Ce jucator de la steaua preferati?
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Radoi pare singurul profesionist din trupa. Tudor oscileaza dar in general e peste medie, Dumitru era bun intr-o vreme dar in ultimele meciuri nu i-a mai ieshit nici makr o centrare, Trica face ceva bun odata la 10 meciuri, iar NEAGA este cea mai mare catastrofa a Stelei in ultimii 5-6 ani,nici Lavi Hrib nu juca asha de prost!!!!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de Aliosha
Din chiflele astea care au mai ramas.... il prefer pe Martin Tudor.
PS: Lincar pleaca lucianus asa in viitor poti sa-l scoti din top
eu il prefer pe Falemi ca-i negru dar imi pare rau ca nu l-am votat pe tudor ca o fost mult la Olimpia Satu Mare care se zbate sa se salveze de la retrogradarea in divizia C dupa ce amu` 3 ani a fost in A ( sau 4 ani?)
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
neaga trebuie impuscat sau spanzurat ?
avorton cu aere de atacant de mare clasa!!!!
cam asta ar fi caracterizarea lui neaga de la transferul lui la steaua si pana la semifinala din stefan cel mare.cred ca ar trebui sa fie pedepsit foarte aspru de conducerea din ghencea.
cam asta ar fi caracterizarea lui neaga de la transferul lui la steaua si pana la semifinala din stefan cel mare.cred ca ar trebui sa fie pedepsit foarte aspru de conducerea din ghencea.
-
SOD - Mesaje: 6035
Ar trebui impushcat in picioare,maini,p**a shi apoi spanzurat... Shi la fel ar trebui sa se procedeze shi cu cei kre l-au adus in Ghencea!!!
-
Miu chemat inapoi la echipa
" Asearí£, in crizí£ de efectiv, Victor Piturcí£ i-a solicitat lui Iulian Miu sí£ reviní£ la seniori. Episodul s-a petrecut la aproape 4 luni dupí£ Miu fusese trimis la "tineret", pentru cí£ semnase un contract cu Ioan Becali, declarat adversar al Stelei. Gestul lui Piturcí£ are o motivatie certí£: penuria de fundasi pentru meciul cu UMT - Baciu este suspendat, iar Bogdan Nicolae, Muticí£ si Mitrití£ sint accidentati. "
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
-
martin martin TUDOR !
clar martin tudor, cam singurul care se mai zbate...
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Re: martin martin TUDOR !
Initial trimis de AxL
clar martin tudor, cam singurul care se mai zbate...
Eu nu as zice.
A luat cam multe goluri
No Comment
-
lucianus - Junior Member
Asta nu e vina lui ca a luat multe goluri. Daca nu te ajuta apararea nu ai ce face singur cu adversarii. Oricum nu trebuie uitat ca a salvat Steaua din multe situatii dificile si s-au castigat multe meciuri pe spatele lui.
- Bagheera
- Junior Member
Initial trimis de Bagheera
Asta nu e vina lui ca a luat multe goluri. Daca nu te ajuta apararea nu ai ce face singur cu adversarii. Oricum nu trebuie uitat ca a salvat Steaua din multe situatii dificile si s-au castigat multe meciuri pe spatele lui.
Asta asa e.
No Comment
-
lucianus - Junior Member
Initial trimis de Bagheera
Da,dar a facut si multe greseli.Nu imi vine in minte acum cu ce echipa a jucat de era sa scape mingea in poarta.
No Comment
-
lucianus - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1