C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
iarna, bre (tu-i ma-sa)! ninge, se rupe canele, crapa petrele/lemnele - aia ie, nui nica de facut, ca duar iarnanui cavara!
si bunadimineatza, si cafeaua - tuate-s la locu lor, deci ie bine!
si bunadimineatza, si cafeaua - tuate-s la locu lor, deci ie bine!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
neatsa. ninge. munci
la Balthazar. Pe care-l stiau deja.
Bre, io cand zic "rustic" nu-nteleg "numa bashtinashi"
rustic ie ala unde stai la mese de lemn si te servesc in d-alea de lut. Or mica elvetie nu mi se paru asa, din poze judecand, ca io n-o vazui la fatza.
ei, esti ? (la munca
)
gaga scrie: unde? unde?
la Balthazar. Pe care-l stiau deja.
Bre, io cand zic "rustic" nu-nteleg "numa bashtinashi"
rustic ie ala unde stai la mese de lemn si te servesc in d-alea de lut. Or mica elvetie nu mi se paru asa, din poze judecand, ca io n-o vazui la fatza. the same scrie:maine mac la unca, jtiu is pruasta.
ei, esti ? (la munca
)sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
ei, esti ?
dap. da ie mai bine ca acasa unde e revolutzie de cand mi-a venit genituarea si concediu meu de odihna s-a transformat in concediu de daramare.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
gaga*, alina
lume noo
(ma rog, veche da' noo)semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
avand in vedere ca acu munca mea presupune sa pierd noptile prin crajme la concerte, am zis sa iau o pauza. asa ca plec la brasov. va urex un corect hai pa.
PS: concertu k-gula a fost beton rau !
PS: concertu k-gula a fost beton rau !
-

neatza - Mesaje: 5820
ser`us bre!
saptamana de fecale avui pan-amu, da` macar amu, pe final, se pare ca se constipa treaba!
deci io-s fuarte curios cia zis shefu lu flufi de crajma aleasa shi daca e-a dat prima de Craciun!
alfel, uid, a nins, da` cainii, vorba lu baixu, s-a rupa asara, in direct pe proteveu!
(mai am fro doojdemii de virgule shi nush unte sa le pun)
saptamana de fecale avui pan-amu, da` macar amu, pe final, se pare ca se constipa treaba!
deci io-s fuarte curios cia zis shefu lu flufi de crajma aleasa shi daca e-a dat prima de Craciun!
alfel, uid, a nins, da` cainii, vorba lu baixu, s-a rupa asara, in direct pe proteveu!
(mai am fro doojdemii de virgule shi nush unte sa le pun)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
looooooooooool naie ce semnatura ai
in fapt ai rezon, io-s curiuasa ce au primit toti cemeistii de sarbatori de la angajatori sau cei care au angajati ce leau dat. io am primit un rucsac da cica e in contul la ziua mea de nastere de acu' 12 luni asa ca probabil prima de craciun o sa primesc de pashti si tot asha. da' macar am consort care ia azi asa ca ie bine. voi?
nebeme: cu clacsonu sai clacsonezi paia de se iau de tine
in fapt ai rezon, io-s curiuasa ce au primit toti cemeistii de sarbatori de la angajatori sau cei care au angajati ce leau dat. io am primit un rucsac da cica e in contul la ziua mea de nastere de acu' 12 luni asa ca probabil prima de craciun o sa primesc de pashti si tot asha. da' macar am consort care ia azi asa ca ie bine. voi?
nebeme: cu clacsonu sai clacsonezi paia de se iau de tine

