Rock-ul este stare de spirit sau refugiu?
Moderator: anjin-san
111 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
tzake, atat piesa cat si melodia apartin unui mare cantaret roman ai anilor 30-40, zavaidoc.
modificata la tecst pe ici pe colo poate ca-i ofera o aura moderna insa nicidecum nu poti afirma ca ai compus-o tu
modificata la tecst pe ici pe colo poate ca-i ofera o aura moderna insa nicidecum nu poti afirma ca ai compus-o tu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
venisi tu sa-mi strici combinatiile. ce-mi mai place sa faci omu sa se simta najpa
insa cred cacarcotasii ceilaltz sh-au dat seama ca nu mi-am asumat versurile, si ca a fost o gluma. ce-m pare bine e ca am plasat un zambet in coltu gurii lor
mai conteaza acuma ce si cum?
mi-a scapat si titina acolo, dar nici de-al dreacu n-o scot ca sta fuarte bine. Da care-i legatura cu flafi ca nu-nteleg. Nu e nicho aluzie mai
Daca te intereseaza melodia Folk Club - Fifi
insa cred cacarcotasii ceilaltz sh-au dat seama ca nu mi-am asumat versurile, si ca a fost o gluma. ce-m pare bine e ca am plasat un zambet in coltu gurii lor

mi-a scapat si titina acolo, dar nici de-al dreacu n-o scot ca sta fuarte bine. Da care-i legatura cu flafi ca nu-nteleg. Nu e nicho aluzie mai
Daca te intereseaza melodia Folk Club - Fifi
- tzache
tzake, o am in orijinal, mersi
btw, a cantat-o si caragiu candva la o paranghelie
leita edit :
tzake fii atent aici
:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=433045&postcount=864
deci ai fro 3 sactamani de cand poti posta pe literaturi

btw, a cantat-o si caragiu candva la o paranghelie
leita edit :
tzake fii atent aici

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=433045&postcount=864
deci ai fro 3 sactamani de cand poti posta pe literaturi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ops
scuze, am facut o maaaaaaaaare greseala e topica.Nu vroiam sa spun ca rockul atrage doar oameni frustrati. vroiam sa spun ca:
oamenii frustrati sunt doar atrasi si nu creati de rock, adica nu sunt la inceput ok, si dupa ce dau de rock devin din cauza asta niste frustrati. (se pare ca nu prea stiu sa ma exprim clar. totdeauna am probleme cand trebuie se comunic in scris ca se intelege altceva)
oamenii frustrati sunt doar atrasi si nu creati de rock, adica nu sunt la inceput ok, si dupa ce dau de rock devin din cauza asta niste frustrati. (se pare ca nu prea stiu sa ma exprim clar. totdeauna am probleme cand trebuie se comunic in scris ca se intelege altceva)
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Sa vezi ce n-ai sa poti sa iei
Cu mana ta de piatra
Sa nu mai vrei
Cu mana ta de piatra
-
cora - Junior Member
cora scrie:scuze, am facut o maaaaaaaaare greseala e topica.Nu vroiam sa spun ca rockul atrage doar oameni frustrati. vroiam sa spun ca:
nu stiam cauza frustrarilor mele de vreo 15 ani incoace. Mersi pentru lamurire, acu' imi pot concedia linistit psihologu.

- tomcat
- Junior Member
cora scrie:oamenii frustrati sunt doar atrasi si nu creati de rock, adica nu sunt la inceput ok, si dupa ce dau de rock devin din cauza asta niste frustrati.
Mi se pare normal! din moment ce ajungi sa asculti versuri despre cum totul sux, despre spiridushi, fantome, taramuri mistice, cum sa-ti omori iubita, etc e clar ca esti un pic frustrat

Adevaratii oameni care sunt sanatoshi psihic asculta pe nenea Salam si se uita cu interes la Familia Vijelie. Numai asha iti poti mentine o sanatate mintala. Sa nu uitam ca cel mai mare randament il ai cand nu faci nimic ceea ce inseamna ca cei cu adevarat "ganditori" sunt..............cei care nu gandesc

(se pare ca nu prea stiu sa ma exprim clar. totdeauna am probleme cand trebuie se comunic in scris ca se intelege altceva)
Schummpy, nu-i problema. Nu-i nevoie sa te exprimi in scris, doar canta-ne si da din buric pe masa. E suficient!

