comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
da, triste fetili ashtia. bre, ce va face uaminii acolo la shcuala? si cine va facea poza de avetz tuate muace de-astea?
-
Daimon - Mesaje: 5074
Perfect Monday
Io tre sa recunosc ca am o pasiune (hehe) pt fetele tunse scurt scurt, asa ca personagiu cu tepi din dreapta castiga, dar si Katzy este expresiva.
Mie imi place poza.
Io tre sa recunosc ca am o pasiune (hehe) pt fetele tunse scurt scurt, asa ca personagiu cu tepi din dreapta castiga, dar si Katzy este expresiva.
Mie imi place poza.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
dej mie chiar imi place poza lu' K@tzyKatzy, daca decorul ar fi fost altu, as fi putut jura ca sunteti candidate pentru copiii strazii

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Nu ma...ca esti urat,d-aia 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
of, Sica, fix poza cu "fara numar, fara numar...toti banii din lume, de'ar fii sa se adune" n-ai postat-o?
mda, dragutze poze

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma