C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Vin Dec 16, 2005 2:45 pm

cresc da nu am inca decat rozmarin
salvia e numa o planta
cand se prinde
vrei un rozmarin?

edit: si dafin pot sa dau da sunt tare mititei
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Vin Dec 16, 2005 2:54 pm

dadada, da-mi si rozmarin si dafin :) (dar daca-i mic ii prieste mutarea? sau il mai tii pana mai creste? )
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Vin Dec 16, 2005 2:58 pm

pai l-am primit mic. adica i-am primit in punga de placstec luatzi din dafin din curte plini de noroi si nu dau semne ca ar fi najpa. doar ca-s mititei de tot.

salvia pare ca nu o duce prea bine, sper sa mearga.

poi vb sa vedem cum ne gasim ca si cu shaki am ceva dempartit asa ca mai ne auzim zilele aistea.
gaga

Mesajde Djinn » Vin Dec 16, 2005 3:12 pm

atunci asa ramane :) bafta cu salvia
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde paiacec » Vin Dec 16, 2005 6:57 pm

io n-am vazut marin roz, ashea ca vreau shi dafin.Deci, n-am murit....inca.Shi mai am de alergat...inca.
M-aj elucubra in tuata luna decembrie cu toate sarbatorile ei valabile numai pentru unii!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Vin Dec 16, 2005 7:28 pm

cecule deci iti dau da numa zim icand vii pe la capitala tzarii tale si nu te nerva ca tentzeleg.
gaga

Mesajde paiacec » Vin Dec 16, 2005 7:39 pm

De exemplu luni vin, da n-am timp sa-i iau, deci n-am cum sa nu ma enervez.

Acuma plec spre treburile mele ,dupa care indarat acilea shi indarat acasa.
Maine tzupa tzup pe porc.Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaa!Imbuibeala cu shorici.
Un uichend mishto sa avetzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Vin Dec 16, 2005 7:50 pm

cecule tzam zis ca-s mici de tot asa ca asteapta. sio porc ...
uichend? nu e deja uichend??

aidipa
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Dec 16, 2005 8:27 pm

fluf scrie:daca maine ie uichend, baixinho are scoala

exact. cursul de [B]Relaţ] de la ora 9.00 in sala 5.5.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Necko » Vin Dec 16, 2005 9:04 pm

bei, ajtia cu porc! sa va fie rusine, ca facetz pohte la ajtia fara porc !

cecule, si o sa maninci shorici deala pruazpat jumulit si pirlit, curatit si dat cu sare si peo parte si pe alta si npins mai bine catre stomacel cu tzuicuta fiarta cu cata za'ar si piper? nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :plans:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 16, 2005 10:20 pm

cursul de Relaţii publice de la ora 9.00 in sala 5.5.

da` catz suntetz bre la curs, de facetz in jumatatz de sala?

alfel, meam pus caucioace de earna! un sincer beeeeton! in sfarshit, po` sa las shi eo urme pe zapada! amu intzeleg shi io reclama aia cu "Va lasa urme!"(din 1 octombrie)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 17, 2005 12:18 pm

nae cinefil scrie:da` catz suntetz bre la curs

vre-o 8. dacă venea şi profesoara era şi mai bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Necko » Sâm Dec 17, 2005 12:35 pm

mneatza.

io chear muncesc. uf.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 17, 2005 1:55 pm

io nu-mi mai văd capul de cată treabă am. am ajuns la nivelul 24 al unui din jocurile de pe varianta dxball 2 şi mai am unul singur să ajung la 25.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Sâm Dec 17, 2005 4:40 pm

am ajuns la nivelul 24 al unui din jocurile de pe varianta dxball 2 şi mai am unul singur să ajung la 25.

sio am ajuns la litera M la bonus levels direct de la A penca nush de ce da asa e alfabetu la unii botonari, dupa A vine M. ca la clasa intai M A MA MA.

alfel am 10 noi gupi inperiali superbi si un banbus norocos :D
seara buna.
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 19, 2005 9:48 am

unte suntetz bey? dormitz reatz ai dreacu!:)
neatza!

v-atz inzapezit sau ce?

aicia ninje de rupe!

neatza, brava bre! (shi) pentru pesa de azi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde kant emir » Lun Dec 19, 2005 10:19 am

la mine nu ninge, nu ie munca (da' frig tot ie, asa ca nu e chear perfect) - bunadimineatza voo, truditori!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde baixinho© » Lun Dec 19, 2005 10:35 am

buenos dias trabahones.

az nuoapte am fost in piaţa universităţi să văd megavicecampioanele (copirait pişatu de butu). am dardait 4 ore in frig, am mancat doo hjniţele (1 de pui şi 1 de groh-groh), am băut doo beri (Bergănbir şi Scol), am urlat din toţ plămanii Suntem mandrii de voii, Aşa vă vrem mereu şi alte alea. acum sunt la muncă. ante-ante-penultima zi de trabajo pe anul acesta.

salut gigielle. stai in joc de glezne că bag imediat clasamentele la biliard şi, dacă nus eu advelrsalru tău din semifinale, po-ţi să dai drumu la jocuri.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (2 membri si 4 vizitatori)
baixinho ©*, gigiell*
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Dec 19, 2005 10:39 am

bon dim. dat fiind faptu ca pentru mine incepand de azi oficial s-a terminat cu munca pe anu asta, va doresc un calduros sarbatori fericitzi ! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Lun Dec 19, 2005 11:02 am

gigielle, după cum o să consta-ţi, n-ai cum să joci semifinala acu, decat după orele 21.30-22.00.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Lun Dec 19, 2005 11:09 am

Sarbatori fericite?

