Sarbatori fericite tuturor forumistilor
51 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sarbatori fericite tuturor forumistilor
Sarbatori fericite, distractie placuta si sa ne vedem cu bine dupa sarbatori.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
HA HA HA....Dana intra in concediu ! Un bun prilej pentru mine de a mai recupera din distantza (in posturi) care ma separa de ea ! :p
Multumim ,Dana ! Sarbatori fericite si tzie ! Las-o usor cu bautura !
Numai bine !
Cu ceilaltzi forumisti....vorbesc la timpul respectiv....pt. ca imi voi petrece sarbatorile pe forum !
Multumim ,Dana ! Sarbatori fericite si tzie ! Las-o usor cu bautura !
Numai bine !
Cu ceilaltzi forumisti....vorbesc la timpul respectiv....pt. ca imi voi petrece sarbatorile pe forum !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Tin sa precizez cu adanca tristete in suflet ca asta e primul an din ultimii 5 in care nu ma prinde 1 MAI la mare. Este un moment crucial si inevitabil in viata mea. Litoralul nu va mai fi la fel de anarhic fara mine dar asta e... las locul altor generatii sa se ocupe de acest lucru. Eu am predat stafeta.
Si ineinteles celor care si-au luat concediu, Sarbatori fericite.
Si ineinteles celor care si-au luat concediu, Sarbatori fericite.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
paste fericit la toti!
si sa nu uita,post fercit la fanatici!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Initial trimis de Aliosha
Tin sa precizez cu adanca tristete in suflet ca asta e primul an din ultimii 5 in care nu ma prinde 1 MAI la mare. Este un moment crucial si inevitabil in viata mea. Litoralul nu va mai fi la fel de anarhic fara mine dar asta e... las locul altor generatii sa se ocupe de acest lucru. Eu am predat stafeta.
Aliosha,tata....ai imbatranit.asta e,e timpul sa cedezi locul unora mai tineri ca tine....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Initial trimis de Mirela
Aliosha,tata....ai imbatranit.asta e,e timpul sa cedezi locul unora mai tineri ca tine....

===
good morning ... uh ... afternoon.e ora 2:57 , 1 mai , 2002 iar eu de-abia m-am trezit.cool,huh?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de Mirela
N-am imbatranit. Inca sunt bun, fac deplasari grele dar acum de 1 Mai pierd la masa verde, 3-0. Las ca vine vara si ma revansez cu varf si indesat.
-
Aliosha..termina cu 1 mai...si cu vaicarelile tale,bosorogesti !
Subiectul de fatza..este dedicat Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului Nostru Isus Hristos ...deci nu are legatura cu 1 mai.
Aici...vom vorbi despre Paste. Spunetzi si voi...unde va petrecetzi Noapte Invierii.....la ce biserica mergetzi..daca v-atzi impartasit....daca v-atzi cumparat miel....etc.
Eu...cred ca am sa fiu acasa..pe intreaga durata a Sarbatorilor...asa ca vorbim !
Subiectul de fatza..este dedicat Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului Nostru Isus Hristos ...deci nu are legatura cu 1 mai.
Aici...vom vorbi despre Paste. Spunetzi si voi...unde va petrecetzi Noapte Invierii.....la ce biserica mergetzi..daca v-atzi impartasit....daca v-atzi cumparat miel....etc.
Eu...cred ca am sa fiu acasa..pe intreaga durata a Sarbatorilor...asa ca vorbim !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sarbatori fericite... ca si eu iau o mica vacanta...
Tin sa precizez ca asta e al 3-lea an din viata mea... in care nu fac 1 mai la mare.... dar nu-i nimic, ca ajung pe 3 mai
Tin sa precizez ca asta e al 3-lea an din viata mea... in care nu fac 1 mai la mare.... dar nu-i nimic, ca ajung pe 3 mai

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Subiectul de fatza..este dedicat Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului Nostru Isus Hristos ...
wow,moshulica...ala cred ca e Craciunul....Sfintele Pasti...sarbatoresc Rastignirea si Invierea Domnului....nicidecum Nasterea sa :p
Sa va urez si eu anticipat sarbatori fericite...tuturor care pleaca in vacanta.cat despre ceilalti...toate la timpul lor.cred ca o sa fiu aici pe forum si in ziua de Pasti...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Subiectul de fatza..este dedicat Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului Nostru Isus Hristos ...
Si Craciunul ce mai e ma?

-
eu cred ca daca ma apropii de biserica ma va trazni un fulger.mai bine stau acasa in noaptea invierii.sau sa imi gasesc niste stripteuze
.(joke,nu sunt pe invers)

To speak is to be silent
-
:hehe:

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Hai...acum radetzi cu totzii de mine ca am incurcat sarbatorile ! Paote va sterg..posturile ...si va dau si bann !
Ca..am uitat sa va specific...Sopra mi-a lasat puterea...pe timpul plecarii sale in satul natal !
Hai..gata cu glumele !
Ca..am uitat sa va specific...Sopra mi-a lasat puterea...pe timpul plecarii sale in satul natal !
Hai..gata cu glumele !
-
Adica ? ce vrei sa spui ? eu sunt clovnul tau ?
-
da, recunosc, i-am lasat oribilului... pe timpul plecarii mele in satul natal... o promisiune cum ca ii dau o bere cand ma intorc... nu de alta, dar trebe sa ii dau un motiv sa traiasca pana atunci 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
In Primul Rand PAshte Fericit! ..Sarbatori Fericite ...!!..
etc
...pt toti forumishtii ...de la mine pt voi ....
sa aveti sarbatoti linishtite si pline de iubire:)
nu uitati sa va duceti la biserica sa va spovediti si impartashiti:) !ca nu strica de doua ori pe an (de Pashte si de Craciun)
etc

sa aveti sarbatoti linishtite si pline de iubire:)
nu uitati sa va duceti la biserica sa va spovediti si impartashiti:) !ca nu strica de doua ori pe an (de Pashte si de Craciun)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de Gabytu
ai carisma...
Aici itzi dau dreptate ! Recunosc...sunt un om carismatic !

-
din partea lui Sopra
Tocmai am vorbit cu Sopra ! Se afla in satul lui natal..un mic catun aflat intre muntzi. S-a dus si el acasa..pentru a petrece Sfintele Sarbatori de Paste..alaturi de cei 8 fratzi si 3 surori pe care le are.
Sopra a facut un efort disperat pt. a ma suna. A mers cale de 2 ceasuri..pentru a ajunge pe un deal..unde Connexul are acoperire.
De asemenea si-a exprimat regretul ca nu poate fi alaturi de voi de sarbatori..dar la el in sat nu exista lumina electrica...implicit nici internet !
Asa ca va transmit eu prin internediul sau : "Toate cele bune si sa fitzi cumintzi ! Sa fie totul OK pe forum..cand ma intorc ! " (acestea au fost cuvintele lui Sopra...in vocea caruia se citea o mare emotzie..provocata probabil de sosirea sa in satul unde a vazut lumina zilei cu multzi ani in urma ) .
Sopra a facut un efort disperat pt. a ma suna. A mers cale de 2 ceasuri..pentru a ajunge pe un deal..unde Connexul are acoperire.
De asemenea si-a exprimat regretul ca nu poate fi alaturi de voi de sarbatori..dar la el in sat nu exista lumina electrica...implicit nici internet !
Asa ca va transmit eu prin internediul sau : "Toate cele bune si sa fitzi cumintzi ! Sa fie totul OK pe forum..cand ma intorc ! " (acestea au fost cuvintele lui Sopra...in vocea caruia se citea o mare emotzie..provocata probabil de sosirea sa in satul unde a vazut lumina zilei cu multzi ani in urma ) .
-
Sopra..nu trebuie sa te rusinezi ! Ce daca stai intr-un umil sat de care nu a auzit nimeni ! Ce daca.impartzi painea cu cei 11 fratzi ai tai ?
Important e ca...tu esti fericit ! Asta conteaza cel mai mult !
Cum a fost de Sarbatori ?
Important e ca...tu esti fericit ! Asta conteaza cel mai mult !
Cum a fost de Sarbatori ?
-
pai cum sa fie... bine... am cersit din greu pentru un colt de paine... si ala tare ca piatra... :cry: ... da abia astept sa ma intalnesc azi cu tine sa iti crap capu-n 4... ca si la capra
PS: cu aceasta ocazie, va rog pe toti sa puneti cate 10 lei, sa ii platim lui Moshu abonamentul la cablu tv

PS: cu aceasta ocazie, va rog pe toti sa puneti cate 10 lei, sa ii platim lui Moshu abonamentul la cablu tv

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Ce legatura are cablul meu tv...cu Sfintele Sarbatori inchinate Invierii Domnului Nostru Isus Hristos ???
Eu zic altceva....fiecare user de la fanclub sa ii dea 1000 de lei lu Sopra. La 4000 de useri ------> 4 000 000. (si asta lunar)
Sa aiba si Sopra bani...de o mancare decenta. Sa mai bea si el o bere din cand in cand !

Eu zic altceva....fiecare user de la fanclub sa ii dea 1000 de lei lu Sopra. La 4000 de useri ------> 4 000 000. (si asta lunar)
Sa aiba si Sopra bani...de o mancare decenta. Sa mai bea si el o bere din cand in cand !
-
HRISTOS A INVIAT !
Bai mai lasati vrajeala ! La pod cu voi :hehe: (cica se castiga bine ;D)!
Hristos a inviat !
Hristos a inviat !
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
pai cum sa fie... bine... am cersit din greu pentru un colt de paine... si ala tare ca piatra... :cry: ... da abia astept sa ma intalnesc azi cu tine sa iti crap capu-n 4... ca si la capra
PS: cu aceasta ocazie, va rog pe toti sa puneti cate 10 lei, sa ii platim lui Moshu abonamentul la cablu tv![]()
donam prin paypal.com .
hey ppl , support the drug fund , i need pot , so please gimmie money to buy some...

To speak is to be silent
-
51 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2