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, deci nush cum o fost acolo da' probabil o fo bine de nu s-a lasat cu repercursiuni amare gen taiet acces net
oricum stia localu dinainte si banui ca d-aia a zis ok.
bre, vazui aseara Chocolat... yum-yum
ps - de primit de la sef/firma, de sarbatori, primim asa: 1 petrecere la biuro, mancarica, racoritoare, barfe, etc; 1 petrecere out-of-biuro, bal mascat, mancarica, beuturica (stie sefu ca nu prea avem cadere la beuturi
), dans, etc.; 2 saptamani vacantza 
oricum stia localu dinainte si banui ca d-aia a zis ok.
bre, vazui aseara Chocolat... yum-yum
ps - de primit de la sef/firma, de sarbatori, primim asa: 1 petrecere la biuro, mancarica, racoritoare, barfe, etc; 1 petrecere out-of-biuro, bal mascat, mancarica, beuturica (stie sefu ca nu prea avem cadere la beuturi
), dans, etc.; 2 saptamani vacantza 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Flufy urataaaaaaaaa!
Seara buna tutulor!
IoAzi mi-am asigurat un loc in Rai, dand dovada de multa conduita preventiva, evitand astfel 3 accidente ce puteau fi provocate de nishte inconshtientzi la volan.
Inca mai ninje.
Seara buna tutulor!
IoAzi mi-am asigurat un loc in Rai, dand dovada de multa conduita preventiva, evitand astfel 3 accidente ce puteau fi provocate de nishte inconshtientzi la volan.
Inca mai ninje.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
noroc cu mine, că altfel abar nu ave-aţi că az e viner şi maine ie uichiend.
noroc cu mine, că altfel abar nu ave-aţi că az e viner şi maine ie uichiend.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
morning.
deci daca az ie vineri, nu-i uichend. deci az tre sa muncesc ca si cum as munci. multzam de luminare, baics.
holla, bass iberic!
deci daca az ie vineri, nu-i uichend. deci az tre sa muncesc ca si cum as munci. multzam de luminare, baics.
holla, bass iberic!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
da?pai da bre ca sa aiba pe ce sa alunece sania lu moshu ca sa vina cu daruri multe.
atuncia vand pejo x0x slicuri pe fatza shi semislicuri pe spate! alo, mosh craciune, s-aude?
ca tot zicea cecu de evitarea accidentelor, cre ca pana sabtamana viituoare, cand angajatoru imi face cadou de Craciun 4 caucioace noi de iarna
, o sa fiu pieton! asha macar n-o sa fiu io vinovat dac-oi fi implicat in frun accident! alfel, ser`us bre evribadi, lua-v-ar uichendu sa va ieie!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

slicuri pe fatza shi semislicuri pe spate!
la capitolu asta detin recorduri, mai intai cu alfa giulieta tractiune spate careia ca sa plece de pe loc cu superslicurile ii puneam capace de canal in porbagaj si de doo ierni cu matizu care are cauciuce supradimensionate la macsim anti pene care e belea.
da' aci a iesit soarele

- gaga
sh-aici! din calcule! ninje frumos, firear a dreacu!:Dda' aci a iesit soarele
-

care vrei plante?
io! maxim zece, ca nu mai am un sa le pun.
ziua buna tutulor,io plec sa sperii sinaia, dupe care bukaleul!
flufleable, stiam io ca mai epzista otzara de bunatate in tine.:kiss:
io! maxim zece, ca nu mai am un sa le pun.
ziua buna tutulor,io plec sa sperii sinaia, dupe care bukaleul!
flufleable, stiam io ca mai epzista otzara de bunatate in tine.:kiss:
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
enbiem, incear cacuca fia. poate trece.
soarile ie sus picer, la zapada nu mai sper ! bre, care ai de dat otzirica zapada, macar o galeata doo, da s-o trimita deacuma s-ajunga pin la craciun.
soarile ie sus picer, la zapada nu mai sper ! bre, care ai de dat otzirica zapada, macar o galeata doo, da s-o trimita deacuma s-ajunga pin la craciun.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
cecule am nijte gigantz nu mai am unde sai pun plm
si am colectie noo de plante de gatir, salvie, rozmarin ... cool da d'alea nutz dau. ah si dafini. daca vrei pui de dafini iti dau.
si am colectie noo de plante de gatir, salvie, rozmarin ... cool da d'alea nutz dau. ah si dafini. daca vrei pui de dafini iti dau.
- gaga