comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
cum ne conpletam noi iubito, atat la pat cat si la idei 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Tzake scrie:ma doare la bascheti
Ia-ti bre unii cu fo' doo numere mai mari,sa nu mai ai probleme
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Titina...shut up ... te simti in aceasi oala cu ea ?
banuiesc ca aveti aceleasi gusturi
stiu sa si laud...cand e cazu ... citeste pe paginile anterioare la darkshines sau la tzestoasa si o sa vezi 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
te simti in aceasi oala cu ea ?
nu, dar probabil ca nu s-a putut gandi la alta replica pentru a se baga aiurea in seama. multumesc dia pentru complimetul (indirect) pe care mi l-ai facut

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
who cares scrie:io opserv ca pt unii strugurii is foarte acrii... cum mai zicea cineva paici..
te-a bagat cineva in seama?mai bine mai baga vreo 10 poze, din alea neclare daca se poate, ca puate ti-ai schimnbat lucu si tre sa mai afle vreo 15-20 de persuane lucru asta...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Deci m-am uitat la poze si imi stricaratzi o zi altfel minunata,nici vinu ramas nu mai ii asha bun,ma ce dea oamini frumoshi p-acilea.Baixinho,io zic ca nu de test de IQ e nevoie la intrare pe fc,ci de test de uratzenie sa nu mai posteze monstrii ca mine
Ma ofer io sa dezvolt softul,cu ajutor la partea estetica din partea lu Tzake(daca e de acord).Daca voi pune vreodata o poza p-acilea,recomand femeilor gravide sau celor cu oarece activitate(munca,shcoala,respirat,mancat) sa nu priveasca,Meduza e minciuna.
Cu multumiri pentru alimentarea complexelor,frumoshilor.
............................................................. Frankenstein out.

Ma ofer io sa dezvolt softul,cu ajutor la partea estetica din partea lu Tzake(daca e de acord).Daca voi pune vreodata o poza p-acilea,recomand femeilor gravide sau celor cu oarece activitate(munca,shcoala,respirat,mancat) sa nu priveasca,Meduza e minciuna.
Cu multumiri pentru alimentarea complexelor,frumoshilor.
............................................................. Frankenstein out.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
darkshines scrie:nu, dar probabil ca nu s-a putut gandi la alta replica pentru a se baga aiurea in seama. multumesc dia pentru complimetul (indirect) pe care mi l-ai facut
Cu placere! Complimentul a fost direct cand ai postat poze cu tine ... din cate imi aduc eu aminte !

cr3tz ... tu traiesti din amintiri ? Nanuka a pus poze acu 4 zile or something

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
nu am mai văzut de mult timp o ţaţă (un sfarc, măcar), un crac, o fofoloancă. plm, am zile cand regret că threadu vechi a fost şters, dar trăiesc cu speranţa că ăla nou va vi cel puţin la fel de bun ca precedentul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
io mă refeream la forumiste.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
te-a bagat cineva in seama?mai bine mai baga vreo 10 poze, din alea neclare daca se poate, ca puate ti-ai schimnbat lucu si tre sa mai afle vreo 15-20 de persuane lucru asta...
esti complecsat. clar. io nu te-am vazut o data sa zici ceva dragut sau just despre cineva pe subiectul asta.
stiu ca o sa rasp ca de obicei complecsatilor le place sa arunce cu noroi cand n-au nik de spus bun despre EI INSISI.
::::::::::::::::::::::
io nu vreau sa stiu decat daca is comode coditele fetei aleia...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Amaterasu: nu-s comode deloc, nici nu puteam sa-l cuprind cu o mana (exact ca Raduleasca de cand foloseste Pantene
) ma chinuiam sa-l prind in coada.
oricum reactia oamenilor este cea mai tare
apropo te-am vazut in Obsession areti beton si dansezi frumos
shaki: mersi
nanuka: da asa e, e mai frumos parul
titina: nu stiai CA KOala e cea mai stilata, frumoasa,desteapta, intr-un cuvant ca ea e perfecta?

oricum reactia oamenilor este cea mai tare

apropo te-am vazut in Obsession areti beton si dansezi frumos
shaki: mersi

nanuka: da asa e, e mai frumos parul
titina: nu stiai CA KOala e cea mai stilata, frumoasa,desteapta, intr-un cuvant ca ea e perfecta?
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (5 membri si 1 vizitatori)
cr3tz*, MiG29, mint_rubbing, ROXANA, Shaki
ce se inghesuie lumea , daca e vorba de scandal toti sunt atenti
cr3tz*, MiG29, mint_rubbing, ROXANA, Shaki
ce se inghesuie lumea , daca e vorba de scandal toti sunt atenti
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma