Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
biletul de tren pe care l-am pus bine la pastrare in portofel, pana vineri, ce-l folosesc 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
un bilet de avion! maine dimineata ma intorc in florida pt 3 saptamani:) scap de manusi si geci 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
apropo de threadul de patriotism...
bafta unde te duci, o sa ai nevoie.
ontopic: faptul k aveam mancarea adusa la birou knd m-am sculat din somn.
bafta unde te duci, o sa ai nevoie.
ontopic: faptul k aveam mancarea adusa la birou knd m-am sculat din somn.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
un tulnic cu nuca, yummy yam si marmotica mea, care trimite sms-uri fara sa verifice cui 

- o_tzestoasa
- Junior Member
victoria lui Stuttgart. cu 2-1.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
faptu ca maine imi upgradez tot echipamentu de blackuit, thrashuit si barait lumea la cap...
-
cand am desfacut tst, am descoperit ca de fapt nu este nici un monstru acolo care sa ma apuce de dejte in timp ce scriu....shi cu ocazia asta am shi shters-o un pic 

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
k@tzy scrie:MAGICA
deci majicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Heineken
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
o pus puntu pe un "i" (intr-un mod "dureros de evident"):
si nu-mi incanta ni caca fapt, ci duar ca optservatzie
Necko scrie:... copiii nu ma sperie niciodata.
eventual noi ii putem speria in asemenea hal incit sa le distrugem copilaria si inocenta. si apoi tot noi cica sunt de-a dreptu oripilati si speriati de copiii din ziua de azi.
si nu-mi incanta ni caca fapt, ci duar ca optservatzie
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pentru prima data in ani buni, m-am simtzit asha cum mi-am dorit....am fost fericit.
am simtzit langa mine un sufletzel drag ce merita sa fie iubit, merita orice. da pisoi...de tine e vb!
am simtzit langa mine un sufletzel drag ce merita sa fie iubit, merita orice. da pisoi...de tine e vb!
-
furtuna de zapada si gheata de afara, bestial.
-
ca un omuletz a facut 600 de km ca sa ma vada, chiar daca numai pentru 2 ore
multumesc din suflet, a fost cel mai frumos cadou de Cracuin 

- o_tzestoasa
- Junior Member
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma