C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Hola trabajadores,
Vad ca nu-i nime p-aci.
Pt aia cu care nu ne mai vedem Craciun fericit, Lamultzean si alea alea.
Desi n-am nici o treaba cu sarbatorile, vaz ca ma apuca ashea o nostaljie pt patria nuastra ( nu pt ea in sine, ci pt pretenii d´acolo).
No, amu cam atat, revin dupemasa
Vad ca nu-i nime p-aci.
Pt aia cu care nu ne mai vedem Craciun fericit, Lamultzean si alea alea.
Desi n-am nici o treaba cu sarbatorile, vaz ca ma apuca ashea o nostaljie pt patria nuastra ( nu pt ea in sine, ci pt pretenii d´acolo).
No, amu cam atat, revin dupemasa
human being/being human
-

basstard - Junior Member
Aha deci a fo natzionala ca si la mine pica netu eri brusc si mai reveni la anu si la multz ani.
Cecule, iei iei da de dat nu dai ni'ca bre?
Basule, iotes io acu m-am dat jos din scutece, bag un ochi p'ici si porma tot pe drum pe drum pe drum.
Cecule, iei iei da de dat nu dai ni'ca bre?
Basule, iotes io acu m-am dat jos din scutece, bag un ochi p'ici si porma tot pe drum pe drum pe drum.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bassule, nostaljia aia de te-apuca e buala grea, bre! nu trece cu fervex! da` c-un jinars, nejte jumeri shi oareshce porcarii parca te mai lasa umpic!:)
alfel, iar ninje(devine redundanta ninsuarea asta
)! m-am cam plictisit ca-n fiecare dimineatza sa dau zapada jos de pe mashina, prilej pentru a-l injura pe fostul proprietar al apartamentului care-a renuntzat la garaj pentru pod!
alfel, iar ninje(devine redundanta ninsuarea asta
)! m-am cam plictisit ca-n fiecare dimineatza sa dau zapada jos de pe mashina, prilej pentru a-l injura pe fostul proprietar al apartamentului care-a renuntzat la garaj pentru pod![color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nu ninje bre nu vezi bine, e inghetzat bocna.
prilej cu care mi-am amintit ca am uitat sa va zic ca aseara am fo pe la neco si ca v-a urat toate bune pe care o sa vi le ureze si personal cand ajunge pe malu dunarii unde are si comp si net. si mai are si tzuika si vin si o varza acra cu carnatz care ar umple de invidie orice bucatar german.
prilej cu care mi-am amintit ca am uitat sa va zic ca aseara am fo pe la neco si ca v-a urat toate bune pe care o sa vi le ureze si personal cand ajunge pe malu dunarii unde are si comp si net. si mai are si tzuika si vin si o varza acra cu carnatz care ar umple de invidie orice bucatar german.
- gaga
neata si de la sibiu unde momental ninje ca la fratii grim
bapua in iei de romitelecomi cu dialapu lor cu tot. dupa doua ceasuri de asteptat instalarea lu mesengeru am constatat cu stupoare si neuroni iritati ca mio instalat duar iahuu tulbar
deci baix, mai trebuie asteptat pana sa ne incheiem socoteala aia , ca pe la cafeuri nu ma mai duc ca e prea nashpa
o zi buna in continuare la toata lumea
bapua in iei de romitelecomi cu dialapu lor cu tot. dupa doua ceasuri de asteptat instalarea lu mesengeru am constatat cu stupoare si neuroni iritati ca mio instalat duar iahuu tulbar
deci baix, mai trebuie asteptat pana sa ne incheiem socoteala aia , ca pe la cafeuri nu ma mai duc ca e prea nashpa
o zi buna in continuare la toata lumea
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
acu venii din orash unde totz alearga sa cunpere te miri ce.
la carne la bulgaroaica la mine ie omor.
ie o febra jenerala cu cunparatu'
asa ca mi so facut lehamite si nu miam luat nici bere.
biau un vin primit de la moshu, monferrato bonarda il cheama.
da nu biau mult ca aterizeaza fane la tri jumate si mie ca tre sal iau.
da ie si o treaba buna: nu mai ie polei. ie suare. zapada cade, ie bine.
la carne la bulgaroaica la mine ie omor.
ie o febra jenerala cu cunparatu'
asa ca mi so facut lehamite si nu miam luat nici bere.
biau un vin primit de la moshu, monferrato bonarda il cheama.
da nu biau mult ca aterizeaza fane la tri jumate si mie ca tre sal iau.
da ie si o treaba buna: nu mai ie polei. ie suare. zapada cade, ie bine.
- gaga
bre, bag seama ca io cu aiu ce mai muncim peaci
duar ca aiu e atit de ocupat incit nici nu trecu sa ne salute... si mai am un filing ca si memetu ie cam surmenat...
deci daca n-om mai apuca sa ne vedem/auzim, va urez si io sa aveti parte de ce-i mai bun in anu care vine si mare grije la alcoale si porcarii... in sensu ca sa nu va scape niica
sarbatori fericitzi
duar ca aiu e atit de ocupat incit nici nu trecu sa ne salute... si mai am un filing ca si memetu ie cam surmenat...
deci daca n-om mai apuca sa ne vedem/auzim, va urez si io sa aveti parte de ce-i mai bun in anu care vine si mare grije la alcoale si porcarii... in sensu ca sa nu va scape niica
sarbatori fericitzi
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
să trăim, să inflorim, e bine in conced, e bine cand a venit, deja, Moş Crăciun si cand ştii că ai fost atat de cuminte incat ştii sigur că o să mai vină.
Crăciun fericit!
Crăciun fericit!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
lalei de la munci si un la multi ani tutulol cemeijtilor si nu numai
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io va urez s-avetz!
ca in general e bine sa ai, chiar daca eshceptziile-s nasoale!
in rest meeeeeeeeeri crismí£s en` í£ hepi niu iir, ca pana-n 3 ianoarie fac parte den clasa nemuncituoare(shi fara net, ca plec d-acasa)
ca in general e bine sa ai, chiar daca eshceptziile-s nasoale!
in rest meeeeeeeeeri crismí£s en` í£ hepi niu iir, ca pana-n 3 ianoarie fac parte den clasa nemuncituoare(shi fara net, ca plec d-acasa)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
să fi-ţi fericiţi şi Crăciun inbuibat tutulora.
ANTI
-

poi ce muncitori ie aia care are vara concediu, de sarbatori zile libere, cadouri de la patronat, petrecere de Craciun, premii (grasutze) cu diverse ocazii:Pashtele, pusu muraturilor, sfantu Ilie (or Gheorghe, daca te pastoreste freunu ca becaliutzu)? va spui io, nu ie proletari adevaratz, ie capitalijt salbateci, aia ie iei! deci io va spui sa avetz spor, sa muncitz bine si SA TRAITZ cum otz putea (mai domol cu sarbatoritu sarbatorilor, da?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
La multi ani la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mai vreau sa mai aud de: sarmale, carnatz, caltabosh, fripturi, jnitzele, curcani, piftii, toba, jumeri, penalele sms-uri cu "fie ca sfintele sarbatori bla bla bla si yada yada".
Alfel pentru cei ce colindatzi de la tante gaga luatz:
http://i4.ebayimg.com/04/i/04/ea/e2/bd_1_b.JPG
Nu mai vreau sa mai aud de: sarmale, carnatz, caltabosh, fripturi, jnitzele, curcani, piftii, toba, jumeri, penalele sms-uri cu "fie ca sfintele sarbatori bla bla bla si yada yada".
Alfel pentru cei ce colindatzi de la tante gaga luatz:
http://i4.ebayimg.com/04/i/04/ea/e2/bd_1_b.JPG
- gaga
un craciun inbelshugat va ureaza aiu de la munci
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
feliz navidad si la multz ani, bassule chiparosule indepartatule!
ai s-aveti sarbatori fericitzi si sa fiti sanatosi si voiosi!
io mai am o tura doo de vizichi, jocu de glezne in ritm de dans face bine la shunculite, asa ca ie bine, sarbatorile poa sa continue.
daba,
ai s-aveti sarbatori fericitzi si sa fiti sanatosi si voiosi!
io mai am o tura doo de vizichi, jocu de glezne in ritm de dans face bine la shunculite, asa ca ie bine, sarbatorile poa sa continue.
daba,

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
io acu ma duc să mănbat şi mai rău de cat sunt (cine plm mi-a ascuns tastele) la ... uneva.
ANTI
-

nu ie bre tot cemeu-n vacantza, unii muncejte, nu se vede? numa lamultzeanuri si sarbatori fericite si Craciun fericit si veselie multa, de sa va tavalitz pi gios de ras, numa asta aude lumea (nu iasha, boer Fane? mai zic shaici lamultzeanu ala, ca n-o fi foc), da asta nun seamna ca ie tuata lumea sloboda si fara trebi, obligatzii si angajamente, solicitati suplimentare si alte alea; iaca, la ghiuju ista de Craciun s-o gandit cineva? ca tuata lumea halejte pe raposatu porc si linje paharel dupa paharel, da moshneagu unbla din casan casa, si taraie dupa iel sacu cel disproportzionat si deloc corelat cu varsta si vechimea slujbasului, care iel, fics de Craciun are atata treaba! saracu-saracutzu de iel (adica ia mai da-l in ma-sa, cine-l pune? nare decat sash schinbe giobu daca nui place, no?)
- kant emir
io ma pregateshte sa merje in zona rametzi, adeca pre une se vede in avataru prin care ma arat. in casca nu mai scriu pacilea anu acesta multzani la toti cm-istii si nu numa, si un deosebit la multi ani lu aia care pe ziua care mai este azi se numesc stefani
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
asea ("lalei" - dupa alte pareri), bobor! atz halit si beut ca spartzii, amu la munca, ca tzara are nevoe! bunadimineatza dara, spor la lucru, si sa ne mai auzim in ziua de leafa, da?
- kant emir