Sincer acum...sunt o mare fana a lui Tupac...dupa cum se poate vedea si dupa nick`ul meu...dar tot ce se petrece aici mi se pare o mare prostie.SINCER!!!
Imi doresc din tot sufletul ca tot ce s`a scris mai sus (fazele cu inscenarea) sa fie adevarate, si ca el sa fie in viata acum, si poate odata sa se arate.
Dar din pacate lucrurile astea se intampla numai in filme...si nu cred ca se va intampla vreo`data in realitate asa ceva.
Daca intr`adevar el a murit(

), macar si`a trait viata asa cum a vrut, alaturi de prieteni, fete frumoase si tot ce si`a dorit. Deci macar ar trebui sa fim fericitii ptr asta...
Iar despre toate filmuletele astea care apar pe net cu "el"...mi se par absolut dezgustatoare. Fac lumea sa creada ca este in viata, sau cel putin ii face sa creada ca s`ar putea vreo`data intampla asta.
Am vazut un filmuletz..cel cu "Holla back"...si cred ca toata lumea de aici l`a vazut(si desi multi au zis ca este foarte bine facut, si ca nu si`au dat seama la inceput ca este VRAJALA) si mi s`a parut foarte fals. Daca intr`adevar el ar fi in viata, si s`ar ascunde, eu cred ca si`ar schimba infatzisarea...si`ar lasa parul sa creasca, si`ar scoate tatuajele..etc...Dar in nici un caz sa ramana neschimbat.
Asta este parerea mea...si nimeni nu mi`o poate schimba...poate doar Tupac..
Am scris mesajul asta cu lacrimi in ochi...si oricum SPERANTA MOARE ULTIMA!!! Deci avem macar dreptul sa speram si sa visam!!!
Love You Forever Tupac!!!!