Ce solisti preferati?
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce solisti preferati?
As vrea sa spuneti si voi aici ce solisti va plac si sa-i votati pe preferatii vostri in sondaj... Sunt curioasa ce gusturi aveti...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
Ode to Miki
Nu crezi ca e cam greu sa-i alegi? Cam vast domeniu...
Mie de exemplu imi place Miki de la Kpital...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: Ode to Miki
Initial trimis de bhuttu
Nu crezi ca e cam greu sa-i alegi? Cam vast domeniu...
Asta e... Sunt foarte multi solisti... Dar din lista de mai sus sunt curioasa ce va fi pana la urma:p ...
btw: n-aveam cum sa pun toti solistii si toate solistele in lista (de aceea am pus shi ultima optiune)...

=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Sondajul asta e patetic, in primul rand pentru ca artistii nominalizati nu sunt solisti ci paiate!
Daca vrei artisti adevarati uite-te la oricare din cei care au fost la MTV Unplugged sau studiaza mai bine cine merita intr-adevar sa se numeasca artist!
Daca vrei artisti adevarati uite-te la oricare din cei care au fost la MTV Unplugged sau studiaza mai bine cine merita intr-adevar sa se numeasca artist!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
nici mie nu-mi plac costi ionita si altii de genul asta... Dar altora le place, de aia i-am pus in sondaj... Daca ar fi fost numai ce-mi place mie ar fi aratat altfel sondajul...
gusturile nu se discuta...:p
gusturile nu se discuta...:p
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Bai v-am mai zis ca sunt gusturi si gusturi.
In fond si la urma urmei ignorati numele din sondaj si scrieti voi despre altii. Votati "other".
Dati-mi voi lista de restul pana la 20 si o sa o pun in sonfdaj ca sa fie toata lumea multumita.
In fond si la urma urmei ignorati numele din sondaj si scrieti voi despre altii. Votati "other".
Dati-mi voi lista de restul pana la 20 si o sa o pun in sonfdaj ca sa fie toata lumea multumita.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Pisica..vezi ca e vacant un post de vanzatoare de semintze..in Crangashi !...nu de alta dar e chiar langa o taraba de caseta..poate mai invetzi si tu solisti noi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1