-
Love2Fly - Junior Member
ma da greu mai intelegeti.
eu vroiam sa spun cu totu' si cu totu' altceva. incerc sa explic pentru ultima oara, daca nu reusec ghinion.
spuneam ca e plin de "rockeri" ok, care nu sunt niste frustrati, si faptul ca asculta rock nu ii trimite cu cutitu la vene. da oamenii care sunt niste distrusi(si acuma nu ma refer la "rockeri") de multe ori sunt atrasi de acest gen muzical. si din cauza asta devin "rockeri distrusi".
daca m-am exprimat destul de clar si s-a inteles, bine; daca nu, iara bine.
eu vroiam sa spun cu totu' si cu totu' altceva. incerc sa explic pentru ultima oara, daca nu reusec ghinion.
spuneam ca e plin de "rockeri" ok, care nu sunt niste frustrati, si faptul ca asculta rock nu ii trimite cu cutitu la vene. da oamenii care sunt niste distrusi(si acuma nu ma refer la "rockeri") de multe ori sunt atrasi de acest gen muzical. si din cauza asta devin "rockeri distrusi".
daca m-am exprimat destul de clar si s-a inteles, bine; daca nu, iara bine.
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Cu mana ta de piatra
Sa nu mai vrei
Cu mana ta de piatra
-
cora - Junior Member
Rocu atrage multi distrusi intr-adevar, da si o sumedenie de tarfulite de ambele sexe, care gasesc ca le sta bine in haine de rocheri.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
piskeshu scrie:Rocu atrage multi distrusi intr-adevar, da si o sumedenie de tarfulite de ambele sexe, care gasesc ca le sta bine in haine de rocheri.
KESHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
bah acuma iara generalizezi. io nu cred ca rocku atrage mai multi distrusi decat alte jenuri muzicale. si io mai bine stau de vorba cu un rocar distrus decat cu un hauser (ca sa nu zic manelist)
-
Daimon - Mesaje: 5074
nu prea. ca poti discuta alte chestii. eu ziceam generic. adevarat ca nu exclud varianta sa dau peste un hausar sau manelist mai acatarii.. dar mai greu.
is prejudecatile mele:D toti avem de-astea intr-un domeniu sau altu asa ca...
is prejudecatile mele:D toti avem de-astea intr-un domeniu sau altu asa ca...
-
Daimon - Mesaje: 5074
K_dOg
Registered User
Data Inscrierii: Jan 2004
Varsta: 19
Bre(defapt ejti mai batran si ar trebui sa ma adresez cu nea),te vaz mai batran asa si vreau sa imi dai si mie un sfat..eo sunt un tanar care cauta o scuza sa bea pana se pune in cap.Si vaz ca zic de rock ,asta...daca il adopt poci sa beau linistit..deci aj vrea si eo nijte informatii,ca nu prea ma pricep.Cine e rock asta?Cati ani are?Si de ce e dat spre adoptie?Ca tot nu am eo copil docamdata...si daca il adopt pasta ,poci sa si beau nestingherit...deci doi iepuri dintr-o data!
Registered User
Data Inscrierii: Jan 2004
Varsta: 19
K_dOg scrie:Mie mi se pare ca tinerii adopta rock-ul ca scuza pentru a bea, a sari si a da din cap.
Bre(defapt ejti mai batran si ar trebui sa ma adresez cu nea),te vaz mai batran asa si vreau sa imi dai si mie un sfat..eo sunt un tanar care cauta o scuza sa bea pana se pune in cap.Si vaz ca zic de rock ,asta...daca il adopt poci sa beau linistit..deci aj vrea si eo nijte informatii,ca nu prea ma pricep.Cine e rock asta?Cati ani are?Si de ce e dat spre adoptie?Ca tot nu am eo copil docamdata...si daca il adopt pasta ,poci sa si beau nestingherit...deci doi iepuri dintr-o data!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Ah..am uitat sa precizez...Ma pun in cap,dupa ce,in prealabil,am cazut supt masa!Ie mai bine asa? 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
111 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma