)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde tzache » Joi Dec 15, 2005 6:10 pm

cr3tz scrie:ce anume era mai tzake de "spatele blocului" la mine?era o simpla intrebare.eram si eu curios cu c ti-a gresit tie rapidul de il urasti de moarte.inca unu care vede scandal peste tot.

Se puate să fi ecsagerat cu spatele blocului. Scuze. Dar prea răstălmăceşti cuvintele. Asta am ocservat că faci in general. Ştii şi tu eterna rivalitate dintre echipeleceletrei bucureştene, şi cum se vorbeşte despre ea. Nu eu am inventat expresia, duar am imprumutat-o.

Tu şi Sidnei faceţi o pereche bună. Puteţi să vă luaţi de mană. Puate şi de alceva... ştiu io... văd că şi iel iţi impărtăşeşte sentimentele.

Alo-alo, nenea sidnei! Ce ziceai bre că-s pedofil? Te dai la creţi, aa? Sau te arzi in creţi, cum era?
tzache

Mesajde Sydney » Joi Dec 15, 2005 6:15 pm

Te ard in cretz..asa era :D
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde tzache » Joi Dec 15, 2005 6:22 pm

mulţumesc pentru confirmare. am inţeles. mai bine tăceai.
tzache

Mesajde sin ella » Joi Dec 15, 2005 6:24 pm

Bai frumosilor, ia vedeti ca threadul cu masuratul si cu numaratul oolor in vederea stabilirii celui mai tare din parcare e altundeva :zambet:

Sau va credeti la coafor? Ca imediat vine iubi si va pune parul pe moatze de nu va mai vedeti parul din cauza buclelor, pardon din cauza la bucle :zambet:

deci alinati-va :da:
............................
sin ella

Mesajde cr3tz » Joi Dec 15, 2005 6:26 pm

mai nou daca esti popo in romania e legal,pedofilia inca se pedepseste cu inchisoare.asa k ciocu mic.

si sa mai inteleg urmatoarele:daca sunt dinamovist sau rapidist trebuie sa le urez numai de moarte stelistilor?foarte frumos.credeam k u ai motive intemeiate,nu doar k ti cu o echipa anume.credeam k ti-a facut tie ceva echipa de fotbal a rapidului,de aia eram curios.

sydney,doar stii prea bine k mie plac fetele,eu te invitam la o sueta amicala,cei gelosi precum tzake sa se abtina :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Sydney » Joi Dec 15, 2005 6:28 pm

sinella...eo nu mai zic nimic...da' el a inceput..

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde tzache » Joi Dec 15, 2005 6:36 pm

sint stelist si am spus "bravo rapid! (desi in campionat ne uram de moarte)", ceva de genu asta. ce tot te legi atata de chestia asta. mare lucru ce am spus. de unde reiese asta, citez: "daca sunt dinamovist sau rapidist trebuie sa le urez numai de moarte stelistilor?"

Sidnei, pana sa ma faci tu pedofil, nu aveam nici o tangenta. Acuma sintem chit. Si la fel, fara nici o tangenta. Hai ca deja sintem mai copii decat sintem. Ce dreacu.
tzache

Mesajde nbm » Joi Dec 15, 2005 6:44 pm

bre, ia gata... cind ati schinbat titlu threadului in "hai sa ne certam at this very moment"?
loati o pauza, calmati-va si injurati-va pe pemeu sau imeu daca aveti chef
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Sydney » Joi Dec 15, 2005 6:45 pm

Si acum ti se pare ca am avea fo' tangentza?

Sydney
Junior Member

Mesajde cr3tz » Joi Dec 15, 2005 6:47 pm

dar nu poti fi stelist si fara sa zici de rau fata de rapid sau dinamo?

uite tanti el a inceput,ba nu el a inceput.plm ... daca sunteti baieti mari treceti peste.daca nu ghinion :D

"Sidnei, pana sa ma faci tu pedofil, nu aveam nici o tangenta."

dar acum ti-ai descoperit vocatia,este?zi mersi lu sydney :D
cr3tz

Mesajde tzache » Joi Dec 15, 2005 7:18 pm

moa scrie:Acuma sintem chit. Si la fel, fara nici o tangenta.

acum ingroşat e ok? se vede?

las că nu ne certăm nbm. doar lămurim nişte chestii. că ne-am dat in petec ata ete, se mai intamplă. nu degenerăm şi nu-i nevoe de urecheri.
tzache

Mesajde cr3tz » Joi Dec 15, 2005 7:19 pm

bai perversule,sa ingrosi la tine acasa,nu aici
cr3tz

Mesajde tzache » Joi Dec 15, 2005 7:26 pm

ori ii potoleşte p-ăştia careva, ori incep să-mi bag şi să-mi scot.
tzache

Mesajde cr3tz » Joi Dec 15, 2005 7:30 pm

si eu tre sa imi spal ceva haine
cr3tz

Mesajde Sydney » Joi Dec 15, 2005 7:34 pm

Daca incepi sa iti bagi,sa te vaz pe unde iti mai scotzi camasha? :D

Sydney
Junior Member

Mesajde Sică » Joi Dec 15, 2005 10:52 pm

misto subiect de discutie intre sydney, cr3tz si tzzzzake
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde cr3tz » Joi Dec 15, 2005 10:58 pm

vezi k pe tine nu te vrea,nu te'a bagat in seama pe comentariile la poze.asa k vezi c zici :D
cr3tz

