Lansare album K-gula & Undoo "Schimbari"
56 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
uite si pe gucitza ... vine si ea ... mama ce o sa fie pe acolo ... ioooi ioooi ... presimt un show de zile mari din toate punctele de vedere ...
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
dap! dap! dap! o sa fie shoooow
vin totzi forumisti ...na na na ...si o sa se si filmeze si o sa vedem la yo! concertu ...lalalalala ...
d-abia astept ...fetelor va pooop si ne vedem tonight !
dia de ce mintzi ?

d-abia astept ...fetelor va pooop si ne vedem tonight !
dia de ce mintzi ?

- gucitza
- Junior Member
Eu ma asteptam la ceva mai multa lume.In rest totul a fost bine!La mai multe...
PS: am intalnit-o si eu in sfarsit pe Dia
PS: am intalnit-o si eu in sfarsit pe Dia

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Si cum ti s-a parut tipa ? mie nu prea imi place sincer ... !
Foarte tare concertul !!!!!! Vreau cate unul in fiecare saptamana...se poate ? Please ! Prea tare atmosfera...si publicul ( atat cat a fost )a stiut sa aprecieze ... ! Foarte frumos !
Foarte tare concertul !!!!!! Vreau cate unul in fiecare saptamana...se poate ? Please ! Prea tare atmosfera...si publicul ( atat cat a fost )a stiut sa aprecieze ... ! Foarte frumos !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Cum mi s-a parut??Hai sa zic pe scurt: m-am indragostit! 

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Care erau toate rezervate din august anul trecut...Poa' oi fi eo dezamagitor,da' tu esti deprimant de-a dreptu!
Hai gata ca suntem off rau de tot!

-
Sydney - Junior Member
Sydney scrie:Cum mi s-a parut??Hai sa zic pe scurt: m-am indragostit!

cr3tz ... ce separeuri ma ... hai spune-i prietenului tau ca tu ai stat cu mine intr-un separeu tot concertul...recunoaste ... ai curaj ?

p.s : da domnul baixinho unde a fost ?

p.s 2 : da cr3tz...tocmai ai recunoscut...sunt in urma

i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia scrie::iubire: ... really ? da nici n-ai apucat sa ma vezi bine ...hmm .. poate data viitoare apucam sa si vorbim putin
Cu atat mai mult...a fost la prima vedere.

Deja nu ma mai intereseaza ce zice cretzu...oricum vrea doar sa ma streseze pe mine..a si recunoscut! Gata!Prea mult offtopic!
-
Sydney - Junior Member
gata ce?si nu e off topic,sunt barfe de la lansareSydney scrie:Gata!Prea mult offtopic!

eu am fost impresionat de zglobia gucitza .nici nu a aterizat bine,pe la 21,50 parca si a si inceput sa se zbenguie pe acolo

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Foarte tare!!
Super marfa lansarea, super sound, proiectiile din spate s-au potrivit de minune
......astept si alte concerte la acelasi nivel cu lansarea de aseara.
P.S.: am si eu o nedumerire....cine era fata cu parul foarte zburlit in cap???

- alionte
- Junior Member
Proiectiile s-au potrivit ..oarecum. Nu'sh daca ai observat,dar p-acolo scrie K`n`Confrusion..ma rog
PS: par era ala?eo am creazut ca e cu cainele...
PS: par era ala?eo am creazut ca e cu cainele...
-
Sydney - Junior Member
alionte scrie:Super marfa lansarea, super sound, proiectiile din spate s-au potrivit de minune......astept si alte concerte la acelasi nivel cu lansarea de aseara.
alionte te mananca?

Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
dragi tovarasi si pretini,
exista anuntul a-z pentru intalniri amoroase.sau mai usor contactati-l pe oribilul mosh,va asigura el o intalnire.chiar trebuia sa se discute de lansarea unui album cum nu prea vezi la noi,nu de hormonii unor pusti complexati.va rog frumos!
exista anuntul a-z pentru intalniri amoroase.sau mai usor contactati-l pe oribilul mosh,va asigura el o intalnire.chiar trebuia sa se discute de lansarea unui album cum nu prea vezi la noi,nu de hormonii unor pusti complexati.va rog frumos!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Taci ma ... habar n-ai ... posteaza la subiect ca altfel sterg
pushti complexatzi...auzi la el ... ! Pe SOD de ce nu l-ai luat ? sa reeditam la bar atmosfera din Expirat ? Vezi ca la minunata lansare s-a plans lumea de lumini 

i'm missing every part
i'm missing every part
-
[quote="K-gula"]alionte te mananca?
era prietena lui Jojo (tobe) vreau sa va multumesc si pe aceasta cale ca ati venit la acest concert si va mai astept si la urmatoarele. defapt vamai asteptam ca acum suntem mi multi ]
oo da oo daaa foarte tare la lansare din cate am prins eu ... dar oare cine sunt baiatii din ConfuSion? ei de ce nu intra pe net? de ce nu intra pe forum? ii vreau pe forum... sunt dati toti? ala cum ziceati ... aaa ...tobele ...da Jojo vad ca are prietena
... da' restuuu ?!?!!?
...
ps: eu pot sa spun ca am fost, am vazut am plecat dar am citit numai de bine prin ziare, deci masa de ziaristi prezenti (si Doamne multi au mai fost) si-a facut datoria
kiss kiss ....
see ya next year someday somehow ...

oo da oo daaa foarte tare la lansare din cate am prins eu ... dar oare cine sunt baiatii din ConfuSion? ei de ce nu intra pe net? de ce nu intra pe forum? ii vreau pe forum... sunt dati toti? ala cum ziceati ... aaa ...tobele ...da Jojo vad ca are prietena

ps: eu pot sa spun ca am fost, am vazut am plecat dar am citit numai de bine prin ziare, deci masa de ziaristi prezenti (si Doamne multi au mai fost) si-a facut datoria

kiss kiss ....
see ya next year someday somehow ...

Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
Iubi is a star ... iubi and Marz ... Langa tine ... ce frumos a fost ...
misto interviul de la YO ... misto dia and marz in the first row .. si faine si imaginile de la lansare ...
adica totul e fain ?!?! hmmmm ... so be it then
misto interviul de la YO ... misto dia and marz in the first row .. si faine si imaginile de la lansare ...
adica totul e fain ?!?! hmmmm ... so be it then

-
Briatore - Junior Member
Nope...wasn't me...desi in anumite privinte as vrea sa fiu eu aia
asta e...unele sunt norocoase
joking
eu nu sunt asa frumoasa ca ea
nu te enerva ... chill... spiritu` sarbatorilor ..alea...come on
Craciun fericit si tie 

i'm missing every part