Este ca deja te gandesti la sarmalele de Craciun? Si la carnati, friptane, caltabosi, cozonaci, prajituri si alte treburi d’astea grele? In plus, sunt sigur ca de abia astepti sa vezi ce cadouri primesti de la parinti si de la prieteni. E normal sa crezi si sa speri ca vor fi mai consistente decat cele de anul trecut. Oricum, o sa fie misto. Chefuri, party-uri si alte alea. Doar o data pe an e Craciunul.

Ei bine, in timp ce te gandesti la toate astea, imagineaza-ti ca pentru unii, sarbatori fericite inseamna sa poata dormi intr-un loc in care sa nu inghete apa in pahar. Sau daca asta nu se poate, macar sa aiba doua felii de parizer pe o bucata de paine. Sau o pereche de ciorapi...

Si daca te gandesti ca nu ii poti ajuta macar cu 50 de lei, adu-ti aminte cat ai planificat sa cheltuiesi anul asta de revelion doar pentru distractie.

Daca nu esti zgarcit si gasesti niste bani in buzunar, uite ce ai putea face cu ei: Pune-i intr-un plic si du-te cu ei pe 24 decembrie la “Centrul de noapte si de zi pentru copiiâ€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde jeorj » Lun Dec 19, 2005 11:25 am

salut voios muncitoresc. mai am trei zile de frecat menta si duda si nushce alte chestiuni ce nu se electrizeaza prin frecare. dupa care urmeaza binemeritata vacanta.
in wekend am fost fortat de imprejurari neasteptate sa particip la o crima odioasa prin care a niste sadici de oameni o curmat brusc viata unui nevinovat si dragalas de purcelas de vreo 90k. ala deo pus la cale toata treaba, de bucurie o reusit sa se faca muci intr-un timp record, asa ca o ramas in spinarea mea sarcina ingrata de a sterge urmele crimei. Dupa ce am reusit sa bag cadavrul in pungi de kil ca sa putem scapa de ele mai pe shustake, tocmai ne pregateam de crestinescul parastas cand o trebuit sa plec la o alta intrunire unde cineva sarbatorea nustiu cati ani de cand o vazut lumina zilei. siuiteasa am pierdut ocazia de aducere aminte a celui care o fost bun prieten cu ceilanti din cotet,a continuat un dezmat cu sarmale cu carne de alt porc(care o mancat numai de post).in concluzie o zi plina de intaplari care mai decare mai intamplatoare. ca apoi, in ziua de odihna a Domnului, dupe niste litre de vin pe post de dresatura sa imi fac datoria de fc-ist si sa ma las convins de herr uberadmin fc, ca la jocul cu bile rotunde e mai bine sa bei sucuri decat palinka,vin,bere,vin,bere,tuica si etcaetera. Deci am vrut ca sa zic o zi buna la tuata lumea si vacanta odihnitoare la cine ondraznit deja sa inceapa.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Dec 19, 2005 12:02 pm

deci da...sarbatorile a venit si mia adus mult de munca. bag pl.
ne auzim mai incolosha
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 19, 2005 1:07 pm

aiule, de mai ejti pin preajma shi n-ai plecat in conzed deja, ajuta-l bre pe uomu shela den simleul silvaniei, ca de 3 sabtamani incearca sa-sh faca un devededeu shi nu reusheshte!
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=445983#post445983
nu mi-i de alta, da` cre ca n-o taeat nici porcu shi nici n-apuca sa-sh impodobeasca bradu shi-l prind sarbatorile fara devedeu!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Lun Dec 19, 2005 1:18 pm

dal in plm sasi ia pisiu ca lumea, la rajnita nu mere sa faci dividiu cel mult la filtru. mai bine sasi inchirieze, iese mai ieftin :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nbm » Lun Dec 19, 2005 1:29 pm

buon giorno, ca de obicei ultima saptamina sacs
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde paiacec » Lun Dec 19, 2005 1:33 pm

Ziua buna tutulor lunaticilor!Io pan la urma cred ca tot o sa mor de somn!
Rezumatul de calarit porci altdata ca acuma n-am timp.Va zic duar ca Am beut tzuika fiarta sambata calare pe trei porci, iar duminica pe un porc, deci, in total, patru porci, care daca nu-i taiam mai traiau shi-n ziua de azi.
Sambata seara imbatat umpic la pomana porcilor,apoi certat cu ubirica mea, dupe care somn, dupe care trezit shi impacat cu iubirica mea, dup-aia(mult mai tarziu)adormit la caldura de foc de lemne.
Nu-i asha Necko ca e frumos?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Lun Dec 19, 2005 1:54 pm

cecule, ma scuzi ca ma bag ca drosofila melanogaster in drojdie, da` ce treaba are Necko cu calareala porcilor? amu io jtiu ca cica ca barbatzii ie porci, da` totushi...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde bhuttu » Lun Dec 19, 2005 2:54 pm

baixule, ma cac in luxoru' tau. E mai misto zuma. Vezi in poza cat m-am dus din prima, dupa mult mai multe ore decat merita. Cred ca-l sterg.
Fişiere ataşate
Luxor.JPG
Luxor.JPG (160.01 KiB) Vizualizat de 3360 ori
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde weed13 » Lun Dec 19, 2005 3:23 pm

sanie cu zurgalaaaaaaaai.... traje copii astia la sanie in fata blocului de zici ca le da bani pt asta. cam cum trajeam si io! (file, nu, nu mam referit la nimic secsual, in caz ca iti vine vreo ideie).
weed13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare