De cand ne tragem de ciucurasii de la tanga?

............................
- sin ella
De cand ne tragem de ciucurasii de la tanga?
de cind i-ati epuizat pe aia de la halat
sinelo, consoleaza-te, io am renuntat sa mai numar variantele in care mi s-au adresat userii de-a lungu tinpului
~pGOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
sin ella scrie:...iar in ultima vreme nici glumele nu le prea intelegem ...
apoi cenuntrebi, fata moshului? catzezplic imediat!
(edit) si noutatz:
Bun venit celui mai nou membru, 2fast_4u
(cicai iute, prea iute, cel mai iute chear! cu andarlain, 'fcors)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Tzake, eu pot sa ma laud deja cu a treia cafea
si cu niste energizante care cica alimenteaza corpul si spiritul cu putere noua, cresc vitalitatea, capacitatea de munca si puterea de concentrare. pana acum am constatat la nivelul corpului niste palpitatii si o intoarcere de stomac, iar la nivelul spiritului oaresce ameteala, dar asta s-ar putea sa se traga de la sangria de productie proprie consumata aseara.
si cu niste energizante care cica alimenteaza corpul si spiritul cu putere noua, cresc vitalitatea, capacitatea de munca si puterea de concentrare. pana acum am constatat la nivelul corpului niste palpitatii si o intoarcere de stomac, iar la nivelul spiritului oaresce ameteala, dar asta s-ar putea sa se traga de la sangria de productie proprie consumata aseara.............................
- sin ella