Mesajde incoherent » Vin Dec 16, 2005 2:53 am

hehe :D bun regasit de supt poalele Tampei sau p-acolo p-undeva.Nu va prea prieste spiritu sarbatorilor bre,acu tre sa va pupatzi si sa va trimitetzi mailuri d-alea cu zambici d-aia smecheri,sa v-aratatzi compasiunea pt cei mai putzin norocosi ca voi (contu meu in valuta-trimitetzi PM) si voi...
Citat din str-nepotu lu Nostradamus ruda de sange de salam a lu mama Omida bunica vierme si tata Cocoshel (nu radetzi ca familia nu tzi-o alegi ), "vreun cutremur,vreo alunecare de teren,iese Dambovitza la plimbare " care este,la Buc am fost,cutremuru a venit,pregatirea pt restu,revin cu predictzii despre sanatatea lu Adi de Vitto in emisiunea urmatoare.
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Dec 16, 2005 10:41 am

aveam io o curiozitate statistica pe care mi-am lamurit-o mai inainte. anume.. din 14500 de membrii ai lui fc doar 1000 au mai mult de 20 de mesaje. inca vreo 5 mii si ceva au macar un mesaj. intr-o zi acceseaza forumul, asa in jur de macsim 100 de useri inscrisi. dar stim toti ca din aia, doar vreo 30-40 scriu.

nu stiu daca e bine sau nu, sau ce inseamna. va zic si voo chestile astea, ca mie mi s-au parut interesante:D
Daimon

Mesajde mikutzul » Vin Dec 16, 2005 10:50 am

Daiimon, asta tine de imagine iar imaginea se masoara in cifre...
mikutzul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Dec 16, 2005 2:05 pm

mikutzul scrie:asta tine de imagine

io ii spun plictiseală sau lipsă de activitate.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Daimon » Vin Dec 16, 2005 3:01 pm

deci nu pricep nici ce tine de imagine... nici ce tine de plicitseala.. oricum toata tarashenia cu verificatu a durat macsim 5 minute;)
Daimon

Mesajde mikutzul » Vin Dec 16, 2005 6:57 pm

Specia umana este definita de o parte femeiasca si una barbateasca.Barbatul are la borsetuta spermatozizi sau cum se cheama iar femeile au la punguta ofulele.
Daca un barbat crede ca poate impresiona -zizi cu alti -zizi atunci este clar ca e bolnav, aceeasi teorie se aplica femei doar ca ea e cu -lelele, iar daca e se vorbim de placere atunci este foarte clar ca este o boala de tip asexuat(tre sa fie asa) intrucat atat femeile cat si barbatii se pot ascunde in baie dupa usa si sa lase nadufu 'afara fara ajutoare umanitare.
Daca ca barbat te simti atras de alt barbat atunci ar fi cazul sa schimb operatorul de cablu TV.Valabil si doamnelor...:D

Am scris aici sa nu fiu offtopic altundeva...
mikutzul
Junior Member

Mesajde incoherent » Vin Dec 16, 2005 8:43 pm

adiCa Cum,tu te iei de dreptu meu inalienabil de-a face ce vreau io si cu cine vreau io pe pat sub pat in baie sau in dulap?ia vezi :D
Lasa bre lesbienele in pace,de ele sa nu te iei ca la ele e arta,da?uite,de exemplu un cuplu Jessica Alba Angelina Jolie-scarbos nu?
incoherent
Junior Member

Mesajde Sydney » Sâm Dec 17, 2005 5:31 am

semnatura lu' diablo_pECI scrie:io am haine negre...deci sunt rocar

FC Rocar?!?!

In alta ordine de idei,eo am haine blomaren,da' inchis de tot...se pune?

Sydney
Junior Member

Mesajde Daimon » Sâm Dec 17, 2005 1:17 pm

17 Decembrie 2005 zi de doliu in Timisoara.
Recunostinta noastra vesnica celor ce prin jertfa lor din decembrie '89 ne-au oferit noua sansa unei vieti mai bune.
Daimon

Mesajde tzache » Sâm Dec 17, 2005 1:21 pm

in spirit de solidaritate si recunostinta, gandul meu este la ei.
tzache

Mesajde incoherent » Sâm Dec 17, 2005 1:28 pm

Ma raliez daimonului si tuturor celor care ishi amintesc.
incoherent
Junior Member

Mesajde Sică » Sâm Dec 17, 2005 1:33 pm

imi declar si eu recunostita pe care o am fatza de cei care au murit pt ca noi sa traim intr-o lume mai buna
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 17, 2005 2:00 pm

Daïmon scrie:Recunostinta noastra vesnica celor ce prin jertfa lor din decembrie '89 ne-au oferit noua sansa unei vieti mai bune.

primul om care a murit in Bucureşti in decembrie 1989 a fost un coleg de-al meu de liceu, Radu Alexandru Ionescu. din 1990 mă duc de fiecare dată pe 22 sau 23 şi pe 25 sau 26 decembrie şi aprind o lumanare la Sala Dalles şi la Cimitirul Eroilor in speranţa că jertfa lui şi a tuturor celorlalţi nu a fost in zadar.

Dumnezeu să-i odihnească pe toţi in pace.
Fişiere ataşate
Radu.jpg
Radu.jpg (24.75 KiB) Vizualizat de 706 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati