Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde nocturna » Lun Noi 28, 2005 12:04 am

gabitzule, vorba lu' ochila, ai dreptate, SAW ie un film reushit, cu un scenariu reushit. am greshit io.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde catharsis » Lun Noi 28, 2005 12:22 am

the brothers grimm - filmul arata frumos, e colorat ca lumea, are o atmosfera destul de interesanta, dar gilliam a cam ratat-o de data asta si a facut un film cel mult mediocru. in schimba tipa care a jucat acum cativa ani in gossip a crescut frumos 7/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde MiG29 » Lun Noi 28, 2005 3:43 am

bhuttu scrie:Migule, tu ai gusturi cretine si la filme, vad, nu numai la fotbal. Troy ala e o bijuterie si mai multe nu.

Da, ce vrei nu toata lumea a frecat lentilele la Cold Mountain ca tine, ca sa aiba si gusturi la filme.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Lun Noi 28, 2005 7:15 am

cup of my blood = surogat de horror, surogat de intriga, surogat de joc actoricesc, surogat de scenariu. deci, mediocru

edison = sau another police story, subiect arhicunoscut, coruptia in politie, insa actiunea este bine construita si ritmul este alert. cei buni castiga si cei rai muare. cateva nume sonore : morgan freeman, kevin spacey, dylan mcdermott (mi-a placut omu chiar daca e baiatu rau) per ansanblu un film bunicel pentru cei care savureaza jenu.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde stefan » Lun Noi 28, 2005 8:47 pm

MiG, nea O'Toole are de ceva vreme prostul obicei de a juca in filme mult sub potenţialul lui - spunea cineva despre el că şi-a irosit talentul sistematic cu genul ăsta de producţii.

Bhuttulică, tu vorbeşti mă? Nu tu ridicai Gladiatoru in slăvi acu ceva vreme? :D
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Noi 29, 2005 4:12 am

MiG29 scrie:nu toata lumea a frecat lentilele la Cold Mountain ca tine

Gresit. Io am fost ajutorul asistentului ala de freca lentile. Nu stiu ce legatura are, totusi.

fane, simte-te bine, da' Gladiatoru' inca il mai ridic in slavi. Numai ca Troia a fost facut la 5 ani dupa, si a avut la dispozitie si tehnologie mai noua cu 5 ani. Aia e, I'm a sucker for epics...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Vin Dec 02, 2005 12:36 am

Bad Santa un altfel de Mos Craciun, sau un film anti Christmas spirit. Billy Bob Thornton e bun. De tot. Nici filmu nu e tocmai rau, ideea e buna, scenariul scartie pe parcurs, sfarsitul desi oarejcum previzibil, tot te face sa zambesti. Si in plus e produs de fratii Coen, care nu se baga chiar la orijce. 7/10
MiG29

Mesajde incoherent » Vin Dec 02, 2005 1:08 am

Vampires - The Turning (2005)
Release Date: 2005
Language: english
incredibil,filmele cu vampiri din ce in ce mai proaste,cred ca nici nu ma mai deranjez de acu sa ma uit la vreunu,ma reprofilez pe filem cu zombi stupizi care merg cu bratzele intinse in fatza si alearga cu 50 la ora in pozitia asta hidrodinamica.Daca avetzi filmu
shift delete cat mai repede,ocupa spatiu vital,mai bine punetzi in loc Gutza sau Adi de Vito.
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde vali » Vin Dec 02, 2005 9:28 am

Pretty Persuasion (2005)
femeia, sublim element.

A Sound Of Thunder (2005)
interesant, dar prea la secundă finalul. efectele destul de naşpa, dar povestea e ok.

Cliffhanger (1993)
un clasic al acţiunii pe munte. john lightow face tot filmul.
some people deserve to die
vali

Mesajde chumpi » Sâm Dec 03, 2005 2:12 am

It's All Gone Pete Tong - 8/10

Impresionanta poveste a dj-ului Frankie Wilde, probabil cel mai bun dj ever ...care dupa o viatza tumultuoasa de VIP ajunge surd...BASED ON A TRUE STORY, el va gasi o solutie de a soca intreaga lume a muzicii mixand Deaf !
chumpi
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Dec 04, 2005 12:44 am

revolver - mult mai criptic decat restul filmelor lui ritchie, facut intr-o maniera de qt vs fincher. se prezinta si foarte bine vizual, 9/10.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 04, 2005 9:17 pm

The Cave (2005) - 5/10. Cu Marcel Iures printre altii intr-un rol cel putin "jenibil". Actiunea are loc in subsolurile din....Romania care este un fel de "iad" conform textului din "trailerul" filmului.
below heaven lies hell, below hell lies the cave si cum pestera se afla sub Romania....eu zic ca totushi a fost o exprimare nereushita din partea celor care au facut textul trailerului. In fine.
Clasica poveste cu bau-bau si poc-poc care le ademeneste atat de mult pe unele pustoiace pasionate de fenomenul horror "de buna calitate" (adica sange in cantitati nesimtzite si cat mai multe parti din corpul uman detasate).
In pesterea de sub Romania "neshte" neni exploratori vor sa ....exploreze :D pestera "virgina".
Sigur ca da, acolo dau de dreaq si de aici cre'ca toata lumea cunoaste scenariul. Exact...alien 1,2,3,4,5,6,7,8.... A-)
I-am dat 5 pt. ca totusi jocul actorilor nu a fost deplorabil (pastrandu-se o anumita calitate a jocului actoricesc) si pt. ca apar cateva cuvintzele in romaneste p'acolo :D

Hitch (2005) - 7.5/10. Cu Will Smith intr-un rol de "profesor in arta agatzatului". Altceva nu cre'ca stie sa joace Willy Boy :P
Anyway, ne aflam in fatza unei comedii......americane care este insa salvata de textul bun cu care filmul a fost inzestrat. Adica se spun multe adevaruri p'acolo :)

La Marche de l'empereur/March of the Penguins (2005) - 10/10. Eu am vazut versiunea in engleza avandu-l ca narator pe Morgan Freeman.
Sincer sa fiu, nu credeam ca un astfel de documentar (caci film nu prea se poate chema) ar putea fi aruncat pe piata de teama ca eventualii oameni care vor viziona filmul sa nu se trezeasca din amortzeala si sa realizeze unele chestii.
Practic documentarul nu face decat sa prezinte lungul, chinuitorul, mortalul sacrificiu pt. o viata noua al Pinguinului Imperial.
Cunosteam ca nasterea unui nou pui de pinguin reprezinta o minune a naturii, o incununare a unui efort inefabil insa imaginile (povestea) de fatza au reushit sa ma impresioneze.
Drumul ostenitor al masculilor pana in locul "sigur" pt. viitorul pui. Ritualul de cautare al "partenerei", femelele care clocesc cu atata atentie pretiosul ou, masculii care si ei clocesc oul preluat de la femela, iarna polara cu temperaturi de -50 de grade si vanturi cu viteze de 160 km/h suportate cu stoicism de pinguinii masculi si toate astea pt. o noua viata....
Mi s-a parut ca o palma dura data umanitatii care deshi este considerata ca fiind in varful ierarhiei pe pamant, in unele privintze, mai are mult de invatzat de la pinguini si de la animale in general. Ar fi intersant de vazut ce parere au mamele care si-au abandonat copilul despre sacrificiul parintilor pinguini pt. "puiul" lor.
In plus, felul in care "cuplul" se strange in jurul unui scop ar trebui sa fie un model pt. cuplurile umane....
Dragostea pinguinilor (asha cum reiese din documentarul asta) ar trebui sa fie un model pt. dragostea "superioara" a oamenilor.

In the harshest place on Earth, love finds a way...

Minunat! :)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mie Dec 07, 2005 2:09 am

Crash 6.5/10

pt actori si pt masini se merita :D am tremurat pana la final,nici prin cap nu imi trecea k o sa se termine asa,sau da !
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde tzache » Mie Dec 07, 2005 8:38 am

eyewitness scrie:cam asta e tzeapa numita revolver. vizionare placuta :D

catharsis scrie:revolver - mult mai criptic decat restul filmelor lui ritchie,... se prezinta si foarte bine vizual, 9/10.

io chiar tin cont de recenziile vuastre, si incerc sa ma ghidez, dar ma bagati in ciaţ]Undercover Brother[/B]. Nu ie cine ştie ce, au fost comedii şi mai şi, insă picanteriile filmului sint replicile şi evident, eddie griffin (fani replica "for the blackmen of all rases!").

ps: nu dau note bre că induc lumea in eruare :D
tzache

Mesajde vali » Mie Dec 07, 2005 3:27 pm

Serenity (2005)
incă un film tare la sfarşit de lună.

Ringers Lord Of The Fans (2005)
influenţa lui Tolkien asupra generaţiei ‘70. kinda old.

Broken Flowers (2005)
o incercare de refacere a “Lost in Translation. Un film calm, unde se pune accentul pe trăirile actorului principal.

Just Like Heaven (2005)
o porcărie. Reese a imbătranit şi nici rufallo nu e un actor de primă mană.
some people deserve to die
vali

Mesajde wednesday » Sâm Dec 10, 2005 12:49 am

azi - a good woman (2004) care s-a dovedit a fi a good film: cu helen hunt intr-un rol de femeie vampa mai imbatranita, care suge verzisorii din conturile barbatilor insurati, le innebuneste nevestele si le sparge casele. ne mai fiind tolerata in new york, pleaca leftera catre italia, il santajeaza pe proaspatul sot fiicei ei "secrete" (scarlet johanson), pe care o parasise cu douaj de ani mai inainte. in mod evident se incurca o gramda de itze.
narat pare destul telenovelistic, dar chiar nu-i asa. am uitat sa spun ca actiunea se petrece in anii 30, costumele is geniallelele si cele doua joaca foarte elegant. ah si e o adaptare dupa o piesa de oscar wilde :)
10/10 - nota ii umflata, dar totusi binemeritata pentru ca m-a binedispus.

edit: musai sa vad la marche de l'empereur
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde chumpi » Sâm Dec 10, 2005 2:04 am

The Apartament 9,5/10 - eu unul nu postez decat despre filmele care ori le-am considerat capodopere ori mari dezamagiri...ori pui omu' sa vada un film bun, ori il salvezi de la o nesimtita plictiseala...The Apartament este un film vechi din 1960 (probabil s-a mai postat despre el dar vreau sa fiu sigur)...pt. cei ce apreciaza filmul mult mai mult decat uzitata intrebare "ce film bun ai mai vazut ?" le pot spune dupa ce am vazut The Apartament => "oare cate filme bune n-am vazut?!?!"....asa ca faceti loc printre puzderia de filme noi unui film care inca respira aer curat in 2005 prin topurile best movies ever...si chiar merita...genial !

P.S 1.: Gata am renuntzat...nu ma mai bat pt. Crash...e clar ca nu ma pot pune cu fanii "Die Hard" & "Rambo" m-ar strivi ca p un purice...au antrenament.
P.S 2: Penguins rulzzzz....we should worship them...got to see March Of The Penguins...
chumpi
Junior Member

Mesajde chumpi » Sâm Dec 10, 2005 2:27 am

aaaaa si era sa uit....noroc ca am citit mai sus.... Revolver...dude are u nuts ?!?! criptic criptic...sunt multe lucruri subtile p'acolo, e de gandit; si cateva furaciuni d p ici p colo (e.g : FightClub) dar filmu' asta isi trage un glontz in scenariu la un moment :x ... o sa-l mai vad o data poate la decriptarea urmatoare scot mai mult de "WIERD" !
inca raman fan guy ritchie...pt ce a facut in Lock, Stock & Two Smokin' Barrels si Snatch...poate si The Hire: Star...sau chiar Mean Machine unde si-a bagat nasu' dupa cum s-a bine vazut ca supervising producer...
Guy Ritchie 8/10...pana la revolver avea 9/10 :)
chumpi
Junior Member

Mesajde RajaF » Dum Dec 11, 2005 6:36 am

Am fost ieri si am vazut Narnia. Superb film desi este pentru copii. La o anumita scena majoritatea lumii in cinema plangea, si pe mine m-ar fi busit plansu daca nu as fi citit cartea. Reuseste sa transmita spiritul de lume magica, si te aduce din nou pe meleaguri care le vizitai numai cand erai copil in vise.
Plus ca este cred ca unul din putinele filme care se ridica la nivelul cartii dupa care a fost facut. Bate LOTR si Harry Potter de departe. Tilda Swinton (White Which) si Liam Neelsen (Aslan, voce) merita cate un oscar de pentru niste roluri superb jucate.
Unul dintre cele mai reusite filme pe care le-am vazut vreodata. Merita vazut. 9/10
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Dec 11, 2005 1:15 pm

Love2Fly scrie: The Cave (2005) - 5/10. Cu Marcel Iures printre altii intr-un rol cel putin "jenibil". Actiunea are loc in subsolurile din....Romania care este un fel de "iad" conform textului din "trailerul" filmului.
below heaven lies hell, below hell lies the cave si cum pestera se afla sub Romania....eu zic ca totushi a fost o exprimare nereushita din partea celor care au facut textul trailerului. In fine.
Clasica poveste cu bau-bau si poc-poc care le ademeneste atat de mult pe unele pustoiace pasionate de fenomenul horror "de buna calitate" (adica sange in cantitati nesimtzite si cat mai multe parti din corpul uman detasate).
In pesterea de sub Romania "neshte" neni exploratori vor sa ....exploreze :D pestera "virgina".
Sigur ca da, acolo dau de dreaq si de aici cre'ca toata lumea cunoaste scenariul. Exact...alien 1,2,3,4,5,6,7,8.... A-)
I-am dat 5 pt. ca totusi jocul actorilor nu a fost deplorabil (pastrandu-se o anumita calitate a jocului actoricesc) si pt. ca apar cateva cuvintzele in romaneste p'acolo :D

Unde-ai vazut filmul, si mai ales, unde-ai vazut calitate in jocul actorilor? E greu sa reunesti intr-un singur film atatea anti-talente ca in The Cave. Plus ca au taiat o cantitate mare din scenele cu Piper Perabo imbracata sumar. Tagline-ul filmului pe imdb e ceva de genul "There are places man was never meant to go". Yeah, like in a movie theater to see The Cave.

In alta ordine de idei, am avut rabdarea sa vad cap-coada si 7 seconds, filmul care are meritul de a-l fi adus in mijlocul nostru, al muritorilor, pe marele maestru emerit in ale actoriei Wesley Snipes. Un alt cacat de film. Parerea mea despre asta e totusi un pic mai buna decat a altora, da' nu ma mai obosesc s-o argumentez. Daca faceti greseala sa-l vedeti, remarcati totusi frumusetea atipica a gagicii de e politai NATO. Tamzin Outhwaite. Cred ca merita mai mult.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Lun Dec 12, 2005 3:47 am

Football Factory-interesant, dar ma asteptam la mai mult...si in plus, nu am vazut nici macar o secventa pe stadion. Faza cu fetele agatate in bar seamana izbitor de mult cu cea din Trainspotting si faza in care Bill face misto de Zee in bar dupa prima bataie e luata parca din Goodfellas, unde face Joe Pesci aceasi chestie.A si poate`s paranoic da si finalu cam seamana cu ala din American History X.Deci cam multe clisee ptr un film de nici o ora jumate. In rest, pare destul de realist si e facut destul de bine. 7/10. A, si iera sa uit, soundtracku bine ales.
MiG29

Mesajde cutuma© » Mar Dec 13, 2005 8:06 pm

Football factory e MULT sub Green Street Hooligans. Si ca scenariu, si ca executie, si ca actori. GSH mi-a placut enorm, FF dimpotriva.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Eurynom » Joi Dec 15, 2005 2:20 pm

Anger Management e super tare
Eurynom
Junior Member

Mesajde Cristy » Sâm Dec 17, 2005 10:01 pm

Sin City Recut, Extended, Unrated - ce avem in plus fata de versiunea teatrala : o scena interesanta cu Miho in The Big Fat Kill, scene cu Lucille in That Yellow Bastard si doua scene care te fac intelegi mai bine despre ce vorbea Marv in The Hard Goodbye ... nu sunt scene esentiale, dar meritau sa fie lasate in original, totusi sunt doar 4 min in plus ... Clive Owen e la fel de bun ( era o faza cand il intreba Gail daca se crede Lancelot, deoarece vrea sa ajute fetele din Old Town, si atunci mi-am amintit ca el l-a jucat pe regele Arthur, 't was funny :) ), Bruce Willis inca se tine bine si Mickey Rourke are parte de un comeback de zile mari (si doh, fetele sunt irezistibile : Jessica Alba, Rosario Dawson, Carla Gucino, Alexis Bledel, Jaime King). Too violent? hell no, pacifism is for chicks ! 10/10

Ne-am obisnuit cu Andrew Niccol, el fiind un cineast, cel putin, deosebit, cu niste idei interesante. In ultimul sau film - Lord of War - se trateaza problema armelor, filmul fiind vazut din perspectiva unui traficant de arme ( Nicolas Cage ), care ar vinde oricui, oricand, orice arma. O drama buna, in care se discuta mai multe probleme morale si etice, ce merita vazuta . 8/10

The Family Man - o comedie/drama cu Nicolas Cage si Tea Leoni, in care ni se prezinta o idee, fiind exploatata o varianta de "what if ... ?" a vietii lor ... tampit pe alocuri, melodramatic prin altele, cu un final rasuflat, dar care totusi merita vazut daca nu ai ceva important de facut cu alea 2 ore. 6/10

Am inceput sa urmaresc Rome, un serial foarte interesant si produs de HBO . Am ajuns pe la jumatatea primului sezon, dupa ce-l termin, o sa vin cu comentarii ... deocamdata e bun :)
Moved away.
Cristy

Mesajde older » Dum Dec 18, 2005 8:12 pm

Gadjo Dilo cu Rona Hartner si Romain Duris - film cu si despre tigani. Un francez care ajunge in Romania cautand o cantareata tiganca este gazduit intr-o comunitate de tigani (se presupune din Sambata de Sus). Cunoaste obiceiuri, oameni, cantece. Se indragosteste, lupta pentru dragoste si castiga. Adrian CM in singurul rol in care ar fi trebuit sa joace vreodata. Muzica face jumatate din film. 8/10
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde Daimon » Dum Dec 18, 2005 10:45 pm

Mind Hunters un fel de thriller despre niste "profileri". mie nu mi s-a parut extrem de fain asa e un 7.5/10
Daimon

Mesajde stefan » Lun Dec 19, 2005 10:48 pm

Star Wreck - In the Pirkkining - parodie finlandeză după "Star Trek", făcută de cinci finladezi cu mult timp la dispoziţie (cică a durat 7 ani). Evident că n-au putut investi prea mulţi bani in el, deşi au avut sponsori, dar scenele făcute pe calculator sunt destul de impresionante.

Filmul e un fel de parodie a la "Hot Shots", fără vreo pretenţie "artistică", dar cat se poate de haios. La cate poante legate de alcool şi beţii sunt in film, pot să spun că reprezintă destul de bine Finlanda :D. Dacă aveţi o ora şi trei sferturi de pierdut şi sunteţi curioşi ce au putut să scoată din ei cinci finlandezi innebuniţi după Star Trek, daţi-i un download (e downloadabil gratis, btw):

http://www.starwreck.com
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Cristy » Mar Dec 20, 2005 3:11 pm

Serenity - filmul de debut al veteranului de televiziune Joss Whedon. Ar trebui sa incep, spunand ca nu am urmarit serialul Firefly, care a precedat acest film, deci Serenity este o experienta complet noua pentru mine . In al doilea rand : filmul este un SF, prin urmare, asa cum era inevitabil, nu respecta legile fizicii .
Povestea nu este chiar noua, filmul avand elemente din filme precum Star Wars, Blade Runner, Total Recall, etc - n-am chef sa insir toate filmele de care mi-am amintit la anumite parti ale filmului .
Dialogul nu este fantastic, e chiar stupid uneori, dar acceptabil per total ; totusi dialogul e presarat deseori cu glume de buna calitate . Personajele nu sunt nici ele cele mai complexe, dar nu sunt nici unidimensionale. Distributia, nici ea, nu este cea mai omogena, dar e ok, intr-un final totul a iesit bine.
Editarea a fost si ea foarte buna, ritmul filmului e unul alert, care te tine in suspans ( scenele sterse sunt incredibil de inutile, 15 min pline cu un dialog plicitisitor, care ar fi scazut din intensitatea momentului ) . Efectele vizuale sunt si ele foarte bune, ajuta mult filmul, sunt o parte integranta in poveste .
Ca sa inchei : Serenity poate ca nu este cel mai original SF, poate ca nu este cel mai bun, dar merita vazut cel putin o data 7/10
Moved away.
Cristy

Mesajde maxx1nsane » Mie Dec 21, 2005 9:22 am

Chicken Little - frumos realizat, cu faze funny, un desen animat care ma face sa imi doresc sa nu se mai termine...sa aibe cat mai multe episoare.....mi-a placut...10/10
The Madagascar Pinguins - scurt metraj superb 10/10 (pisoi, mersi ca l-am vazut impreuna :kiss2:)
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde ValiEnte » Mie Dec 21, 2005 12:51 pm

quo vadis 9,5/10
excelent, am vazut acest film de cel putin 2 ori

Paul Verhoeven
unul dintre cei mai buni regizori.
-The 4th Man 8/10
-Robocop 8/10
-total recall 9/10
- Basic Instinct 9,8/10 - probabil cel mai bun film al lui, un film ce a intrat in istorie, eu unu l-am vazut de f multe ori... :zambet:
-Showgirls 8/10
-Starship Troopers 7/10
-Hollow Man 6/10 - poate cel mai slab..
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film